Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παίδες.πως πάει κλ?θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καλές φτηνές σχετικά οθόνες 4k για gaming με 5ms χρόνο απόκρισης για να αγοράσω(500 ευρώ η λιγότερα)επιπλέον θα ήθελα και μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζω όλα τα games fps κυρίως σε very high settings(χωρίς αα και αφ που δεν μου αρέσουν πολύ)μπορώ να "διαθελω" για την gpu γύρω στα 650 dld μια 780τι.επίσης του χρόνου θα ήθελα μόλις maze9w λεφτά να πάρω ακόμη μια αλλα δεν ξέρω τι να πάρω μια 780τι τώρα και μια άλλη μετά η μια 290x direct κυ2 της άσους και μετά πάλι ακόμη μια για crossfire.ti πιστεύετε παίδες?

επιπλεον να πω οτι εχω μια ασθσ 7870 την οποια ειτε 8α πουλησω σε εναν φιλο μου ειτε 8α την βγαλω σε προσφορα εδω στο insomnia

Δημοσ.

4k με <=500€ ; Θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια φαντάζομαι. Η πιο προσιτή πρέπει να είναι αυτή που δεν είναι ακόμα διαθέσιμη (εκτός ΗΠΑ).

Δημοσ.

Η μονη 4κ που υπαρχει στην αγορα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4223399/Dell-Ultrasharp-UP3214Q.html. Οσο για τις καρτες γραφικων τι να πω τωρα που λες για 2 780ti...Αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 1200ευρω για 2 καρτες γραφικων ή ακομα και 700για μια για να παιζεις κονσολοπαιχνιδα δικο σου θεμα.Προφανως και εμεις στο insomnia θα σου πουμε οτι δεν αξιζει,τωρα εσυ οτι θελεις.

• Like 1
Δημοσ.

Dont feed the troll...Συνοπτικα:

γεια σας παίδες.πως πάει κλ?

4k για gaming με 5ms χρόνο απόκρισης

χωρίς αα και αφ που δεν μου αρέσουν πολύ

θα ήθελα μόλις maze9w λεφτά 

ειτε 8α πουλησω σε εναν φιλο μου ειτε 8α την βγαλω σε προσφορα εδω στο insomnia

• Like 1
Δημοσ.

4k με <=500€ ; Θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια φαντάζομαι. Η πιο προσιτή πρέπει να είναι αυτή που δεν είναι ακόμα διαθέσιμη (εκτός ΗΠΑ).

εμ εννοουσα αναλυση 2550χ1440 και οχι απο την ελλαδα απο το εξωτερικο

Dont feed the troll...Συνοπτικα:

γεια σας παίδες.πως πάει κλ?

4k για gaming με 5ms χρόνο απόκρισης

χωρίς αα και αφ που δεν μου αρέσουν πολύ

θα ήθελα μόλις maze9w λεφτά 

ειτε 8α πουλησω σε εναν φιλο μου ειτε 8α την βγαλω σε προσφορα εδω στο insomnia

δεν ειναι troll file 

Η μονη 4κ που υπαρχει στην αγορα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4223399/Dell-Ultrasharp-UP3214Q.html. Οσο για τις καρτες γραφικων τι να πω τωρα που λες για 2 780ti...Αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 1200ευρω για 2 καρτες γραφικων ή ακομα και 700για μια για να παιζεις κονσολοπαιχνιδα δικο σου θεμα.Προφανως και εμεις στο insomnia θα σου πουμε οτι δεν αξιζει,τωρα εσυ οτι θελεις.

1.οχι απο την ελλαδα απο το εξωτερικο θα προτιμουσα και συγκεκριμενα τσεκαρε λιγο στο Ε ΒΑΥ  οθονεσ με 2550χ1440 απο κορεατικεσ εταιρειεσ και 8α καταλαβεις.οταν ειπα 4κ εννοουσα την αυτην την αναλυση 2550χ1440.2.ειμαι λιγο hardcorilas οποτε ναι τα λεφτα ειναι πολλα αλλα τι να κανουμε αφου ειμαι γαμερ?εσυ τι πιστευεις 780τι σλι(μια τωρα και μια μετα απο ενα χρονο με μειωση τιμων ) η μια 290χ τωρα και ακομη μια του χρονου για crossfirex?

μην ξεχνατε οτι δεν θελω να μαχαρω τα παντα καθως θελω μια καλη gaming experience χωρις aa kai af enabled.οποτε τα συμπερασματα δικασ σασ

δεν ειναι troll file 

1.οχι απο την ελλαδα απο το εξωτερικο θα προτιμουσα και συγκεκριμενα τσεκαρε λιγο στο Ε ΒΑΥ  οθονεσ με 2550χ1440 απο κορεατικεσ εταιρειεσ και 8α καταλαβεις.οταν ειπα 4κ εννοουσα την αυτην την αναλυση 2550χ1440.2.ειμαι λιγο hardcorilas οποτε ναι τα λεφτα ειναι πολλα αλλα τι να κανουμε αφου ειμαι γαμερ?εσυ τι πιστευεις 780τι σλι(μια τωρα και μια μετα απο ενα χρονο με μειωση τιμων ) η μια 290χ τωρα και ακομη μια του χρονου για crossfirex?

μην ξεχνατε οτι δεν θελω να μαχαρω τα παντα καθως θελω μια καλη gaming experience χωρις aa kai af enabled.οποτε τα συμπερασματα δικασ σασ

maxαρω εννοω

Δημοσ.

ελπιζω οτι δεν τρολαρεις . λοιπον με μια 780 η' μια r9 290X ξενοιαζεις για χρονια . δεν χρειαζεται δευτερη . γιατι θα χρειαστεις και τροφοδοτικο με πολλα watt ειδικα για αυτα τα 2 ''τερατα''

Δημοσ.

<p>ελπιζω οτι δεν τρολαρεις . λοιπον με μια 780 η' μια r9 290X ξενοιαζεις για χρονια . δεν χρειαζεται δευτερη . γιατι θα χρειαστεις και τροφοδοτικο με πολλα watt ειδικα για αυτα τα 2 ''τερατα''</p>

Τι απλή εννοείς 780 και μόνο μια 290χ λίγο δύσκολο το βλέπω το πράμα φίλε μου σε οθόνη 2550χ1440

<p>γεια σας παίδες.πως πάει κλ?θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καλές φτηνές σχετικά οθόνες 4k για gaming με 5ms χρόνο απόκρισης για να αγοράσω(500 ευρώ η λιγότερα)επιπλέον θα ήθελα και μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζω όλα τα games fps κυρίως σε very high settings(χωρίς αα και αφ που δεν μου αρέσουν πολύ)μπορώ να "διαθελω" για την gpu γύρω στα 650 dld μια 780τι.επίσης του χρόνου θα ήθελα μόλις maze9w λεφτά να πάρω ακόμη μια αλλα δεν ξέρω τι να πάρω μια 780τι τώρα και μια άλλη μετά η μια 290x direct κυ2 της άσους και μετά πάλι ακόμη μια για crossfire.ti πιστεύετε παίδες?</p>

<p>επιπλεον να πω οτι εχω μια ασθσ 7870 την οποια ειτε 8α πουλησω σε εναν φιλο μου ειτε 8α την βγαλω σε προσφορα εδω στο insomnia</p>

ΕΠΙΣΗΣ μην ξεχάσω να πω αν αξίζει να περιμένω για την 880

Της nvidia

Δημοσ.

<p>Να περιμένεις 1 χρόνο;</p>

Και λίγο παραπάνω αν χρειαστεί.το οικονομικό είναι το θέμα ως προς την απόδοση γιατί 2550χ1440 δεν είναι λίγο

Δημοσ.

δεν ειναι troll file 

maxαρω εννοω

Τι να check αρω μωρε αναλυση 4k εγραφες, και για 4k μιλησα. Ξερω πολυ καλα την παραπανω αναλυση που αναφερεις. Για το εξωτερικο επισης που κοιταζεις κατσε να μυρισω τα νυχια μου οτι κοιτας μονο απο εξωτερικο.

Αυτο παει να πει gamer,πεταω τα λεφτα σε επιδοσεις που δεν θα δω ποτέ, οταν αλλοι στην χωρα μου πεινανε και δεν εχουν ουτε ρευμα???? Και προς θεου δεν ειπα μην παρεις τιποτα αλλα τι ακριβως να σχολιασουμε οταν ακουμε για Sli 780ti.....

Εχει χαθει τελειως η σοβαροτητα..

Και λίγο παραπάνω αν χρειαστεί.το οικονομικό είναι το θέμα ως προς την απόδοση γιατί 2550χ1440 δεν είναι λίγο

Το οικονομικο ειναι το θεμα και μιλας για 256x1440 και sli 780ti??? Και μετα λες οτι δεν τρολλαρεις????

Και για την νεα σειρα της Nvidia που να γνωριζουμε αν αξιζει αφου δεν εχει ανακοινωθει τιποτα???

Δημοσ.

α ρε fulgore , σε ειχα παρεξηγησει αλλα τελικα αλλοι τρολλαρουν....αστον να παρει οτι θελει , λεφτα για πεταμα εχει , αφου μιλαει για sli gtx780(!!!!)

Δημοσ.

Ε μα τι να πω δηλαδη,οταν μιλαει παραπανω για 1300ευρω σε καρτες γραφικων και πιο κατω γραφει για οικονομικο θεμα εγω τι πρεπει να πω.... Ας απανταγε και καποιος Mod σε τετοια topics να δεις εκει τι πλακα που θα ειχε  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχα... ενταξει bro  απλα 1 χρονος ειναι πολυ ετσι νομιζω ,μιλας δηλαδη για τον αλλο Ιανουαριο ..Τουλαχιστον το 28nm νομιζω θα βγει νωριτερα συμφωνα και με αυτα που εχει πει ο Αiluros ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...