salazar1991 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Oποτε παω απλα σε ενα απο τα γνωστα μαγαζια και παιρνω εναν φορτιστη σαν τον παραπανω ανεξαρτητως μαρκας σωστα??
Razor_7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγώ είχα πάρει αυτόν: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013706&sid=1γενικά κοίτα την ένταση στην έξοδο (μην είναι ας πούμε 300mA και κάνει καμιά μέρα να φορτίσει) 1
kinezos69 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πλέον στο ΑΜΑΖΟΝ μου γράφει: In Transit : On Schedule αλλά δεν μου βγάζει πιθανή μέρα παράδοσης. Που μπορώ να την δω?
newtech Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πλέον στο ΑΜΑΖΟΝ μου γράφει: In Transit : On Schedule αλλά δεν μου βγάζει πιθανή μέρα παράδοσης. Που μπορώ να την δω? Βαλε το tracking no στην σελιδα που έδωσα λιγο πιο πανω
kinezos69 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βαλε το tracking no στην σελιδα που έδωσα λιγο πιο πανω το έβαλα αλλά μου βγάζει μόνο ημέρα αναχώρησης και όχι πιθανή ημερομηνία άφιξης.
Themos3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Λινκ Για οσους πηραν το κινητακι δε φαινεται και ασχημο για 2.4 ευρω.
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Λινκ Για οσους πηραν το κινητακι δε φαινεται και ασχημο για 2.4 ευρω. 2.4 εχει μονο η λευκη Ολες οι αλλες 3,86
kinezos69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για δωσε τον αριθμο να σου πουμε. OK μου βγάζει πλέον.
SigmaDelta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Παρέλαβα χθες ένα 8άρι από amazon uk για την σύζυγο.Το κινητό απλά είναι τρελό vfm!! Πολύ smooth στην λειτουργία του,στήθηκε γρήγορα(εντάξει μόνο η SIM ήθελε λίγη "περιποίηση" για να μικρύνει) και όλα καλά! Πήρα και αυτή την θήκη,για γυναίκες την προτείνω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H0A28BW/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers
mesem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Παίδες παρέλαβα σήμερα πριν από λίγο. Ήθελα να ρωτήσω, πόσες ώρες το φορτίζω πριν την χρήση ? Μπορεί να είναι αναμένο και να το ψάχνω παράλληλα ?
Helionar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, Μπορεί κάποιος απο σας που παρέλαβε απο το amazon uk να μου πεί περίπου πόσες μέρες κανανε να του επιβεβαιώσουν την παραγγελία και πόσες να το παραλάβει συνολικά? Έκανα παραγγελία την Τετάρτη αλλά ακόμα καμία επιβεβαίωση / χρέωση κάρτας. Την παραγγελία την έχει δεχθεί κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
archimidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 θα το έχω στα χέρια μου σε 5 ώρες. αγορά από tesco, (δεν στέλνει Ελλάδα) στις 89 λίρες επίσης έρχεται κλειδωμένο, θα προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω το ΣΚ. έχει στο ebay πωλητή που το κάνει για 3 λίρες, θα ενημερώσω εφόσον όλα πάνε καλά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα