whirlwind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρήγγειλα χθες (το 8άρι) και σήμερα μου ήρθε μέιλ ότι το στέλνουν με UPS. Μου έχουν δώσει και tracking number. Παίζει να γίνει ακύρωση δηλαδή;
mertaghon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ακομα και αμαζον να το στελνες υπαρχει καμια σχεση με το να στειλεις κινα στον οποιο κινεζο; Απλα οχι. Ουτως η αλλως σε καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια βεβαια.. καλη φαση αφου κανονικα εγγυηση ελλαδα. ναι απο κινα ρουλετα μετα το 45ημερο,εκτος 2-3 καταστηματων που κ αυτα σε ταλαιπωρουν λιγο να βρεις το δικιο σου
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω θεμα... Το κινητο δεν εχει τσεχικα και το πηρα για την κοπελα μου. Πως θα γινει να βαλουμε τσεχικα μεσα? :| Εχω θεμα... Καμια Τσεχα φιλη εχει η κοπελα σου? Θα τα βρουμε στη γλωσσα κι εγω κι εσυ μην αγχωνεσαι! 1
newtech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εχω θεμα... Καμια Τσεχα φιλη εχει η κοπελα σου? Θα τα βρουμε στη γλωσσα κι εγω κι εσυ μην αγχωνεσαι! E αφου ειναι τσεχα.. κατι εχει
newtech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Κατεβασα το Vellamo Benchmark. Test Results Moto G Html 5 1918 Metal 534 Galaxy Advanced Html 5 1430 Metal 513 Xperia Ray Html 908 Metal 292
GRECTORAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παρήγγειλα χθες (το 8άρι) και σήμερα μου ήρθε μέιλ ότι το στέλνουν με UPS. Μου έχουν δώσει και tracking number. Παίζει να γίνει ακύρωση δηλαδή; Όταν κάνεις tracking το νούμερο στο site της ups δείχνει εξέλιξη?Εγώ πήρα tracking number από 05/01 και σήμερα 07/01 ακόμα παραλαβή από την ups δεν έχει γίνει?Δεν πήρα τηλ στην ups για να μην βάζω ιδέες για ''επικίνδυνα δήθεν υλικά''.Θα κάνω υπομονή και σήμερα και αύριο αν δεν φανεί in transit στην φορτωτική θα στείλω στο amazon.Ούτε λεφτά από την κάρτα βλέπω να τραβήχτηκαν...
newtech Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Όταν κάνεις tracking το νούμερο στο site της ups δείχνει εξέλιξη?Εγώ πήρα tracking number από 05/01 και σήμερα 07/01 ακόμα παραλαβή από την ups δεν έχει γίνει?Δεν πήρα τηλ στην ups για να μην βάζω ιδέες για ''επικίνδυνα δήθεν υλικά''.Θα κάνω υπομονή και σήμερα και αύριο αν δεν φανεί in transit στην φορτωτική θα στείλω στο amazon.Ούτε λεφτά από την κάρτα βλέπω να τραβήχτηκαν... Αν εχεις παρει tracking απλα δεν το παρελαβε η UPS . Ειναι το ΑΠΛΟ service της. Εμενα εκανε 5 μερες http://www.packagetrackr.com/
GRECTORAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις παρει tracking απλα δεν το παρελαβε η UPS . Ειναι το ΑΠΛΟ service της. Εμενα εκανε 5 μερες http://www.packagetrackr.com/ Μακάρι γιατί αυτό για τα επικίνδυνα υλικά γενικά ισχύει και ισχύει για μπαταρίες και συσκευές που περικλείουν μπαταρίες. Εξαρτάται βέβαια και πόσο έξυπνα θα το χειριστεί ο προμηθευτής.Εγώ που εργάζομαι σε εταιρία αφού μας συνέβει μία φορά μετά δεν ξαναδηλώσαμε ότι διακινούμε το χ είδος μπαταριών αλλά κάποιο ψ παραπλήσιο που άνετα διακινείται εντός Ε.Ε .
whirlwind Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ναι με το tracking number μπαίνω στο site της UPS και το βλέπωΗ αποστολή έγινε 6/1 και λέει αναμένεται να φτάσει 13/1. Αν έχει σταλεί με UPS παίζει δηλαδή να το παραλάβω και μέχρι τέλος βδομάδας ή τζάμπα λιγουρεύομαι;
GRECTORAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ναι με το tracking number μπαίνω στο site της UPS και το βλέπω Η αποστολή έγινε 6/1 και λέει αναμένεται να φτάσει 13/1. Αν έχει σταλεί με UPS παίζει δηλαδή να το παραλάβω και μέχρι τέλος βδομάδας ή τζάμπα λιγουρεύομαι; Έχει εξέλιξη το δικό σου, μια χαρά, αλλά από 13/01 εκτιμώμενη παράδοση να σου ρθει 10/01 λίγο χλωμό.
gdask Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Όλα γίνονται. Με παραγγελία στις 24/12, έφυγε 27 με εκτίμηση να φτάσει στις 6/1. Τελικά παραδόθηκε στις 2/1. Η παράδοση μάλιστα ήταν στην επαρχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα