kukukali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πριν απο λιγο εβλεπα στο τοπικ με το nexus 3g 32gb απο το public που ανεβασε την τιμη απο 196 στο 228.Δεν αλλαζουν τα λαμογια και μετα μερικοι λενε να στηριζουμε Ελληνικα καταστηματα.....ουστ τραγικοι 1
newtech Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αχ βρε newtech άμα ήμουν ceo της αμαζον , θα στο έδινα δώρο το κινητακι :) Οπως λεμε τα ασχημα να λεμε και τα καλα... Απο το AMAZON.CO.UK ποτε δεν ειχα θεμα. 1
sap92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιδες το θα ηθελα να το παρω και εγω!! λετε να περιμενω να παισει η τιμη ??φοβαμαι μηπως εξαντληθει!!
newtech Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιδες το θα ηθελα να το παρω και εγω!! λετε να περιμενω να παισει η τιμη ??φοβαμαι μηπως εξαντληθει!! Δεν πιστεύω στο προσεχές μέλλον να πέσει. Ίσως να εξαντληθούν τα κομμάτια σε αυτήν την promo τιμή. Σήμερα έλαβα και την Kit Kat.
sap92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 και για πες?? καλο το ki kat με σχεση πριν?
newtech Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 και για πες?? καλο το ki kat με σχεση πριν? Σημερα την ελαβα φιλε μου.. Δεν μπορω να ξερω ακομα. Σε video που ειδα στο ιντερνετ για διαφορα 4.2 με 4.4.2 (αυτην παίρνει οχι την απλη 4.4) ειναι ταχυτερο δυνατοτερο speaker και λιγοτερο Battery Drain.
a16 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδιά. μπορειτε να μου πειτε τελικες τιμες με τα μεταφορικα για Ελλάδα οσοι εχετε παραγγείλει απο το αμαζον? 166 εχει το 8αρι?το 16αρι ποσο παει?με δεδομένο οτι δεν ασχολουμαι με παιχνιδια και δεν ακουω μουσικη απο το κινητο.θα το εχω μονο για ιντερνετ,email και facebook πιστευετε πως θα ειμαι ενταξει με το 8αρι? με την εγγυηση τι παιζει ακριβως?ευχαριστώ και αναμενω νεώτερα προκείμενου να το παραγγείλω
fordakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση έχει το κινητό? Επιπλέον αυτό που προσφέρει η amazon ( Site: SquareTrade 2-Year Warranty Plus Accident Protection ) τι ακριβώς είναι? Αξίζει τα χρηματά του? Επιπλέον το Note II S7189 N7189 για τα χρήματά του πώς σας φαίνεται?
newtech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδιά. μπορειτε να μου πειτε τελικες τιμες με τα μεταφορικα για Ελλάδα οσοι εχετε παραγγείλει απο το αμαζον? 166 εχει το 8αρι? το 16αρι ποσο παει? με δεδομένο οτι δεν ασχολουμαι με παιχνιδια και δεν ακουω μουσικη απο το κινητο.θα το εχω μονο για ιντερνετ,email και facebook πιστευετε πως θα ειμαι ενταξει με το 8αρι? με την εγγυηση τι παιζει ακριβως? ευχαριστώ και αναμενω νεώτερα προκείμενου να το παραγγείλω 1)165 περιπου το 8αρι.. 2)Το 16αρι φτανει να το βαλεις στο CART του αμαζον και να επιλεξεις ESTIMATE DELIVERY.. θα σου πει ακριβως 3)Ναι το 8αρι ειναι μια χαρα για αυτα που τα θες ακομα και 200 τραγουδακια να βαλεις και παιχνιδια και apps. 4)2 χρονια ειναι αν δεν κανω λαθος και αν παθει κατι ειτε αντιπροσοπια ειτε αμαζον (δεν εχεις φωβο) Γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση έχει το κινητό? Επιπλέον αυτό που προσφέρει η amazon ( Site: SquareTrade 2-Year Warranty Plus Accident Protection ) τι ακριβώς είναι? Αξίζει τα χρηματά του? Επιπλέον το Note II S7189 N7189 για τα χρήματά του πώς σας φαίνεται? 1)2 2)Διαβασε στα comments τα αναφερουν εκει. ουσιαστικα ειναι καληψη βλαβων ΜΕΧΡΙ το ποσο που κοστιζει το κινητο. 3)Αν και offtopic.. κινεζια ειναι
a16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ωραια θα παραγγειλω το 8αρι λοιπον μεσα στην ημερα.ποσο περιπου θα κανει να ερθει αθηνα; ευχαριστω
a16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν με σημερινή ισοτιμία και με απλή παράδοση το 8αρι εχει 137.99 λίρες δηλαδή 172,14 ευρω.και εγω εβαλα 170 στον λογαριασμο γιατι πιστευα πως θα ειχε 167 που λεγατε παραπανω.θα πρεπει να ξαναπαω στην τραπεζα.
petranpetrou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν με σημερινή ισοτιμία και με απλή παράδοση το 8αρι εχει 137.99 λίρες δηλαδή 172,14 ευρω. και εγω εβαλα 170 στον λογαριασμο γιατι πιστευα πως θα ειχε 167 που λεγατε παραπανω.θα πρεπει να ξαναπαω στην τραπεζα. 166 ευρώ είναι σήμερα http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=138&From=GBP&To=EUR
newtech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν με σημερινή ισοτιμία και με απλή παράδοση το 8αρι εχει 137.99 λίρες δηλαδή 172,14 ευρω. και εγω εβαλα 170 στον λογαριασμο γιατι πιστευα πως θα ειχε 167 που λεγατε παραπανω.θα πρεπει να ξαναπαω στην τραπεζα. Μαλλον (υποθετω) εβαλες πληρωμή στο αμαζον σε € Βαζεις πληρωμη σε ΛΙΡΕΣ στο AMAZON οχι σε € ! Δεν χρειαζετε να πας ξανα στην τραπεζα απλα κανε checkout σε λιρονια βασιλευουσης αγγλιας 2
a16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εχεις δικιο σε καποια φαση με ρωτησε αν θελω να μου κανει τη μετατροπη σε ευρω.τωρα εφτιαξα λογαριασμο στο αμαζον και δεν το εχω ακομα... Μαλλον (υποθετω) εβαλες πληρωμή στο αμαζον σε € Βαζεις πληρωμη σε ΛΙΡΕΣ στο AMAZON οχι σε € ! Δεν χρειαζετε να πας ξανα στην τραπεζα απλα κανε checkout σε λιρονια βασιλευουσης αγγλιας
newtech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εχεις δικιο σε καποια φαση με ρωτησε αν θελω να μου κανει τη μετατροπη σε ευρω. τωρα εφτιαξα λογαριασμο στο αμαζον και δεν το εχω ακομα... Δεν τρεχει τιποτα. Απλα να ξερεις ΠΑΝΤΑ πληρώνεις σε ΛΙΡΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα