KNBoy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά για δείτε αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700882 Πώς σας φαίνεται;
KNBoy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, αυτό είναι φυσιολογικό; Στο rendering τραβάει 100% & στο Export 98-99% κάπου εκεί! Εντάξει να σημειωθεί ότι έχω σε ελαχιστοποίηση 10 παράθυρα Chrome - UTorrent - FileZilla & Skype.
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, αυτό είναι φυσιολογικό; Στο rendering τραβάει 100% & στο Export 98-99% κάπου εκεί! Από ποια άποψη ρωτάς;;; Αυτού του είδους προγράμματα(render video 3d ... ) μπορούν να δουλέψουν το 100% του επεξεργαστή για να κάνουν ποιο γρήγορα την δουλειά τους,εσύ δεν θες να γίνεται το render/export όσο ποιο γρήγορα γίνεται;;; «Εντάξει να σημειωθεί ότι έχω σε ελαχιστοποίηση 10 παράθυρα Chrome - UTorrent - FileZilla & Skype.» Όσα προγράμματα και να έχεις φορτώσει στην μνήμη από την στιγμή που δεν εκτελούν κάτι δεν επηρεάζουν σε κάτι,άντε μια στης τόσες να πετάνε καμιά εντολή δεν έχει μεγάλη επιρροή.
KNBoy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Από ποια άποψη ρωτάς;;; Αυτού του είδους προγράμματα(render video 3d ... ) μπορούν να δουλέψουν το 100% του επεξεργαστή για να κάνουν ποιο γρήγορα την δουλειά τους,εσύ δεν θες να γίνεται το render/export όσο ποιο γρήγορα γίνεται;;; «Εντάξει να σημειωθεί ότι έχω σε ελαχιστοποίηση 10 παράθυρα Chrome - UTorrent - FileZilla & Skype.» Όσα προγράμματα και να έχεις φορτώσει στην μνήμη από την στιγμή που δεν εκτελούν κάτι δεν επηρεάζουν σε κάτι,άντε μια στης τόσες να πετάνε καμιά εντολή δεν έχει μεγάλη επιρροή. ΑΑΑ εγώ νόμιζα ότι θερμάνθηκε πολύ σε σημείο να μου κάψει την μητρική
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Για την χρήση του επεξεργαστή δεν μιλούσες;;; Γιατί την θερμοκρασία βλέπω να είναι στο 80° ,οκ δεν είναι και ότι το καλύτερο αλλά δεν είναι και για μπάμ.
KNBoy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ΑΑΑ νόμιζα ότι όταν γράφει 100% είναι ότι λίγο ακόμα και βγάζει καπνούς... Δηλαδή πόσους βαθμούς θέλει για να αρχίσω να φοβάμαι;
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σου το λέει το coretemp, ο δικός σου αντέχει μέχρι tjmax=105°C καλό είναι βέβαια να δώσεις και καμιά 10° περιθώριο, δηλαδή αν φτάσει 90-95 αρχίζεις και ανησυχείς.
KNBoy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι... Ένας φίλος μου έχει παλιό υπολογιστή και κολλάει μου είπε όμως πως παλιά δεν κολούσαι έτσι. Του είπα λοιπόν να κατεβάσει το CoreTemp! Το Max που έδινε ήταν 85 βαθμοί και ο φίλος μου βαρούσε κόφτες 87! Δηλαδή οι πηρήνες είχανε 2 βαθμούς πιο πάνω. Αυτό τι επιπτώσεις έχει στον υπολογιστή; Μπορεί να κολλάει για αυτόν τον λόγο; Υπάρχει περίπτωση να καεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα