KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εισαι τυχερος που εχω διαβασμα αλλιως θα ειχα ξεκινισει flamewar! Τι εννοείς;
juventinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει στα windows (χωρις να είμαι 100% σίγουρος). Είναι συμβατό για mac. Στο cc βάζεις οτι κάρτα θες αρκεί να είναι απο 1GB και πάνω. 1
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει στα windows (χωρις να είμαι 100% σίγουρος). Είναι συμβατό για mac. Στο cc βάζεις οτι κάρτα θες αρκεί να είναι απο 1GB και πάνω. Δεν το ξέρω αυτό για το CS6 . αν κάποιος το γνωρίζει, ας βοηθήσει το παλικάρι. Πάντως στο premiere CS6 nvidia θα έβαζα . Στο photoshop, AMD --------------------------------------------------------- Και όπως τα κάνανε θα τρέχουμε για δυο κάρτες ...
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Photoshop-CS6-GPU-Acceleration-161/ http://www.photoshopgurus.com/forum/adobe-after-effects-forum/49193-recommended-specs.html και η πρόταση ενός moderator για τα specs ενός καλού συστήματος για After Effects: Standard i7 4770k 16 GBs of kingston hyper x ram 120 Gb kingston hyper x ssd Nvidia GTX 780 twin frozr Graphics card 4 TB hard drive Asus Z87 pro mainboard corsair 850 w psu Corsair H100 cooling Blu ray writer cost me £1300 which is around $1800 A mac equivalent would have been $3000 + Τι μου θυμίζει... Απλά είπα να το βάλω γιατί μου άρεσε.
Millennium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν το ξέρω αυτό για το CS6 . αν κάποιος το γνωρίζει, ας βοηθήσει το παλικάρι. Πάντως στο premiere CS6 nvidia θα έβαζα . Στο photoshop, AMD --------------------------------------------------------- Και όπως τα κάνανε θα τρέχουμε για δυο κάρτες ... Μπερδεύτηκαν τα Premiere.. Ναι στο photoshop AMD συμφέρει περισσότερο.
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 http://www.adobe.com/content/dam/Adobe/en/products/creativesuite/production/cs6/pdfs/adobe-hardware-performance-whitepaper.pdf
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για δείτε παιδιά... Άφησα το Prime περίπου 3-4 λεπτά πάνω κάτω...
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Είσαι πολύ ψηλά από θερμοκρασία. Τι έκανες από θέμα ψύκτρας και τροφοδοτικού;
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663404 Θα το αλλάξω σύντομα... Ψύξει έχω αυτήν που μου δώσανε με τον i7... Σίγουρα είναι κάτι ανησυχιτικό; Πέρασαν όπως είπα 3-4 λεπτά... Μπορεί και 5... Δεν ήμουνα με το ρολόι... Οι κανονικές μου θερμοκρασίες αν δεν λειτουργό κάτι και έχω ανοιχτώ μόνο FB Skype & YouTube είναι 35 με 45 Max. Αν δεν κάνω τίποτα πέφτω στους 25 - 28... Το Max που έχω πάει είναι 69 παίζοντας ένα βαρύ παιχνίδι ...
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ασ' τον τον επεξεργαστή προς το παρόν. Μη τον τσιτώνεις. Για 5 λεπτά Prime95 είναι ψηλά οι 90 βαθμοί. Έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα; Αν δεν λυθεί το πρόβλημα κοίτα για μια οικονομική αερόψυκτρα για να είσαι ήσυχος. Θα σου έλεγα να ψάξεις λίγο και το θέμα voltage από BIOS αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη. Εν ολίγοις, μπορείς να βγάλεις το Auto και να βάλεις ένα σταθερό Vcore για να γλυτώσεις από πολύ ψηλές θερμοκρασίες και με την stock ψύκτρα. Αλλά πρέπει λιγάκι να πειραματιστείς μέχρι να πετύχεις το χαμηλότερο δυνατό. Πολλοί στην default ταχύτητα κάνουν και undervoltage. To Auto ανεβάζει το voltage όπου θέλει όταν στρεσσάρεται ο επεξεργαστής.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σοβαρά; ... Απφφφ κρίμα... και εγώ χάρηκα επειδή έχω χαμηλές θερμοκρασίες... απφφ
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σοβαρά; ... Απφφφ κρίμα... και εγώ χάρηκα επειδή έχω χαμηλές θερμοκρασίες... απφφ Τώρα είδα την συνέχεια του μηνύματός σου. Με αυτές τις θερμοκρασίες είσαι τέλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με Prime έπιασες 90. Να μου έλεγες Intel Burn Test στο maximum να το καταλάβω.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τώρα είδα την συνέχεια του μηνύματός σου. Με αυτές τις θερμοκρασίες είσαι τέλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με Prime έπιασες 90. Να μου έλεγες Intel Burn Test στο maximum να το καταλάβω. ΓΙατί εγώ καταλαβένω; αχαχα
pnick Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αφού έχεις τον 3770κ γιατί δεν πιάνεις 3,9 GΗZ που είναι το default turbo boost και είσαι στο 3,7; Μου κάνει εντύπωση.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αφού έχεις τον 3770κ γιατί δεν πιάνεις 3,9 GΗZ που είναι το default turbo boost και είσαι στο 3,7; Μου κάνει εντύπωση. Ένας φίλος μου, μου πρότεινε να μην τον σκαλίζω... Για ασφάλεια μου είπε να τον αφήσω έτσι και ότι μου κάνει την δουλεία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα