juventinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ανέφερα την nvidia επειδή είπε το παιδί για premiere και ΑΕ. Εάν είναι μόνο για photoshop, έχεις δίκιο υποστηρίζει καλύτερα τις amd.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά χρησιμοποιώ 70% Premiere και 30% Photoshop... Και θέλω να μάθω καλά το after effects έτσι ώστε να δουλεύω και εκείνο μαζί με το Premiere για καλύτερα αποτελέσματα. Απλά φοβάμαι επειδή δεν έχω ξανά περάσει επεξεργαστή μην δεν κούμπωσα καλά τον ανεμιστήρα και τον κάψω. Αλλά είπες ότι τα νούμερα είναι εντάξει ~ mp44christos ~ οπότε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση έτσι;
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Απλά φοβάμαι επειδή δεν έχω ξανά περάσει επεξεργαστή μην δεν κούμπωσα καλά τον ανεμιστήρα και τον κάψω. Τρέξε το Prime95 κάνα 5λεπτο να δεις πόσο και εάν θα ανέβει η θερμοκρασία,εννοείται ότι αν ανέβει πολύ το διακόπτεις και πριν από το 5λεπτο.
juventinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λογικά εάν δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα θα σου ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστης και θα κλείνει ο υπολογιστής. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο να καεί.
mp44christos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τι ακριβώς είναι το Prime95; Ζοριζει τον επεξεργαστη ωστε να διαπιστώσεις αν η ψυχτρα δουλευει καλα.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ζοριζει τον επεξεργαστη ωστε να διαπιστώσεις αν η ψυχτρα δουλευει καλα. Και αν δεν δουλεύει;
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και αν δεν δουλεύει; Τρέξε το Prime95 κάνα 5λεπτο να δεις πόσο και εάν θα ανέβει η θερμοκρασία,εννοείται ότι αν ανέβει πολύ το διακόπτεις και πριν από το 5λεπτο. Αν τον δεις να πάει στα 90-95 πολύ γρήγορα*, μπορεί να μην πατάει καλά ή να θέλει καλύτερη ψήκτρα. *το tjmax105°C που βλέπεις στο coretemp είναι το μέγιστο ασφαλές.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρόβλημα! Πέρασα τον επεξεργαστή 3770 - 3.50GH... Έκανα Bios Update σε f9! Το πρόβλημα είναι πως ο ανεμιστήρας (πάνω από τον επεξεργαστή) όταν ανοίγω τον υπολογιστή πάει να δουλέψει και σταματάει. Κάνει 3 προσπάθειες και παίρνει μπρός με την τέταρτη. Δηλαδή πιάνει λειτουργία μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα. Τι πρόβλημα υπάρχει; Και κάτι ακόμα... Υπάρχει περίπτωση ενώ δουλεύει να σταματήσει; Ο ανεμιστήρας ήτανε μαζί με τον επεξεργαστή. Ευχαριστώ. Είναι η ρύθμιση για την έξυπνη ρύθμιση των στροφών του ανεμιστήρα σε συνάρτηση με τον φόρτο του επεξεργαστή ! Κοίταξε την ρύθμιση στο bios και απενεργοποιησέ την ώστε να δεις αν άλλαξε κάτι ! Αν όχι, τότε κοίταξε σε ψύκτρα ! Ανέφερα την nvidia επειδή είπε το παιδί για premiere και ΑΕ. Εάν είναι μόνο για photoshop, έχεις δίκιο υποστηρίζει καλύτερα τις amd. Το PHOTOSHOP παίζει με openCL οπότε οι κάρτες της AMD είναι μονόδρομος ! Το PREMIERE τρέχει και σε OPENCL και με CUDA , οπότε κάνουν και οι AMD και οι Nvidia . Τώρα ποια είναι καλύτερη επιλογή, έχει να κάνει με τις τιμές που βρίσκει τις κάρτες ανά κατηγορία !
juventinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αναφέρθηκε το cs6 το οποίο παίζει μόνο με nvidia για windows. Το cc παιζει και με τις δύο εταιρείες. Το ray trace στο AE του cc παίζει μόνο με nvidia.
Millennium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 To Photoshop CS6 χρησιμοποιεί OpenCL,OpenGL και υποστηρίζονται και οι 2 (είσαι καλύτερα με amd ).Όπως τα πε και ο adtakhs πιο πάνω βασικά.
KNBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Intel Ftew. Δεν μου αρέσει η AMD. Δεν μου αρέσει το ότι είναι φτηνή ... Φτηνό πράγμα ίσον αδύνατο Άλλωστε δεν έχω πρόβλημα με το PhotoShop, τρέχει κανονικά.
mp44christos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Intel Ftew. Δεν μου αρέσει η AMD. Δεν μου αρέσει το ότι είναι φτηνή ... Φτηνό πράγμα ίσον αδύνατο Άλλωστε δεν έχω πρόβλημα με το PhotoShop, τρέχει κανονικά. εισαι τυχερος που εχω διαβασμα αλλιως θα ειχα ξεκινισει flamewar!
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αναφέρθηκε το cs6 το οποίο παίζει μόνο με nvidia για windows. Το cc παιζει και με τις δύο εταιρείες. Το ray trace στο AE του cc παίζει μόνο με nvidia. Νόμιζα πως μιλάει για CC. Πάντως και το CS6 παίζει με openCL . Νομίζω πως στο CS6 υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα