Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 iOS 6.1.3 Jailbreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Στις 30/12 αγορασα ενα iPhone 4 8GB με την εκδοση iOS 6.1.3..

Δεν ειχα καποια προηγουμενη εμπειρια με iOS ( με android ασχολιομουν)..

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορειτε να μου πειτε πως κανω jailbreak..

Ειναι ασφαλες για το κινητο?

Χανετε η εγγυηση??

ο λογος ειναι περισσοτερο για το SIRI.για να το κατεβασω απο το cydia κτλ κτλ υπαρχουν tutorials...

εχετε εμπειρια siri σε iPhone 4??

Ευχαριστω!

Δημοσ.

καλημερα δεν  Χανετε η εγγυηση δεν εχει σχεση . να κανεις  jailbreak δεν ειναι κατι  μπορω να στο κανω και εγω χωρις λεφτα βεβαια αν εισαι αθηνα η μεσο teamviewer οποτε θες στειλε μου πμ να σε βοηθησω .  iphone χωρις  jailbreak τι να το κανεις δεν μπορεις κατεβασεις και πολλα free . καλη χρονια απο texnicomputer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συσκευή σου εχει apple A4 επεξεργαστή οπως βλέπεις εδώ: http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php

Το jailbreak αν θες να κρατήσεις την 6.1.3 (και να μην πας στην 7.0.3 που είναι βαριά για iphone 4) είναι αυτό:

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-6.1.3-with-sn0wbreeze-2.9.14-how-to-tutorial/

και είναι tethered jailbreak αρχικά (αφού περάσεις το custom jb firmware με το πρόγραμμα - snowbreeze, bootάρεις σε jb mode το iphone μέσω προγράμματος απο το pc - ibooty) αλλά μετά το πρώτο boot, με αυτό το update που θα κάνεις μέσω cydia http://www.redmondpie.com/how-to-jailbreak-ios-6.1.3-6.1.5-untethered-with-p0sixspwn/ γίνεται untethered (μετά το update το iphone σου θα ξεκινάει αυτόματα σε jb mode χωρίς να χρειάζεται pc, ακριβώς οπως συμβαίνει και τώρα που είσαι με μαμά firmware). :)

Πέρασα τώρα στις γιορτές 6.1.3 jailbreaked Ios σε iphone 3gs και δουλεύει άριστα.

Για το 3gs το 6.1.3 είναι το τελικό firmware που θα πάρει η συσκευή, οπότε δεν είχα διλήμματα για το αν θα πάω στην 7 ή όχι.

Πιο πριν δούλευα την 5.0.1 jailbreaked και ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο αυτό το firmware χωρίς να εχω ουσιαστικό λόγο να θέλω να αναβαθμίσω.

Απλά οι εφαρμογές άρχισαν να ζητάνε απο Ios 6.0 και πάνω και αναγκαστικά έπρεπε να αναβαθμίσω ή να σταματήσω να τις χρησιμοποιώ... 

Και ενα επιπλέον tip. Πριν ξεκινήσεις θα κάνεις dowgrade την έκδοση του itunes που εχεις στο pc σου σε 11.0.5.5 και θα χρησιμοποιήσεις τα original apple usb καλώδια απευθείας πάνω στις usb της μητρικής χωρίς hubs και προεκτάσεις ή τις θύρες του case...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

<p>καλημερα δεν <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Χανετε η εγγυηση δεν εχει σχεση . να κανεις </span><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> jailbreak δεν ειναι κατι μπορω να στο κανω και εγω χωρις λεφτα </span>βεβαια αν εισαι αθηνα η μεσο teamviewer οποτε θες στειλε μου πμ να σε βοηθησω . iphone χωρις <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> jailbreak τι να το κανεις δεν μπορεις κατεβασεις και πολλα free . καλη χρονια απο texnicomputer</span></p>

Γεια σου φίλε μου καλησπέρα καλή χρόνια ,,,με ενδιαφέρει η προσφορά σου! Στείλε μου σε pm οδηγίες για το πως να το κάνω!!ευχαριστω και να σε καλά

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>Καλησπερα!</p>

<p>Στις 30/12 αγορασα ενα iPhone 4 8GB με την εκδοση iOS 6.1.3..</p>

<p>Δεν ειχα καποια προηγουμενη εμπειρια με iOS ( με android ασχολιομουν)..</p>

<p>Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορειτε να μου πειτε πως κανω jailbreak..</p>

<p>Ειναι ασφαλες για το κινητο?</p>

<p>Χανετε η εγγυηση??</p>

<p>ο λογος ειναι περισσοτερο για το SIRI.για να το κατεβασω απο το cydia κτλ κτλ υπαρχουν tutorials...</p>

<p>εχετε εμπειρια siri σε iPhone 4??</p>

<p>Ευχαριστω!</p>

Δεν υπάρχει Σίρι ακριβώς, κάτι παρεμφερή που υπολειτουργούν. Μην κάνεις τζειλμπρεικ υπάρχουν αλλες εφαρμογές που δουλεύουν άψογα και παρόμοια. Κάτσε να ψάξω να σου βρω μια πολύ καλή που δε θυμάμαι το όνομα της.

Sent from somewhere using something

Edit: Vlingo πολύ καλό και επίσης dragon dictation με υποστήριξη και ελληνικά. Το πρώτο κάνει πολλά περισσότερα από το δεύτερο αλλά και το δεύτερο κορυφαιο.

Sent from somewhere using something

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...