apostatis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλυτερα windows 7 η 8? εχει os x 10.9 και bootcamp 5.1.0(473) ποιες ειναι οι απαραιτητες ενεργειες που πρεπει να κανω πριν εγκαταστησω windows με bootcamp και αν υπαρχουν καπου ελληνικες οδηγιες ευχαριστω Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2014 από apostatis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλεις Windows για να κάνεις τη δουλειά σου όπως είπες προηγούμενως καλύτερα βάλε τα 7. Μην μπλέξεις με τα 8, αν και συνηθίζονται στην πορεία. Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι θα έχεις το OSX για καθημερινή ενασχόληση και τα windows μόνο για δουλειά, μείνε στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εγώ πάλι λέω καλύτερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενα η απλα ακολουθω τις οδηγιες του bootcamp? βαζω το iso στην επιφανεια στο os x και απο κει απλα το επιλεγω ή θελει σε στικακι? για δισκους που θελω να παραμεινουν σε ntfs τι κανω για read-write στα mac? καποιο προγραμμα?κατα προτιμηση free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χαλαρα πας σε Windows 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Στα Windows 8.1 υπάρχει ένα θεματάκι σε ορισμένα μοντέλα MACBOOK με τον έλεγχο της φωτεινότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ θα πρότεινα Windows 8 (ή 8.1, όποια έκδοση είναι τώρα η current). Πολύ πιο ωραίο και λειτουργικό OS από το 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ θα πρότεινα Windows 8 (ή 8.1, όποια έκδοση είναι τώρα η current). Πολύ πιο ωραίο και λειτουργικό OS από το 7. Γιατί αυτό είναι που κάνει ένα λειτουργικο σύστημα... λειτουργικό Και εγω θα πω να πας σε 7 και να αποφύγεις τα 8, χαριτωμένα αλλά απευθύνονται πιο πολύ σε οθόνες αφής. Εκτός αν θέλεις να βλέπεις χρωματάκια και έχεις χρόνο για χάσιμο στην αρχή με την εξοικοίωση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ θα πρότεινα Windows 8 (ή 8.1, όποια έκδοση είναι τώρα η current). Πολύ πιο ωραίο και λειτουργικό OS από το 7. Γιατί αυτό είναι που κάνει ένα λειτουργικο σύστημα... λειτουργικό Και εγω θα πω να πας σε 7 και να αποφύγεις τα 8, χαριτωμένα αλλά απευθύνονται πιο πολύ σε οθόνες αφής. Εκτός αν θέλεις να βλέπεις χρωματάκια και έχεις χρόνο για χάσιμο στην αρχή με την εξοικοίωση του. Μα φυσικά τι άλλο; Βέβαια, εδώ αναρωτιέται κανείς εάν μπορείς να καταλάβεις την σημασία της λέξης "και". Από ό,τι φαίνεται μάλλον δεν μπορείς. Οπότε, αυτό οδηγεί στην απορία "πόσο βαρύτητα έχει η γνώμη κάποιου που ούτε καν μία απλή πρόταση με ''και'' δεν μπορεί να καταλάβει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές και υπάρχουν 2 στρατόπεδα, είτε αγαπάνε τα 8 είτε τα μισούν. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά επειδή τα έχω original, έκανα και upgrade σε 8.1 απτις πρώτες μέρες που βγήκαν και κάπως μου φαίνονται πιο βολικά τώρα. Σε προσωπικό επίπεδο λοιπόν ξαναλέω.... Αν το θέλεις για ΛΙΓΟ, δηλαδή να κάνεις τα 3-4 πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις στο mac τότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πας στα 8 και να κάτσεις να ανακαλύψεις τον τροχό για τις πρώτες μέρες που θα σε μπερδεύει το "καινούριο" interface. Βάλε τα 7, να κάνεις τις δουλειές σου όπως τις ξέρεις και μετά βγαίνεις και μπουτάρεις πάλι OSX για τα καθημερινά σου. Αν σκοπεύεις να το έχεις για ΜΟΝΙΜΟ λειτουργικό, και απλά πήρες Apple υπολογιστή λόγω design (το κάνουν αρκετοί γνωστοί μου, δεν το κακολογώ αν και δεν συμφωνώ) τότε ναι, πήγαινε στα 8 (8.1) γιατί αυτά είναι τα τωρινά και το μελλοντικό interface, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μένεις στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα