Nikolis90 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ημουν εξω και μολις γυρισα να κατσω στον υπολογιστη και βλεπω ολα μου τα εικονιδια να ειναι σε μορφη μεντια πλαιερ.τρελαθηκα δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο. Ανοιγω ενα εικονιδιο ( ΤΕΡΑ παιχνιδι) και μου βγαζει ερρορ οτι δεν μπορει να αναπαραχθει το αρχειο. Δεν μπορω να ανοιξω τιποτα, προσπαθισα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα τιποτα (βγαζει ερρορ).Εν τελει δουλεψε το μυαλο και εκανα νεο χρηστη και εκει δουλευουν ολα ΟΚ. Ομωςσ εξακολουθω να θελω βοηθεια.Ευχαριστω εκ των προτερων!
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά φίλε ... Κάνε ένα scan με το MalwareBytes για ιούς...
Nikolis90 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Οκ.Παρατηρησα επιπλεον οτι ολα τα εικονιδια γιναν αρχεια .ΙΝΚ στισ ιδιοτιτες Κατεβασα το προγραμμα που μου ειπες αλλα δυστηχως το βλεπει και αυτο σαν αρχειο ηχου και δεν ανοιγει
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πάτα Start+R και γράψε malwarebytes και πάτα enter
Nikolis90 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 δεν βρισκουν το προγραμμα τα windows
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ααα δεν μπορείς να το κάνεις ούτε install? antivirus στο pc σου δεν έχεις?
Nikolis90 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εχω το panda 3 χρονια ουτε ενα προβλημα! Οχι install δεν γινεται
selianx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.winhelponline.com/blog/file-asso-fixes-for-windows-7/Κατέβασε το LNK .Extract, τρέξτο και λογικά θα fixαριστεί.Δεν είμαι σίγουρος για το site, ψάξτο λίγο καλύτερα. Αλλά σε φορουμς που κοίταξα, όλοι κάτι παρόμοιο προτείνουν.Εγώ που το έτρεξα σε Vista (με το Vista version download αντίστοιχα) δεν είχα θέμα, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία του συγκεκριμένου Fix πάνω σε 7 μιας και είμαι από άλλο PC.
Nikolis90 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 βρικα ενα παλιο θεμα εδω στο ινσομνια και κατεβασα το registryrevivesetup και μου επετρεψε να κανς επαναφορα σθστηματος στις 30 του μηνος, τωρα ανοιγουν ολα τα αρχεια κανονικα απλα ολα δειχνουν απλα σαν αρχεια wmp. Τι ηταν τωρα αυτο, ιος? Πιο αντιβιωτικο προτεινετε?
Titos2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Esset smart security το καλυτερο φιλε μου!
Gigamestin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 βρικα ενα παλιο θεμα εδω στο ινσομνια και κατεβασα το registryrevivesetup και μου επετρεψε να κανς επαναφορα σθστηματος στις 30 του μηνος, τωρα ανοιγουν ολα τα αρχεια κανονικα απλα ολα δειχνουν απλα σαν αρχεια wmp. Τι ηταν τωρα αυτο, ιος? Πιο αντιβιωτικο προτεινετε? τρέξε malwarebytes σε safe mode .επισης κατεβασε avast και τρεξτο 2-3 ωρες.κατα 70% ειναι ιος.θα σου εμφανισθει παλι αν εχει βλαψει σοβαρα αρχεια των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα