Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!!!

Θα κανω μια αναβάθμιση στο συστημα μου με τα εξης

Asus H81M-E 90MB0GH0-M0EAY0

Ιntel Pentium G3220 3.00GHz Dual Core BX80646G3220

Kingston 4GB DDR3 1600MHz  χ2

Για καρτα γραφικων διαθετω μεχρι 150ε το πολύ.Έιχα διαλέξει την παραπάνω κάρτα πριν μάθω τι ειναι

το Cuda :( . Την θέλω για games βασικά (δεν με νοιαζει κ τοσο  τα ultimate full super duper best apearance γραφικα).Nα προχωρήσω στην αγορά της ή δεν θα με βολέψει κ τόσο;

Aν προτείνετε κάποια άλλη παρακαλω ας ειναι της nvidia και μέχρι το παραπάνω ποσο.

Αναλυση χρησιμοποιω 1920 χ 1080.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

αν και δεν ξερω γτ τοσο nvidia....

με 10 ευρω ακομα πας σε καλη καρτουλα σχετικα...

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx660

κανει οσο κανει και η 650ti boost....

αλλιως πας σε amd μερια...

https://www.skroutz.gr/s/4163913/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-WindForce-2X-OC.html  τρομερη τιμη και κομματι...

Δημοσ.

Γιατι τοσο nvidia οντως καλή ερώτηση :). Απλά έχω αρκετα χρόνια στο gaming κ πάντα είχα nvidia.Δεν είχα ποτέ προβληματα κ ήμουν πολύ ευχαριστημενος.Τις Αti γενικά δεν τις ειχα σε καλή εκτίμηση απο τα παλιά χρόνια.

Δεν εχει ομως σημασια κ τόσο , απο την στιγμη που μου προτεινετε κάτι καλυτερο και δοκιμασμενο στην ιδια τιμή.

Γιαυτο ήθελα κ την γνωμη σας.

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!!!

Θα κανω μια αναβάθμιση στο συστημα μου με τα εξης

Asus H81M-E 90MB0GH0-M0EAY0

Ιntel Pentium G3220 3.00GHz Dual Core BX80646G3220

Kingston 4GB DDR3 1600MHz  χ2

Για καρτα γραφικων διαθετω μεχρι 150ε το πολύ.Έιχα διαλέξει την παραπάνω κάρτα πριν μάθω τι ειναι

το Cuda :( . Την θέλω για games βασικά (δεν με νοιαζει κ τοσο  τα ultimate full super duper best apearance γραφικα).Nα προχωρήσω στην αγορά της ή δεν θα με βολέψει κ τόσο;

Aν προτείνετε κάποια άλλη παρακαλω ας ειναι της nvidia και μέχρι το παραπάνω ποσο.

Αναλυση χρησιμοποιω 1920 χ 1080.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!!

Αν θες μονο σε Nvidia οντως πας στην https://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html.

Αλλιως απο Amd https://www.skroutz.gr/s/4248338/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-GV-R927OC-2GD-GA.html με δωρο το BF4.

Δημοσ.

Oπως λενε και τα παιδια απο πανω η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι η 270 της ati.Πολυ δυνατη καρτα δροσερη πολυ φθηνη για την αποδοση της και με δωρο παιχνιδι που αν δεν το θες το πουλας ενα 20ευρω για πλακα.Τωρα αν θες σε nvidia πας στην 660 αλλα χανεις πολυ σε αποδοση

Δημοσ.

Oπως λενε και τα παιδια απο πανω η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι η 270 της ati.Πολυ δυνατη καρτα δροσερη πολυ φθηνη για την αποδοση της και με δωρο παιχνιδι που αν δεν το θες το πουλας ενα 20ευρω για πλακα.Τωρα αν θες σε nvidia πας στην 660 αλλα χανεις πολυ σε αποδοση

Καλα ειπαμε ειναι καλυτερη η R9 270 αλλα μην υπερβάλουμε κιολας. Ειναι λιγο καλυτερη η R9 270 αλλα οχι και τοσο πολυ.

Δημοσ.

Το CUDA capability γιατι το αναφερεις? θα προγραμματισεις τιποτα σε CUDA?

Επισης λες "Έιχα διαλέξει την παραπάνω κάρτα πριν μάθω τι ειναι το Cuda  :(

Γιατι το λες αυτο? Ειναι αρνητικο το CUDA?!?   :wacko:  Ξερεις τι ειναι CUDA?

Δημοσ.

Aκριβως επειδη δεν ήξερα τι ειναι το cuda κ διαβασα οτι χρησιμευει πιο πολυ σε προγραμματισμο ,με τον οποιο δεν ασχολουμε, γιαυτο το έγραψα ετσι.

Κοιταξα κ τις 2 κάρτες κ απο οτι φαινεται θα δώσω μια ευκαιρία στην ATI...κ ο Θεος βοηθος!! :-D :-D

Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις!!!!!

Δημοσ.

Σημερα δεν ξέρω το γιατί θέλω να τρολλάρω:)

Αφού έδωσες μια ευκαιρία στην ΑΤΙ σε βλέπω σύντομα να ανοίγεις καινούργιο θέμα το ποιό θα είναι το πρόβλημα θα το δείξει ο χρόνος.Τα λέμε σύντομα λοιπόν

Πέρα απ´την πλάκα η 270 είναι πολύ καλή κάρτα και σίγουρα θα την ευχαριστηθείς

Δημοσ.

Φιλε εχε υποψιν οτι ο επεξεργαστης g3220 σηκωνει 1333Mhz ram, πιο ψηλα δεν εχει νοημα.

Ή θα βαλεις πιο φθηνες 1333 μνημες ή θα παρεις τον λιγο πιο γρηγορο G3420 με 1600 μνημες που τις υποστηριζει.

Επισης δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ντε και καλα 150-160Ε που σου προτεινουν τα παιδια, αν και μπορει να θελεις αργοτερα (παιζοντας θα το διαπιστωσεις) λιγο πιο δυνατη καρτα και να εχει νοημα.

Εαν θελεις να κανεις οικονομια, διαλεγεις ή 7790 1GB ή 650ti 1GB. Την 650ti boost την αφηνω απεξω, αφου αν ανεβεις καλυτερα να προτιμησεις 660/270, οπως σου προτεινουν πανω.

Προσφατα εφτιαξα ενα pentium g3420+7790, τα παει παρα πολυ καλα για το κοστος του!

Δημοσ.

"Αφού έδωσες μια ευκαιρία στην ΑΤΙ σε βλέπω σύντομα να ανοίγεις καινούργιο θέμα το ποιό θα είναι το πρόβλημα θα το δείξει ο χρόνος.Τα λέμε σύντομα λοιπόν"

χαχα ελπιζω πως οχι!!! Αν κ με ati ολα να τα περιμενεις ;)

"Φιλε εχε υποψιν οτι ο επεξεργαστης g3220 σηκωνει 1333Mhz ram, πιο ψηλα δεν εχει νοημα.

Ή θα βαλεις πιο φθηνες 1333 μνημες ή θα παρεις τον λιγο πιο γρηγορο G3420 με 1600 μνημες που τις υποστηριζει."

Ok θα το κοιταξω.Σε ευχαριστω για την παρατηρηση.Οσο για την καρτα, το πηρα που το πηρα αποφαση ασε να παρω την ati , να εχω κατι για να τους την λεω ρε παιδι μου ετσι κ κατι παει στραβα!!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...