Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους , 

σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing  , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... 

Σκέφτομαι την Radeon R9 270 OC Battlefield 4 2GB , με δόσεις βγαίνει ~16€/μήνα , ποσό που δεν θα μου φαίνεται τόσο πολύ, επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις/αλλαγές (υπό)συστημάτων το μόνο που λείπει στο υπάρχον  σύστημα νομίζω, είναι μια καλούτσικη κάρτα γραφικών για να ολοκληρωθεί και να κατασταλάξω (ελπίζω) , η Gigabyte έχει 3 χρόνια εγγύηση και είναι σε καλή τιμή . 

Σαν εναλλακτική και πιο φθηνή λύση είναι οι 7790/Gtx 650 ti νομίζω ( ;; )

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Την έχω την Gbyte .. ναι να την πάρεις ;) μην κοιτάς πιο φτηνά,μόνο μεταχειρισμένη από κανένα φίλο να την ξέρεις δηλαδή την κάρτα ίσως θα ήταν μια εναλλακτική.

Δημοσ.

H 270 φιλε δεν ειναι για μετριο gaming.Σηκωνει σχεδον ολα τα παιχνιδια σε αναλυση 1080p και high-ultra γραφικα.Πολυ καλη επιλογη συστηνεται

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Μεταχειρισμένη δεν μπορώ να πάρω , θέλω να δίνω ένα μικρό σχετικά ποσό που δεν θα μου "φαίνεται"(αυτή βγαίνει ~16€/μήνα).

Είναι μια επιλογή για να κρατήσει μέχρι το τέλος  της εγγύησής της ;;

Αυτός είναι ο στόχος μου. 

Δημοσ.

<p>Καλή χρονιά σε όλους , </p>

<p>σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing  , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... </p>

<p> </p>

<p>Σκέφτομαι την <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37170&cat=5'>Radeon R9 270 OC Battlefield 4 2GB</a> , με δόσεις βγαίνει ~16€/μήνα , ποσό που δεν θα μου φαίνεται τόσο πολύ, επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις/αλλαγές (υπό)συστημάτων το μόνο που λείπει στο υπάρχον  σύστημα νομίζω, είναι μια καλούτσικη κάρτα γραφικών για να ολοκληρωθεί και να κατασταλάξω (ελπίζω) , η Gigabyte έχει 3 χρόνια εγγύηση και είναι σε καλή τιμή . </p>

<p> </p>

<p>Σαν εναλλακτική και πιο φθηνή λύση είναι οι 7790/Gtx 650 ti νομίζω ( ;; )</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώ </p>

Πάρε την 270χ η ΔΕΣ λίγο και την 760 της νvidia απλά φανάρι ΔΕΣ κάνΑ benchmark και θα γκαβλωσεις απειρα

<blockquote class="ipsBlockquote"><p>

Καλή χρονιά σε όλους , 

σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing  , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... 

<p>Σκέφτομαι την 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...