terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά σε όλους , σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... Σκέφτομαι την Radeon R9 270 OC Battlefield 4 2GB , με δόσεις βγαίνει ~16€/μήνα , ποσό που δεν θα μου φαίνεται τόσο πολύ, επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις/αλλαγές (υπό)συστημάτων το μόνο που λείπει στο υπάρχον σύστημα νομίζω, είναι μια καλούτσικη κάρτα γραφικών για να ολοκληρωθεί και να κατασταλάξω (ελπίζω) , η Gigabyte έχει 3 χρόνια εγγύηση και είναι σε καλή τιμή . Σαν εναλλακτική και πιο φθηνή λύση είναι οι 7790/Gtx 650 ti νομίζω ( ;; ) Ευχαριστώ
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Την έχω την Gbyte .. ναι να την πάρεις μην κοιτάς πιο φτηνά,μόνο μεταχειρισμένη από κανένα φίλο να την ξέρεις δηλαδή την κάρτα ίσως θα ήταν μια εναλλακτική.
bonorov Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 H 270 φιλε δεν ειναι για μετριο gaming.Σηκωνει σχεδον ολα τα παιχνιδια σε αναλυση 1080p και high-ultra γραφικα.Πολυ καλη επιλογη συστηνεται 1
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Μεταχειρισμένη δεν μπορώ να πάρω , θέλω να δίνω ένα μικρό σχετικά ποσό που δεν θα μου "φαίνεται"(αυτή βγαίνει ~16€/μήνα). Είναι μια επιλογή για να κρατήσει μέχρι το τέλος της εγγύησής της ;; Αυτός είναι ο στόχος μου.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτό εξαρτάται από τι παιχνίδια παίζεις και πόσο απαιτητικός είσαι.
HBZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 <p>Καλή χρονιά σε όλους , </p> <p>σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... </p> <p> </p> <p>Σκέφτομαι την <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37170&cat=5'>Radeon R9 270 OC Battlefield 4 2GB</a> , με δόσεις βγαίνει ~16€/μήνα , ποσό που δεν θα μου φαίνεται τόσο πολύ, επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις/αλλαγές (υπό)συστημάτων το μόνο που λείπει στο υπάρχον σύστημα νομίζω, είναι μια καλούτσικη κάρτα γραφικών για να ολοκληρωθεί και να κατασταλάξω (ελπίζω) , η Gigabyte έχει 3 χρόνια εγγύηση και είναι σε καλή τιμή . </p> <p> </p> <p>Σαν εναλλακτική και πιο φθηνή λύση είναι οι 7790/Gtx 650 ti νομίζω ( ;; )</p> <p> </p> <p>Ευχαριστώ </p> Πάρε την 270χ η ΔΕΣ λίγο και την 760 της νvidia απλά φανάρι ΔΕΣ κάνΑ benchmark και θα γκαβλωσεις απειρα <blockquote class="ipsBlockquote"><p>Καλή χρονιά σε όλους , σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μέτριο gaming και πιθανόν λίγο video/sound editing , θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου , το οποίο τώρα έχει την Gt210 από τα public , η οποία είναι καλή για απλή χρήση ... <p>Σκέφτομαι την
terry308 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά η διαφορά με την R9 270X OC 2GB είναι μεγάλη ;; Χρηματικά είναι 8€ (το bf4 δεν με ενδιαφέρει)
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχουν πολλή διαφορά αλλά σε αυτή τη τιμή η Gigabyte 270X είναι ελκυστική πρόταση.
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 κοιτα και αυτην -> http://www.skroutz.gr/s/2384341/Gigabyte-Radeon-HD7850-1GB-OC.html αλλα ειναι χειροτερη απο την 270X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα