Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :600-650

Χρήση υπολογιστή :gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Προγράμματα αναπαραγωγής και εγγραφής ήχου 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι,εχω flatron slim LG 1024*768 και θα πάρω άλλη στο μελλον

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα ήθελα να είναι από ένα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω !

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω αλλα θα ήθελα μία τιμή για τα windows 7

Εχω τροφοδοτικο 600 whatt

Δημοσ.

Καλυτερα θα ηταν να σκεφτοσουν και την οθονη καθως ειναι τεραστια αναβαθμιση και κατι που θα σου μείνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν θα παρω οθονη ! Απλα αν ειναι να την παρω σε ενα με δυο μηνες προτιμώ να δώσω 600-650 μονο για tower για να εχω  το καλυτερο δυνατο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...