TheGreco Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :600-650Χρήση υπολογιστή :gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Προγράμματα αναπαραγωγής και εγγραφής ήχου Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι,εχω flatron slim LG 1024*768 και θα πάρω άλλη στο μελλονΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα ήθελα να είναι από ένα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω !Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω αλλα θα ήθελα μία τιμή για τα windows 7 Εχω τροφοδοτικο 600 whatt
aneurysm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Για πες μας ακριβώς ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου για να ξερουμε με τι εχουμε να κάνουμε... Υ.Γ: Καλή χρονιά!
TheGreco Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αχ ! Αυτο δεν το ξέρω ! Θα μου το δώσει ένας φίλος ! αλλα ξέρω οτι είναι καλό ! Καλή χρονιά επίσης !
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/512591-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/
TheGreco Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Προς το παρόν θέλω οτι καλύτερο μπορώ με 650 χωρίς οθόνη ! Thanks ομως Fulgore !
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα θα ηταν να σκεφτοσουν και την οθονη καθως ειναι τεραστια αναβαθμιση και κατι που θα σου μείνει. 1
TheGreco Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι οτι δεν θα παρω οθονη ! Απλα αν ειναι να την παρω σε ενα με δυο μηνες προτιμώ να δώσω 600-650 μονο για tower για να εχω το καλυτερο δυνατο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα