Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι παράπονο έχω? Καταρχήν μαυτές τις αποσυνδέσεις έχω πρόβλημα γτ δεν μπορώ να παίξω LOL. το upload είναι μόνο 550kbps.ΤΟ download σε άλλες εταιρίες στο utorrent ήτανε 1.5mbps ενώ με οτε σταματάει 800kbps.

μπορώ να κάνω κάτι μέσα απο το royter για να βελτιωθούν οι ταχύτητες>?

vdsl έχεις και έχεις τέτοια ταχύτητα?

γιατι αλλαξες παροχο αφου επαιζες μια χαρα με τους αλλους?πηγες και στον πιο ακριβο παροχο παιζεις και χαλια.πριν για να ειχες 1,5 mbyte και οχι 1,5 mbps download σημαινει οτι συγχρονιζες 15 mbit Που ειναι πιο νορμαλ.δωστο βλαβη.δεν εχει νοημα να κοιταξεις να βελτιωσεις το Upload αφου δεν γινεται να διορθωθει μεσα απο τον ρουτερ.πρεπει να διορθωθει απεξω το προβλημα οπου ειναι αυτο.ειτε χαλκο ειτε σε dslam παροχου ειτε μεσα στο αστικο κεντρο

Downstream Upstream

SNR Margin 8.1 dB 10.2 dB

Line Attenuation 18.9 dB 8.9 dB

Data Rate 7569 kbps  760 kbps

ADSL State  Up

Bandwide Down/Up(kbps)  7569 kbps / 760 kbps

SNR Margin Down/Up(db)  8.0 dB / 10.3 dB

πολυ χαλια για 1,5 Km αποσταση.επρεπε κανα 17+

Σε φυσιολογικά επίπεδα αν εξαίρεσεις οτι με το συγκεκριμένο att έπρεπε να κλειδώνεις πολύ παραπάνω.

Το 7569 kbps στο Data Rate μου θυμίζει οτι συνδέεσαι με πρωτόκολλο adsl (σκετό) και όχι ADSL2+

Δες στις ρυθμίσεις σύνδεσης του internet (μέσα στη σελίδα του router) αν συνδεεσαι με adsl ή ADSL2+

Επισης υπάρχουν δυο ακομα δοκιμές που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο. 

1. Να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο router και να δεις τα στατιστικά
  2. Να αποσυνδέσεις ολες τις τηλεφωνικές συσκευές και να συνδέσεις απευθείας το router (μονο του χωρίς split) στην κεντρική πρίζα εισόδου (εκεί που μπαίνει το τηλεφωνικό δίκτυο σπίτι σου) και να δεις πάλι τα στατιστικά (αν τα σηκώσεις εδω ακομα καλύτερα). Επισης μήπως εχεις συναγερμό χωρις φίλτρο;
  3. Να επαναλάβεις το 2 με άλλο router

τα νουμερα ειναι ολα φυσιολογικα εκτος απο την ταχυτητα

και να δει και κατανεμητη ή χωνευτη αμα πιανουν τα χερια του

αυτα που αναφέρεις στα βήματα 1,2,3 τα έχω κάνει γτ μου είχε πει και ο τεχνικός(τα ιδια ομως).Αυτο για το ADSL δεν το εχω ψάξει.θα το δω και θα σου πω.

Λοιπον το βρήκα αυτο που ζητάς.Άκου έχει ADSL MODE :Auto sync up ( έχει επιλογες adsl2+,adsl2,G.dmt,t1.413,g.lite, και το auto sync up που έχει  τώρα

το auto ειναι Multimode δηλαδη αυτοματα και συνηθως παει σε adsl2+ αφου ολοι οι παροχοι εκει παιζουν.βεβαια δεν ειναι κακο που το εδωσες καρφωτα διοτι σε σπανιες περιπτωσεις λογω ασυμβατοτητας το Multimode Μπορει να μην παιξει adsl2+>το εχω δει μονο μια φορα σε ενα linksys.και σε πολυ χαλια γραμμες εχω δει ρουτερ ναμην παιζει adsl2+ και να συγχρονιζει σε g.dmt η adsl2.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε εξω στον κατανεμητη η στην χωνευτη αποσυνδεοντας ολο το σπιτι.

http://www.insomnia.gr/topic/512413-%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85/

φίλε tenyson ανέφερε αν θες εδώ την ταχυτητα συχρονισμου και άλλα.παντως αν το ρουτερ σου το υποστηρίζει δοκιμασε και αυτο εδώ

δεν εχει νοημα να βαλει Orbmt.αντε να κερδισει ενα mbit down και να φτασει και 1 Mbit up.το βασικο ειναι να δει με τον οτε τι γινεται γιατι η γραμμη αυτη θα πρεπε να παιζει  17+

Ναι συμφωνώ αλλά δεν δικαιολογείται. Μήπως να έκανες factory reset στον router σου και ξανά απο την αρχή τα settings

δεν νομιζω να κερδισει κατι.λογικα adsl2+ ειναι και τωρα αφου και με αλλο ρουτερ λεει οτι ειχε το ιδιο θεμα εκτος αν το αλλο ρουτερ ειναι μονο g.dmt

Για σας παιδιά,έχω 24αρα σύνδεση του ΟΤΕ στην περιοχή της Δράμας,και η σύνδεση είναι τραγική παρόλο που ο server είναι 800 μέτρα απο σπίτι μου.Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο για το πρόβλημα μου (αρκετά συχνά αποσυνδέετε απο το ιντερνετ για κανα 5 λεπτο και μετά συνδέετε),αλλα κάθε φορα τα κλασσικά " θα εποικινωνήσει μαζί σας ο τεχνικός" κανουν οτι κάνουν και μετα απο 1 βδομάδα τα ίδια.Να πω οτι συνδέομαι ασύρματα,το ρούτερ είναι περιπου 10 μέτρα απο την κεραία,έχω πολυ καλή κεραία,έχει φουλ σήμα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να αυξήσω καπως την upload ταχύτητα για stream.

to dslam λενε οχι ο Server>επισης το προβλημα δεν νομιζω να λυθει μακρια αλλα οπως φαινεται πρεπει να βγει τεχνικος εξω να δει τι γινεται αν ειναι θεμα χαλκου η να δει στο dslam μηπως ειναι καρτα κτλ.με αυτην την γραμμη θα πρεπε να πετας.οτι εισαι ασυρματα ναι μεν μπορει να εχει αλλα παρατραγουδα αλλα επειδη τα νουμερα αυτα τα παιρνεις μεσα απο τον ρουτερ για τις ταχυτητες ναι κατι δεν παει καλα.

επισης ανσου φτιαξουν το θεμα αυτο μετα μπορεις να ζητησεις και Fast path για ακομα καλυτερο ping στο Lol.λιγο ταχυτητα θα σου κοψει απλα.

Ναι συμφωνώ αλλά δεν δικαιολογείται. Μήπως να έκανες factory reset στον router σου και ξανά απο την αρχή τα settings

προβλημα στο ζευκτικο γενικο κατανεμητη /dslam.προβλημα στην καρτα.αν ηταν παντως g.dmt θα το εβλεπαν απο τον οτε.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ,το ρουτερ εχει τις τελευταιες ρυθμησεις

Δημοσ.

οχι ,το ρουτερ εχει τις τελευταιες ρυθμησεις

δεν ειναι θεμα ρυθμισεων.οκ το ενα ρουτερ δεν ηταν adsl2+ και το αλλο δεν ηταν?εκτος αν ηταν τοσο παλιο και δεν παιζει adsl2+.που και εκει θα το εβλεπε και ο οτε οτι εισαι πχ με g.dmt και οταν μετραγαν με το δικο τους θα εβλεπαν οτι παιζουν κανονικα.αρα ειναι θεμα χαλκου και απλα δεν θελουν να μπουν στον κοπο να δουν κατι παραπανω εφοσον παιζεις.σου λενε παιζει αστον ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...