tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Σε φυσιολογικά επίπεδα αν εξαίρεσεις οτι με το συγκεκριμένο att έπρεπε να κλειδώνεις πολύ παραπάνω. Το 7569 kbps στο Data Rate μου θυμίζει οτι συνδέεσαι με πρωτόκολλο adsl (σκετό) και όχι ADSL2+ Δες στις ρυθμίσεις σύνδεσης του internet (μέσα στη σελίδα του router) αν συνδεεσαι με adsl ή ADSL2+ Επισης υπάρχουν δυο ακομα δοκιμές που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο. Να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο router και να δεις τα στατιστικά Να αποσυνδέσεις ολες τις τηλεφωνικές συσκευές και να συνδέσεις απευθείας το router (μονο του χωρίς split) στην κεντρική πρίζα εισόδου (εκεί που μπαίνει το τηλεφωνικό δίκτυο σπίτι σου) και να δεις πάλι τα στατιστικά (αν τα σηκώσεις εδω ακομα καλύτερα). Επισης μήπως εχεις συναγερμό χωρις φίλτρο; Να επαναλάβεις το 2 με άλλο router αυτα που αναφέρεις στα βήματα 1,2,3 τα έχω κάνει γτ μου είχε πει και ο τεχνικός(τα ιδια ομως).Αυτο για το ADSL δεν το εχω ψάξει.θα το δω και θα σου πω. Λοιπον το βρήκα αυτο που ζητάς.Άκου έχει ADSL MODE :Auto sync up ( έχει επιλογες adsl2+,adsl2,G.dmt,t1.413,g.lite, και το auto sync up που έχει τώρα
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 όταν δοκίμασες με αλλο router και στην κεντρικη γραμμή, τι ταχύτητες και στατιστικά είχες; Στο adsl mode δοκίμασε καρφωτο adsl2+
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 όταν δοκίμασες με αλλο router και στην κεντρικη γραμμή, τι ταχύτητες και στατιστικά είχες; Στο adsl mode δοκίμασε καρφωτο adsl2+ Με το αλλο router αποτι θυμάμαι ήταν πάνω κάτω τα ίδια δεν υπήρχε διαφορά.Θα δοκιμάσω και θα σου πω.Σε πόση ώρα θα δω διαφορά?
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Κάνεις επανεκκίνηση στο router και μπαίνεις πάλι στη σελίδα με τα χαρακτηριστικά/στατιστικά της σύνδεσης. Κανε τα εδω copy paste
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Όταν το έβαλα στο 2+ ήταν συνδεδεμένο απλα δεν έμπαινε πουθενα
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Στο router εχεις περάσει το login και password που σου εχει δώσει ο οτε; Βάλε adsl2+ κάνε επανεκκίνηση, μπες στο router δες αν εχει συνδεθεί και αν ναι, βαλε εδω τα στατιστικα.
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Στο router εχεις περάσει το login και password που σου εχει δώσει ο οτε; Βάλε adsl2+ κάνε επανεκκίνηση, μπες στο router δες αν εχει συνδεθεί και αν ναι, βαλε εδω τα στατιστικα. εννοειτε,τοτε πως κάνω αυτά που μου λές. Θα το κάνω και θα σου πώ. Το έκανα αυτο που είπες.Απλα χρειαζόταν λιγο χρονο για να μπει.... ποιπον οι τιμες είναι ADSL State Up Bandwide Down/Up(kbps) 7706 kbps / 746 kbps SNR Margin Down/Up(db) 8.8 dB / 10.3 dB Downstream Upstream SNR Margin 8.7 dB 10.3 dB Line Attenuation 18.9 dB 9.0 dB Data Rate 7706 kbps 746 kbps
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 FEC ;;; Προσπάθησε να δοκιμάσεις και με άλλο ρουτερ
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 FEC ;;; Προσπάθησε να δοκιμάσεις και με άλλο ρουτερ σου έχω πει,το έχω κάνει αλλα είναι σχεδόν ίδια. Να ρωτήσω έχει σημασία που είναι συνδεδεμένοι 2 υπολογιστές?
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το πόσοι υπολογιστές ειναι συνδεμένοι, δεν επηρεάζει την ταχύτητα που κλειδώνεις στο δίκτυο. Αντίθετα εχει μεγάλη σημασία στην πρακτική χρήση. Αν π.χ. στον ένα υπολογιστή εχεις full torrent, τοτε είναι λογικό στον άλλο να εχεις κολλήματα και αργή ταχύτητα.
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το πόσοι υπολογιστές ειναι συνδεμένοι, δεν επηρεάζει την ταχύτητα που κλειδώνεις στο δίκτυο. Αντίθετα εχει μεγάλη σημασία στην πρακτική χρήση. Αν π.χ. στον ένα υπολογιστή εχεις full torrent, τοτε είναι λογικό στον άλλο να εχεις κολλήματα και αργή ταχύτητα. ε τοτε τι να πω? Θα πάρω τηλ τον οτε...
Gigamestin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/512413-%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85/ φίλε tenyson ανέφερε αν θες εδώ την ταχυτητα συχρονισμου και άλλα.παντως αν το ρουτερ σου το υποστηρίζει δοκιμασε και αυτο εδώ
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ε τοτε τι να πω? Θα πάρω τηλ τον οτε... Tι εγινε σας εχασα, αλλα βλεπω δεν διορθώθηκε κατι Ειπαμε ρουτερ εχεις αλλάξει ε? μηπως να ξανα αλλαζες και να άφηνες μονο τον ρουτερ στο δικτυο σου στην κεντρικη πριζα να δουμε τι παιζει, γιατι με τα κοριτσακια στο help desk δεν θα βρεις ακρη
tenyson123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Tι εγινε σας εχασα, αλλα βλεπω δεν διορθώθηκε κατι Ειπαμε ρουτερ εχεις αλλάξει ε? μηπως να ξανα αλλαζες και να άφηνες μονο τον ρουτερ στο δικτυο σου στην κεντρικη πριζα να δουμε τι παιζει, γιατι με τα κοριτσακια στο help desk δεν θα βρεις ακρη μα αυτο είχα κάνει,με 2 διαφορετικά κιόλας, ένα οτενετ πολυ παλιό και το baudtec του οτε που δίναν προπτερσι,το περίργο είναι οτι αυτο το πρόβλημα δεν το είχα με καμία άλλη εταιρία... (hol,wind,connx)...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 μα αυτο είχα κάνει,με 2 διαφορετικά κιόλας, ένα οτενετ πολυ παλιό και το baudtec του οτε που δίναν προπτερσι,το περίργο είναι οτι αυτο το πρόβλημα δεν το είχα με καμία άλλη εταιρία... (hol,wind,connx)... Ναι συμφωνώ αλλά δεν δικαιολογείται. Μήπως να έκανες factory reset στον router σου και ξανά απο την αρχή τα settings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα