Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά,έχω 24αρα σύνδεση του ΟΤΕ στην περιοχή της Δράμας,και η σύνδεση είναι τραγική παρόλο που ο server είναι 800 μέτρα απο σπίτι μου.Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο για το πρόβλημα μου (αρκετά συχνά αποσυνδέετε απο το ιντερνετ για κανα 5 λεπτο και μετά συνδέετε),αλλα κάθε φορα τα κλασσικά " θα εποικινωνήσει μαζί σας ο τεχνικός" κανουν οτι κάνουν και μετα απο 1 βδομάδα τα ίδια.Να πω οτι συνδέομαι ασύρματα,το ρούτερ είναι περιπου 10 μέτρα απο την κεραία,έχω πολυ καλή κεραία,έχει φουλ σήμα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να αυξήσω καπως την upload ταχύτητα για stream.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για σας παιδιά,έχω 24αρα σύνδεση του ΟΤΕ στην περιοχή της Δράμας,και η σύνδεση είναι τραγική παρόλο που ο server είναι 800 μέτρα απο σπίτι μου.Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο για το πρόβλημα μου (αρκετά συχνά αποσυνδέετε απο το ιντερνετ για κανα 5 λεπτο και μετά συνδέετε),αλλα κάθε φορα τα κλασσικά " θα εποικινωνήσει μαζί σας ο τεχνικός" κανουν οτι κάνουν και μετα απο 1 βδομάδα τα ίδια.Να πω οτι συνδέομαι ασύρματα,το ρούτερ είναι περιπου 10 μέτρα απο την κεραία,έχω πολυ καλή κεραία,έχει φουλ σήμα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να αυξήσω καπως την upload ταχύτητα για stream.

Τι θελεις να πεις με αυτο, ποιος server. και τι attenuation εχεις στον router σου

Δημοσ.

Τι θελεις να πεις με αυτο, ποιος server. και τι attenuation εχεις στον router σου

Το κεντρικο κτίριο το οτε ,εννοώ. ΤΟ attenuation τι είναι

Δημοσ.

Μπορεί το κτίριο να μην στεγάζει το τηλεφωνικό κέντρο

Για το attenuation άνοιξε την σελίδα του ρουτερ σου, ψάξε λίγο και όταν το βρεις, θα δεις δίπλα έχει κάτι τιμές (αριθμούς) αυτές καν'τες copy και ανέβασε τες εδώ.

Δημοσ.

Μπορεί το κτίριο να μην στεγάζει το τηλεφωνικό κέντρο

Για το attenuation άνοιξε την σελίδα του ρουτερ σου, ψάξε λίγο και όταν το βρεις, θα δεις δίπλα έχει κάτι τιμές (αριθμούς) αυτές καν'τες copy και ανέβασε τες εδώ.

το μονο attenuation που βρήκα : 

Line Attenuation
:
18.9 dB 8.9 dB
Δημοσ.

...και τι παράπονο εχεις μονο τις αποσυνδέσεις ή και χαμηλές ταχύτητες

τι παράπονο έχω? Καταρχήν μαυτές τις αποσυνδέσεις έχω πρόβλημα γτ δεν μπορώ να παίξω LOL. το upload είναι μόνο 550kbps.ΤΟ download σε άλλες εταιρίες στο utorrent ήτανε 1.5mbps ενώ με οτε σταματάει 800kbps.

τι παράπονο έχω? Καταρχήν μαυτές τις αποσυνδέσεις έχω πρόβλημα γτ δεν μπορώ να παίξω LOL. το upload είναι μόνο 550kbps.ΤΟ download σε άλλες εταιρίες στο utorrent ήτανε 1.5mbps ενώ με οτε σταματάει 800kbps.

μπορώ να κάνω κάτι μέσα απο το royter για να βελτιωθούν οι ταχύτητες>?

vdsl έχεις και έχεις τέτοια ταχύτητα?

Δημοσ.

Μπες στη σελίδα του ρουτερ και κάνε copy paste τα στατιστικά της γραμμής.

είσαι πολυ γενικός,ποια στατιστικά? έκανα κάτι παρομοιο,δες πιο πάνω

Δημοσ.

Κατι δεν παει καλα με σενα, εσυ επρεπε να εχεις άριστες ταχύτητες, μηπως το δίκτυο σου στο σπιτι ειναι λαθος

το δυκτιο είναι μια χαρά,αφου σου λέω με άλλες εταιρίες δεν είχα αυτο το πρόβλημα,ουτε με wind,ουτε με hol ούτε με connx

Δες τι εννοώ στατιστικά στο παρακάτω

http://www.insomnia.gr/topic/444016-thomson-tg585-v8-nat-strict/

λογικά θα ειναι εκει που είδες το 18.9 dB 8.9 dB 

πες μου τι ακριβώς θες,θα στο πω.δεν μπορω να κάθομαι και να ψάχνω πως τα γράφει σε μένα

Δημοσ.

πες μου τι ακριβώς θες,θα στο πω.δεν μπορω να κάθομαι και να ψάχνω πως τα γράφει σε μένα

Ένα copy paste της σελίδας. 3 κλικ ειναι ειναι. 

Δημοσ.

Downstream Upstream

SNR Margin 8.1 dB 10.2 dB

Line Attenuation 18.9 dB 8.9 dB

Data Rate 7569 kbps  760 kbps

ADSL State  Up

Bandwide Down/Up(kbps)  7569 kbps / 760 kbps

SNR Margin Down/Up(db)  8.0 dB / 10.3 dB

FEC Down/Up  9659 / 63

CRC Down/Up  9 / 5

HEC Down/Up   87 / 0

Downstream Upstream

SNR Margin 8.1 dB 10.2 dB

Line Attenuation 18.9 dB 8.9 dB

Data Rate 7569 kbps  760 kbps

ADSL State  Up

Bandwide Down/Up(kbps)  7569 kbps / 760 kbps

SNR Margin Down/Up(db)  8.0 dB / 10.3 dB

FEC Down/Up  9659 / 63

CRC Down/Up  9 / 5

HEC Down/Up   87 / 0

πιστευω αυτα χρειάζεσαι

Δημοσ.

Σε φυσιολογικά επίπεδα αν εξαίρεσεις οτι με το συγκεκριμένο att έπρεπε να κλειδώνεις πολύ παραπάνω.

Το 7569 kbps στο Data Rate μου θυμίζει οτι συνδέεσαι με πρωτόκολλο adsl (σκετό) και όχι ADSL2+

Δες στις ρυθμίσεις σύνδεσης του internet (μέσα στη σελίδα του router) αν συνδεεσαι με adsl ή ADSL2+

Επισης υπάρχουν δυο ακομα δοκιμές που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο. 

1. Να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο router και να δεις τα στατιστικά
  2. Να αποσυνδέσεις ολες τις τηλεφωνικές συσκευές και να συνδέσεις απευθείας το router (μονο του χωρίς split) στην κεντρική πρίζα εισόδου (εκεί που μπαίνει το τηλεφωνικό δίκτυο σπίτι σου) και να δεις πάλι τα στατιστικά (αν τα σηκώσεις εδω ακομα καλύτερα). Επισης μήπως εχεις συναγερμό χωρις φίλτρο;
  3. Να επαναλάβεις το 2 με άλλο router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...