arc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το ασυρματο ρουτερ το εχετε ολη την ημερα ανοικτο ή οχι; Εγω το εχω ανοικτο απο τοτε που το πηρα γιατι εκτος απο τον υπολογιστη εχω και λαπτοπ, καθως θελω να σερφαρω και απο το κινητο. Τι κινδυνος υπαρχει; Το εχω σε αποσταση τους ενος μετρου απο την καρεκλα που καθομαι στον υπολογιστη. Επισης, ποια η αποψη σας για τους εξυπνους μετρητες; Μπορουμε να μην τους βαλουμε στο σπιτι μας; Ενα αρθρο που λεει πως μπορουμε να προστατευτουμε απο την ακτινοβολια, μεσω των τροφων. Λογικα μουφα; Εγω θα σου πω δυο πραγματα. Πρώτον αρχισε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για κριτική σκέψη και μεθοδολογία έρευνας. Δεύτερον να είσαι πιο επιλεκτικός στις πηγές πληροφόρηρης σου. Το δεύτερο έρχεται πάντα μετά το πρώτο. 1
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για ποιο απο τα 3 θεματα που γραφω, αναφερεσαι; Αν λες για ολα, τοτε εισαι λαθος. Αν λες για το τριτο, ουτε εγω ειπα οτι το πιστευω. Οι εξυπνοι μετρητες αποδεδειγμενα προκαλουν πολλα προβληματα. Απλα δεν εχουν εγκατασταθει ακομα στην Ελλαδα, για να το γνωριζουμε. Ψαξε λιγο στο google σε Αμερικη και αλλες χωρες και δες τι προκαλουν.
arc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ψάξε κι εσύ λίγο περισσότερο και θα μάθεις οτι οι απαρχαίωμένοι μετρητές πρώτης γενειάς της αμερικής δούλευαν με wifi. Εδω και αρκετά χρόνια οι σύγχρονοι έξυπνοι μετρητές (τους πρωτοσυνάντησα στην Αγγλία) δουλεύουν με sim απο δίκτυο κινητής. Θα ήθελα πολύ να δω σοβαρές ερευνες της βλαπτικότητας των παλαιών μετρητών. Για το wifi εχω πει πάλι οτι κοιτάμε το κλαδί (ουτε καν το δέντρο) και χάνουμε το δάσος. Έχουμε το κινητό στην τσέπη μας (δίπλα στα μπαλακια) ή στο αυτί (δίπλα στο κεφάλι) με ισχύ εκπομπής πολλαπλάσια του wifi και γκρινιάζουμε για το wifi. Πιάνουμε το πόμολο της τουαλέτας ή το πληκτρολόγιο της δουλειάς με γυμνά χέρια και μας μάρανε το wifi.
pournaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για το πρωτο (οπου και πιστευω παει το σχολιο περι κριτικης σκεψης), προφανως και απο τη μια η ακτινοβολια ειναι πολυ χαμηλοτερη απο αυτη ενος κινητου πχ. αλλα απο την αλλη, αν μπορεις πχ να στειλεις το ρουτερακι καπου μακρια στο δωματιο, ή σε ενα διπλανο δωματιο, πιο καλο θα ηταν. Η λιγοτερη ακτινοβολια, ειναι καλυτερη ακομη και απο τη λιγη. 1
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ψάξε κι εσύ λίγο περισσότερο και θα μάθεις οτι οι απαρχαίωμένοι μετρητές πρώτης γενειάς της αμερικής δούλευαν με wifi. Εδω και αρκετά χρόνια οι σύγχρονοι έξυπνοι μετρητές (τους πρωτοσυνάντησα στην Αγγλία) δουλεύουν με sim απο δίκτυο κινητής. Θα ήθελα πολύ να δω σοβαρές ερευνες της βλαπτικότητας των παλαιών μετρητών. Για το wifi εχω πει πάλι οτι κοιτάμε το κλαδί (ουτε καν το δέντρο) και χάνουμε το δάσος. Έχουμε το κινητό στην τσέπη μας (δίπλα στα μπαλακια) ή στο αυτί (δίπλα στο κεφάλι) με ισχύ εκπομπής πολλαπλάσια του wifi και γκρινιάζουμε για το wifi. Πιάνουμε το πόμολο της τουαλέτας ή το πληκτρολόγιο της δουλειάς με γυμνά χέρια και μας μάρανε το wifi. Ο,τι να'ναι.. Που κολλαει το πομολο της τουαλετας και το πληκτρολογιο της δουλειας; Για ακτινοβολια μιλαμε, οχι για μικροβια. Και ΕΓΩ συγκεκριμενα ρωταω για το wifi, γιατι ειναι διπλα μου. ΕΓΩ δεν ρωταω για το κινητο, γιατι πολυ απλα ουτε στη τσεπη μου το εχω, ουτε το βαζω διπλα στο αυτι μου για να μιλησω.. Pournaras, καλη σκεψη, αλλα το σπιτι εχει μονο μια τηλεφωνικη πριζα και ειναι στο σαλονι. Ισως απλα το απομακρυνω λιγο περισσοτερο απο εμενα, ή να το κλεινω οποτε δε το χρειαζομαι.
arc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κολλάει οτι κοιτάμε το κλαδί και χάνουμε το δάσος. Ασχολούμαστε με πράγματα ποταπά και σε άλλα θέματα πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας (ΑΥΤΟΣ ειναι ο συνδετικός κρίκος) δεν κάνουμε τίποτα. Για το wifi: Η προσωπική μου άποψη για τα οικιακά wifi ειναι οτι είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το να χτυπήσω το μικρό δάχτυλο του ποδιού στο τραπέζι. Οι επιδημιολογικές έρευνες δεν εχουν αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ σοβαρό αλλα αυτό δε σημαίνει οτι αγνοώ παντελώς το ενδεχόμενο λάθους. Όταν γέννησε μια γειτόνισσα και το κρεβατάκι του μωρού ήταν μεσοτοιχία με το γραφείο μου, για 18 μήνες είχα πάει το wifi router στην άλλη πλευρά του σπιτιού και έμπαινα με καλώδιο-powerlines. Στο κάτω-κάτω αν δεν μπορείς να βρεις σαφή απάντηση, σταμάτα να χρησιμοποιείς wifi η απλά μετέφερε το στο διπλανό δωμάτιο. 2
status Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ο,τι να'ναι.. Που κολλαει το πομολο της τουαλετας και το πληκτρολογιο της δουλειας; Για ακτινοβολια μιλαμε, οχι για μικροβια. Και ΕΓΩ συγκεκριμενα ρωταω για το wifi, γιατι ειναι διπλα μου. ΕΓΩ δεν ρωταω για το κινητο, γιατι πολυ απλα ουτε στη τσεπη μου το εχω, ουτε το βαζω διπλα στο αυτι μου για να μιλησω.. Pournaras, καλη σκεψη, αλλα το σπιτι εχει μονο μια τηλεφωνικη πριζα και ειναι στο σαλονι. Ισως απλα το απομακρυνω λιγο περισσοτερο απο εμενα, ή να το κλεινω οποτε δε το χρειαζομαι. Βομβαρδίζεσαι κάθε μέρα από άπειρη ακτινοβολία, το ότι θα έχεις ένα wifi ανοιχτό δίπλα σου δεν σου κάνει τίποτα.. Όσο για τους έξυπνους μετρητές, άστα να πάνε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα