Maximvs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους σας. Μετα απο αρκετες μερες δουλειας και υπομονης εφτιαξα ενα custom τιμονι για την τιμονιερα της Thrustmaster T500RS.Eιναι βασισμενο πανω στο add-on τιμονι της thrustmaster , F1 Ferrari add-on. Ειναι πληρως λειτουργικο , και κανει οτι ακριβως κανει και ενα τιμονι της F1. Ειναι στο 90% της ολοκληρωσης του αλλα ηθελα να σας το παρουσιασω. σας ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2014 από Maximvs 7
aliakas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 πανέμορφο είναι εγώ είμαι με την g25 χρόνια τώρα ούτε που την έχω πειράξει φτου φτου
Maximvs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 και ακομα δεν ειναι τελειως ετοιμο....περιμενω τα αυτοκολλητα και τις ενδειξεις για τα κουμπια και τους διακοπτες... ευχαριστω για τα καλα λογια!
Maximvs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Νεες φωτογραφιες....Εγκατασταση 2 extra leds και ολοκληρωση 95%... 3
Maximvs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εξαιρετικη δουλεια ! Σε ευχαριστω πολυ.Αρκετες μερες και πολυ προσοχη γιατι εχει πολυ λεπτομερεια.
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Φανταστικό!!! Ακολούθησες κάποιο οδηγό ή το εφτιαξες μόνος σου;
Maximvs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εψαξα πολυ στο ιντερνετ και συνδιασα οτι μου αρεσε πιο πολυ απο 2-3 οδηγους.
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά. Με τι υλικό είναι φτιαγμένο?
Maximvs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Eιναι το original τιμονι της thrustmaster F1 Ferrari add-on ντυμενο με carbon μεμβρανη υψηλης ποιοτητας αυτοκινητων.Εχει controller για τις ενδειξεις και rotary switches και encoders για να ρυθμιζεις το αυτοκινητο αλλα και να βλεπεις τις ενδειξεις.
Maximvs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 To τιμονι ειναι ετοιμο....ελπιζω να σας αρεσει. 4
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 To τιμονι ειναι ετοιμο....ελπιζω να σας αρεσει. Γα...σε φίλε μου, απλά λυτά και κατανοητά! Αν και ψιλοζαλίστηκα με τόσα κουμπιά Πες μας ότι ετοιμάζεις και κάθισμα κοκ-πιτ να μας τρρρρρρρελάνεις... 1
Maximvs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γα...σε φίλε μου, απλά λυτά και κατανοητά! Αν και ψιλοζαλίστηκα με τόσα κουμπιά Πες μας ότι ετοιμάζεις και κάθισμα κοκ-πιτ να μας τρρρρρρρελάνεις... Ευχαριστω για καλα σου λογια!... ... οσο για το cockpit το εχω ηδη εδω και 3 χρονια....
aliakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 custom cockpit εννοείται με τέτοιο τιμόνι καλές γύρες με χαμηλούς χρόνους
Maximvs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Intro Video... http://www.youtube.com/watch?v=CuvOWGFtKEc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα