Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 γεια σας και χαρα σαςφαντάζομαι οι περισσότεροι θα είστε ντιρλα και σκασμενοι από το φαγητό άλλα τέλος πάντων η ερώτηση μου είναι ποιοι τρόποι υπάρχουν να βγάλεις καποια χρήματα από δικό σου δωρεάν πρόγραμμα δλδ εγώ τώρα τελειώνω ένα πρόγραμμα(windows) άλλα δεν θέλω να το βάλω επί πληρωμή γιατί "λεφτά υπάρχουν", υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βγάλουμε το ψωμάκι μας?
Alchemist` Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 γεια σας και χαρα σας φαντάζομαι οι περισσότεροι θα είστε ντιρλα και σκασμενοι από το φαγητό άλλα τέλος πάντων η ερώτηση μου είναι ποιοι τρόποι υπάρχουν να βγάλεις καποια χρήματα από δικό σου δωρεάν πρόγραμμα δλδ εγώ τώρα τελειώνω ένα πρόγραμμα(windows) άλλα δεν θέλω να το βάλω επί πληρωμή γιατί "λεφτά υπάρχουν", υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βγάλουμε το ψωμάκι μας? kickstarter / donations / microtransactions / premium content Αυτά φυσικά αφορούν περιπτώσεις σοβαρών, τίμιων και honest project. Όχι κάτι ψαγμενοκουλτουροοικολογομαλακίες που έχουν μηδενική πρακτική εφαρμογή και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. 1
nakayama Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Επι πληρωμή μπορείς να παρέχεις 1) Υποστήριξη 2) Value add extras 3) Τεκμηρίωση 4) Συμβουλευτικές υπηρεσίες. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα, γενικά ότι άλλο θέλεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 kickstarter / donations / microtransactions / premium content Αυτά φυσικά αφορούν περιπτώσεις σοβαρών, τίμιων και honest project. Όχι κάτι ψαγμενοκουλτουροοικολογομαλακίες που έχουν μηδενική πρακτική εφαρμογή και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. το προγραμμα που φτιαχνω κρυπογραφει και κρυβει αρχεια και εχει και δυο ακομα 2 εργαλια μαζι το ενα κρυπτογραφει κειμενο και το αλλο ειναι κρυτπογραφημενο τσατ στο φβ τι λες ειναι καλο????
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 το προγραμμα που φτιαχνω κρυπογραφει και κρυβει αρχεια και εχει και δυο ακομα 2 εργαλια μαζι το ενα κρυπτογραφει κειμενο και το αλλο ειναι κρυτπογραφημενο τσατ στο φβ τι λες ειναι καλο???? ....δεν θα το έλεγα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ....δεν θα το έλεγα τι αλλο θα μπορουσα να κανω δωσε καμια ιδεαΥ.Γ. ειμαι 16 δεν εχω πολυ μεγαλες γνωσεις ασχολουμαι με c# πιο πολυ
vacilis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το προγραμμα που φτιαχνω κρυπογραφει και κρυβει αρχεια και εχει και δυο ακομα 2 εργαλια μαζι το ενα κρυπτογραφει κειμενο και το αλλο ειναι κρυτπογραφημενο τσατ στο φβ τι λες ειναι καλο???? Δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα πρακτικο το πρόγραμμα που φτιάχνεις ωσται να το χρησιμοποιεί καποιος αλλα υπαρχουν πραγματα που μπορεισ να κανεισ για το <<ψωμακι>> σου. Αρχικα να φτιαξεις ενα installer για αυτο το πρόγραμμα, να γινεις affiliate σε sites οπως Ask kai Βabylon, και θα σε πληρώνουν για καθε install του toolbar τους http://affiliate.babylon.com/
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα πρακτικο το πρόγραμμα που φτιάχνεις ωσται να το χρησιμοποιεί καποιος αλλα υπαρχουν πραγματα που μπορεισ να κανεισ για το <<ψωμακι>> σου. Αρχικα να φτιαξεις ενα installer για αυτο το πρόγραμμα, να γινεις affiliate σε sites οπως Ask kai Βabylon, και θα σε πληρώνουν για καθε install του toolbar τους http://affiliate.babylon.com/ χμμμμμ....
geomagas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Να φτιάξεις ένα site για download και support (faqs, tutorials κλπ) και, είτε να το πλακώσεις στις διαφημίσεις, είτε να βάλεις paypal donation button (το ένα δεν αποκλείει το άλλο).
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πιστεύω το να υλοποιήσεις ένα cryptochat για το Fb βολεύει. Λόγο τις κυράς NSA. Μπορείς όμως στο Ui να εμφανίζονται ads πχ. με το που ξεκινά η εφαρμογή στην αρχική οθόνη. Ακόμη σαν οπαδός του ελευθέρου λογισμικού καλό είναι να ανοίξεις τον κώδικα της εφαρμογής σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πιστεύω το να υλοποιήσεις ένα cryptochat για το Fb βολεύει. Λόγο τις κυράς NSA. Μπορείς όμως στο Ui να εμφανίζονται ads πχ. με το που ξεκινά η εφαρμογή στην αρχική οθόνη. Ακόμη σαν οπαδός του ελευθέρου λογισμικού καλό είναι να ανοίξεις τον κώδικα της εφαρμογής σου. το να δώσω το κωδικά ελεύθερα δεν θα ήταν κατά κάποιο τρόπο "αυτοκτονία"? γιατί έτσι κάποιος θα μπορεί να πάρει εύκολα καποια πράγματα (πχ έχω βάλει αν θες όταν ανοίγει να υπάρχει κωδικός)
vacilis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το να δώσω το κωδικά ελεύθερα δεν θα ήταν κατά κάποιο τρόπο "αυτοκτονία"? γιατί έτσι κάποιος θα μπορεί να πάρει εύκολα καποια πράγματα (πχ έχω βάλει αν θες όταν ανοίγει να υπάρχει κωδικός) σε τι γλώσσα το φτιάχνεις αυτό το πρόγραμμα? Αν ειναι σε κάποια .Net γλώσσα ειναι εύκολο να δεις τον κώδικα της
geo1st487 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σε τι γλώσσα το φτιάχνεις αυτό το πρόγραμμα? Αν ειναι σε κάποια .Net γλώσσα ειναι εύκολο να δεις τον κώδικα της Πως;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σε τι γλώσσα το φτιάχνεις αυτό το πρόγραμμα? Αν ειναι σε κάποια .Net γλώσσα ειναι εύκολο να δεις τον κώδικα της υπαρχουν προγραμματα που το προστατευουν απο decompile ILspy (δωρεάν), Reflector .. και το JetBrains dotPeek ειναι καλο ειναι και αυτο δωρεαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα