Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι γτ παραμενει ο orokusaki τοσο καιρο στο φορουμ ... 

Εκτος αν παιζει το ρολο της μασκοτ του gaming section οποτε παω πασο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι γτ παραμενει ο orokusaki τοσο καιρο στο φορουμ ... 

Εκτος αν παιζει το ρολο της μασκοτ του gaming section οποτε παω πασο...

:lol: υπαρχουν και κατι αλλοι που μου φαινεται κακως τους συμβουλευουμε . η καλοσυνη μας θα μας φαει  :P

Δημοσ.

αυριο θα παω το pc στον τεχνικο. Αν εχει προβλημα η ψυκτρα και οχι  ο επεξεργαστης λεω να παρω αυτην

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Corsair-Hydro-Series-H80i-Extreme-Performance-CW-9060008-WW.htm

Βλεπω κοιτας μονο απο Πλαισιο.Τους εχεις καμια αδυναμια και δεν κοιτας απο αλλο μαγαζι ?? :P

Δημοσ.

Ουτε τι θερμοκρασιες πιανει ο 2500k που εχεις δε ξερεις και τωρα κοιτας υδροψυξη?? Ασχολησου λιγο να καταλαβεις τη λογικη του pc και ασε τον 4930 και την hydro εκει που καθονται...Δεν ειναι δυνατον απο τη μια να λες οτι το pc δεν αναβει και δε μπορεις να καταλαβεις τι γινεται και απο την αλλη να προτεινεις περιφερειακα των 500€+...

Δημοσ.

Είχα χρόνια να γελάσω τόσο. Βάλε τον υπολογιστή στη μπανιερά, γέμισε την με νερό και άνοιξε τον (προσοχή μόνο μην είναι ο δίσκος και το floppy μέσα στο νερό και βραχυκυκλώσει) και πες μας πόση θερμοκρασία ανεβάζει. Μετά θα δούμε τι θα παρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...