mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τίμιο κινητό, δεν είναι για πολύωρο browsing ή ταινίες(πάρε ένα tab αν ψάχνεις κάτι τέτοιο). Χωράει σε κάθε τσέπη. Στη τιμή που έχει πέσει πάρτο, εγω το πήρα 150+
kataramenos32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Βασικα τραγικο...Χαλια οθονη χαλια cpu πολυ λιγη ram δλδ απειρο lag και μεγαλος βαθμος δυσχρηστιας
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σε άλλο thread είδα ψιλοθάβεις το S4mini και εδώ χοντροθάβεις το tipo. Δεν μπορώ να ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό και το κατά πόσο ζυγίζεις την τιμή με τις δυνατότητες αλλά παραείσαι υπερβολικός. Όπως λέει και ο mad-proffessor είναι ένα πολύ τίμιο κινητό για κάποιον που θέλει να είναι κάμποσες ώρες στο internet μιας και έχει φοβερή αυτονομία η μπαταρία του, για ταινίες όμως όντως δεν είναι λόγο μικρού μεγέθους. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και lag μηδενικό. Ακόμα και οι emulators του GBA παίζουν άψογα. Νομίζω είναι από τα πιο vfm κινητά αυτή τη στιγμή.
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Με τοσα λεφτα παιρνεις ενα κινεζικο zte,lenovo,thl, κλπ 4πυρηνο και εισαι μαγκας. Το μονο που θα δεις στο sony ειναι lag σπασιμο νευρων χαλια καμερα,για αρχη αυτα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 4πυρηνο οχι τωρα ειδα οτι πηγε 85.Αλλα σιγουρα καλυτερο εστω 2πυρηνο.Αν ο φιλος θελει κατι τετοιο εχω καποιες προτασεις σε κινεζικα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 με το tipo θα εχεις την ψευδαισθηση οτι εχεις smartphone, κανει για λιγότερα απο τα βασικα πραγματα για καποιον που ειναι το πρωτο του ισως μπορεσει να το ανεχτει
kataramenos32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σε άλλο thread είδα ψιλοθάβεις το S4mini και εδώ χοντροθάβεις το tipo. Δεν μπορώ να ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό και το κατά πόσο ζυγίζεις την τιμή με τις δυνατότητες αλλά παραείσαι υπερβολικός. Όπως λέει και ο mad-proffessor είναι ένα πολύ τίμιο κινητό για κάποιον που θέλει να είναι κάμποσες ώρες στο internet μιας και έχει φοβερή αυτονομία η μπαταρία του, για ταινίες όμως όντως δεν είναι λόγο μικρού μεγέθους. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και lag μηδενικό. Ακόμα και οι emulators του GBA παίζουν άψογα. Νομίζω είναι από τα πιο vfm κινητά αυτή τη στιγμή. Το S4 mini ειναι πολυ καλη συσκευη για μενα.Αν ειπα οτι ειναι χειροτερο απο καποιο αλλο το ειπα αντικειμενικα παντα.Οσον αφορα το tipo πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως λες οτι ενα android phone με 800mhz επεξεργαστη και τοση λιγη ραμ μπορει να ειναι ευχρηστο και αλαγκαριστο.Επισης 3.2" ειναι πραγματικα πολυ λιγες.Δεν μιλαω να εχει σουπερ αναλυσεις κτλ αλλα μια 4αρα οθονη να την εχει τουλαχιστον
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Nαι αλλά ποιος σου είπε ότι ο άλλος δεν καλύπτεται από τέτοιου μεγέθους οθόνη? Επίσης αναλογικά πάντα για τα λεφτά του νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Σίγουρα με ένα τέτοιο κινητό δεν μπορείς να έχεις τρελές απαιτήσεις οπότε οι νορμάλ εφαρμογές τρέχουν μια χαρά. To πιάνω αρκετά συχνά στα χέρια μου για ιντερνετ μιας και το χει ο αδερφός μου, fb και opera που χρησιμοποιώ και πιο σπάνια yt δεν έχω κάποιο θέμα με λαγκαρίσματα ενώ ο ίδιος παίζει αρκετά παιχνίδια χωρίς κάποιο πρόβλημα. Νομίζω πως για κάποιον που δεν θέλει να διαθέσει κάποιο μεγάλο ποσό για smartphone και το θέλει για browsing και μουσική είναι μια πολύ καλή λύση. Ξαναθυμίζω πως έχει φοβερη΄αυτονομία η μπαταρία του.
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν θελεις ριξε και εδω μια ματια.Καμια σχεση με τη σαπιλα το tipo.Και οποιος σου πει οτι το tipo ειναι καλυτερο, η εχει μαγαζι στο σκρουτζ η απλα δε ξερει τι του γινεται. 95 ευρω 4πυρηνο http://www.minideal.net/lenovo-a656-dual-sim-5-0-screen-quad-core-cpu-android-4-2-3g-gps-cell-phone.html 87 ευρω 4πυρηνο http://www.minideal.net/lenovo-a680-smartphone-quad-core-1-3ghz-with-5-0inch-tft-screen.html 78 ευρω 4πυρηνο http://www.minideal.net/zte-v965-smartphone-quad-core-1-2ghz-dual-sim-android-4-1-with-4-5inch-ips-screen.html 101 ευρω 4πυρηνο http://www.minideal.net/thl-w100-smartphone-mtk6589-quad-core-4-5-inch-hd-screen-android-4-2.html Aν ανεβασεις 15 ευρω το μπατζετ σου και πας στο τελευταιο που σου δειχνω ειναι μια χαρα,
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σαφώς και είναι καλύτερα αλλά εγώ μιλάω για επιλογές στην εγχώρια αγορά. Αν ο φίλος δεν έχει πρόβλημα να πάρει από έξω, υπάρχει κάλυψη στην εγγύηση και δεν επιβαρύνεται από τελωνείο τότε σίγουρα υπάρχουν περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τελωνειο οχι με απλο ταχυδρομειο Εγγυηση ναι αλλα πρεπει να το στειλει εξω,οποτε ελπιζω να μην ειναι ατυχος εδω. Το συγκεκριμενο μαγαζι στελνει με singapore post και σε 15-17 μερες θα το εχει σπιτι. Υπαρχει επισης και αυτο http://www.merimobiles.com/ εξισου καλο και αξιοπιστο μαγαζι.Ιδια κινητα εχουν πανω κατω.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Nαι αλλά ποιος σου είπε ότι ο άλλος δεν καλύπτεται από τέτοιου μεγέθους οθόνη? Επίσης αναλογικά πάντα για τα λεφτά του νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Σίγουρα με ένα τέτοιο κινητό δεν μπορείς να έχεις τρελές απαιτήσεις οπότε οι νορμάλ εφαρμογές τρέχουν μια χαρά. To πιάνω αρκετά συχνά στα χέρια μου για ιντερνετ μιας και το χει ο αδερφός μου, fb και opera που χρησιμοποιώ και πιο σπάνια yt δεν έχω κάποιο θέμα με λαγκαρίσματα ενώ ο ίδιος παίζει αρκετά παιχνίδια χωρίς κάποιο πρόβλημα. Νομίζω πως για κάποιον που δεν θέλει να διαθέσει κάποιο μεγάλο ποσό για smartphone και το θέλει για browsing και μουσική είναι μια πολύ καλή λύση. Ξαναθυμίζω πως έχει φοβερη΄αυτονομία η μπαταρία του. Ε τοτε τι να δωσει τοσα λεφτα μωρε? Ας παρει ενα K810i και θα του φτανει η οθονη. Εχω δουλεψει και 3.5 και 4 κ 5 και πιστεψε οι 3.2 σου βγαζουν τα ματια
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι μονο η οθονη ειναι πολλα αλλα. Εχω βρεθει με παρομοιου τυπου smartphone στα χερια και ηταν σπασιμο νευρων. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα