Buffalo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Είμαι καινούριος στο forum και παντελώς άσχετος με web design και development. Θέλω να αποκτήσω μια προσωπική σελίδα όπου στην ουσία θα προωθώ τον εαυτό μου επαγγελματικά σαν σύμβουλο. Πέρα από προσωπικές πληροφορίες, βιογραφικό κλπ θέλω να ανεβάζω και υλικό όπως άρθρα, video, φωτογραφίες κα. Επίσης έχω σκοπώ να προωθώ το site με adwords και σχετική σελίδα στο fb. Κατ’ αρχήν μου συστήνεστε site ή blog; Oι παρακάτω εταιρίες παρέχουν domain, host και υπόσχονται εύκολο sitebuilder. Πια η γνώμη σας για αυτή τη λύση και πια εταιρία να διαλέξω; Papaki.gr Forthnet.gr (έχω δωρεάν domain και hosting για 1 χρόνο λόγω σύνδεσης) Tophost.gr greekhost.gr/ turbohosting.gr dnhost.gr/ Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Ευχαριστώ!
sougiasdj Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή Χρονιά. Μπορείς εύκολα να στήσεις τη δικιά σου σελίδα με όλα οσα ζητάς και θα ζητήσεις στο μέλλον. Για αρχή θα χρειαστείς μια πλατφόρμα για να ελέγχεις το περιεχόμενό σου ή αλλιώς ένα CMS. Δες το Site: Wordpress / Site: Drupal . Μετά επένδυσε λίγο χρόνο να μάθεις τις βασικές τους λειτουργίες, Η εταιρεία θα απασχολήσει για το κομμάτι της υποστήριξης. Μόλις κάνεις τα παραπάνω και έχεις αρχίσει να κατανοείς βασικές έννοιες μπορείς να δεις και να συζητήσουμε και το Adwords/προώθηση.
Buffalo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Σκευτομουν μήπως γλυτωσω χρονο με site builder εφαρμογές που προσφέρουν ή δεν αξίζει τον κόπο;
vacilis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα, Δοκίμασε και το https://www.yourbusiness.gr/, ειναι ευκολο και εχει οτι χρειάζεσαι Το κοστος περιγράφεται εδω: https://www.yourbusiness.gr/ote/#!idea.
sougiasdj Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πλέον τα sitebuilder έχουν γίνει αρκετά καλά. Όμως δε θα φτάσουν ποτέ την χρησιμότητα των μεγάλων CMS. Όλες οι εταιρείες έχουν 1 click install σε μεγάλα CMS οπότε δε θα χρειαστεί να κάνεις ουτε install. Θα βρεις τα πάντα και θα μπορέσουμε εύκολα να σε βοηθήσουμε αν κάπου κολλήσεις. Η επιλογή είναι δικιά σου.
Buffalo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ok ξεκινάω το ψάξιμο και βλέπουμε. ευχαριστώ.
redhotstef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 νομιζω η google σε αφηνει να δημιουργησεις το δικο σου blog τζαμπα..
vacilis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 νομιζω η google σε αφηνει να δημιουργησεις το δικο σου blog τζαμπα.. αυτο ειναι το blogger!
geomagas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γνώμη μου: Στην περίπτωσή σου, εφόσον θέλεις προσωπική/επαγγελματική σελίδα, καλό είναι να είναι και λίγο blog-ish... Προτείνω WordPress ανεπιφύλακτα. Πολύ καλό για να αρχίσεις, και όταν θα θελήσεις πιο advanced πράγματα, μπορείς άνετα να συνεχίσεις με αυτό. Τεράστια ποικιλία από plugins και themes, στην πλειοψηφία τους δωρεάν. Όσο για το hosting, εγώ είμαι στην CretaForce και... δεν το κουνάω από' κει! Αν μη τι άλλο, για την υποστήριξη. Αλλά πρόσεξε, δεν έχει cpanel και μεταξωτές κορδέλες. Command line σε FreeBSD (μέσω ssh) και τέλος. Πράγμα το οποίο για μένα είναι πλεονέκτημα!
tasos267 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να δημιουργησεις site και με joomla.προτιμησε τη 2.5 απο την 3 διοτι ειναι πιο σταθερη και δεν θα εχεις προβληματα.Τωρα για server και το papaki και το tophost ειναι εξερετικα.Τωρα για επισκεπτες μπορεις να κανεις καταχωρηση του site σου εδω www.sitespopularity.com .Ειναι ενα site το οποιο τα μελη του βοηθανε ο ενας τον αλλον με επισκεψεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά σχετική/άσχετη με το θέμα...απλά δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα για μια ερώτηση Υπάρχει ένα καινούργιο πακέτο στο οποίο το site που θέλει κάποιος να δημιουργήσει αναπτύσσεται σε μια μόνο σελίδα .Δεν θυμάμαι πως λέγεται το πακέτο αυτό . Για παράδειγμα έχουμε στην σελίδα ένα μενού πάνω πάνω στο οποίο όταν κάνεις κλικ δεν ανοίγει νέα σελίδα αλλά κάνει scroll down την αρχική και κατεβαίνει σιγά σιγά Κάτι σαν το παρακάτω Link (δεν κάνω διαφήμιση απλά το βρήκα πριν λίγο) http://www.plaisio.gr/Promo/Sxolika-2014/index.html?cm_sp=Mosaic+Main-_-20140902+Sxolika+Aug14-_-Sxolika+Landing+Page
Xvipes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά σχετική/άσχετη με το θέμα...απλά δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα για μια ερώτηση Υπάρχει ένα καινούργιο πακέτο στο οποίο το site που θέλει κάποιος να δημιουργήσει αναπτύσσεται σε μια μόνο σελίδα .Δεν θυμάμαι πως λέγεται το πακέτο αυτό . Για παράδειγμα έχουμε στην σελίδα ένα μενού πάνω πάνω στο οποίο όταν κάνεις κλικ δεν ανοίγει νέα σελίδα αλλά κάνει scroll down την αρχική και κατεβαίνει σιγά σιγά Κάτι σαν το παρακάτω Link (δεν κάνω διαφήμιση απλά το βρήκα πριν λίγο) http://www.plaisio.gr/Promo/Sxolika-2014/index.html?cm_sp=Mosaic+Main-_-20140902+Sxolika+Aug14-_-Sxolika+Landing+Page One page parallax scrolling λέγεται αυτό που λες. Πλέον έχω αρχίσει και τα βαριέμαι και αυτά σιγά σιγά. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Απλά θέλω να το κάνω για ένα site μιας φίλης και θέλω να τις δείξω και αυτή την περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα