chek2fire Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις κάρτες που αναφέρω και στον τίτλο. Δλδ ανάμεσα σε Palit GeForce GTX 780 Super Jetstream http://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_780_super_jetstream_review.html ASUS GeForce GTX 780 DirectCU II OC http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_780_directcu_ii_review.html Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,27.html θα αλλάξω την παλιά μου κάρτα 285gtx νομίζω ήρθε η ώρα αν και με στάθηκε μια χαρά σε όλα τα game όλα αυτά τα χρόνια που την είχα. Θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις προς τα που να πάω. Προσωπικά κλέινω ποιο πολύ στην palit γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά και καλοβλέπω και την gigabyte αν και διάβασα για αρκετές επιστροφές σε αυτές τις κάρτες. Υπάρχει και μια άποψη που διαβάζω ότι σε αυτή την κατηγορία καλύτερα να πάρεις την ποιο φτηνή. Περιμένω γνώμες
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω θα σου προτείνουν την Asus λόγω 3ετούς εγγύησης και καλύτερου/ήσυχου συστήματος ψύξης (είναι και η φθηνότερη)
Zapee995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Σε επιδοσεις ειναι σχεδον ιδιες με καλυτερη τη Palit αυτο ομως δε λεει κατι απο μονο του, ειναι καλη με καλο συστημα ψυξης αλλα σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να κοιταξεις τη καρτα με τη μεγαλυτερη εγγυηση.
melodystyle2003 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Gigabyte, λόγω ncp4206 μπορείς να παίξεις με το ρεύμα. Δυστυχώς κάμποσοι παραπονιούνται με τις τελευταίες παρτίδες των rev2.0, ίσως τυχαίο.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 και εγώ διάβασα στο tomshardware για επιστροφές λόγο προβλημάτων στις gigabyte
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τελικά παράγγειλα την palit και απλά περιμένω τώρα να έρθει.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν σε πειραζει που εχει μονο 2 χρονια εγγυηση,ειναι μια χαρα αγορα
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Χθές βρήκα χρόνο και την πέρασα στο pc. Καταρχήν να δηλώσω ότι είναι τελείως αθόρυβη κρατάει θερμοκρασίας μιλάμε απίστευτα χαμηλές. Τώρα βλέπω στο pc σε linux και με ενεργοποιημένα τα εφέ να μην ξεπερνάει τους 35 βαθμούς!! Το μόνο που ακούγετε πλέον από το pc είναι το μπαζάρισμα από τα ανεμηστιράκια κουτιού αλλά και αυτά πάνε όλα για αλλαγή με scythe καθώς ότι έχω δοκιμάσει ακόμα και corsair είναι για τα μπάζα. 1
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σωστός. Αγόρασα μία PNY XLR8 OC 780 τον Νοέμβριο και δεν έχω κοιτάξει πίσω. Τον μεγαλύτερο θόρυβο τον κάνουν πλέον τα 4 Akasa Apache χαχαχα. (17db ανεμηστήρες, εξ ού και το αστείο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα