Dr.DrekoCX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και καλη χρονια. Εχω το ρουτερ thomson 585 v7 και χτες αγορασα το Netgear N300. Eχω ενα θεματακι,διοτι εχω πολλα Pings(ms) στα παιχνιδια και στις εφαρμογες που απαιτουν συνδεση στο ιντερνετ.Με το καινουριο εχω περισσοτερα απ οτι με το παλιο... τι γινετε???? ευχαριστω προκαταβολικα
Punker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά και σε εσένα..!Συνδέεσαι ασύρματα ?
Dr.DrekoCX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ενσυρματα φχαριστω για την αμεση απαντηση
Dr.DrekoCX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ,ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 επισης ασχετα με το ρουτερ που εχεις ζητα fast path απο τον παροχο για να εχεις καλυτερα Pings. και εφοσον λυθηκε καλο ειναι να γραφεις πως λυθηκε.επισης για το Netgear δες και για firmware update.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το νετγκεαρ δεν ειχε τιποτα καποια βλακεια θα ταν σε ρυθμιση.εμενα στη φορθνετ δεν μου παν τιποτα για φαστ παθ..
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 γενικοτερα σε οποιονδηποτε παροχο και να εισαι αν θες καλυτερο Ping ζητας fast path.θα χασεις σε ταχυτητα λιγο και ειναι λογικο διοτι ετσι παιζει το fast path αλλα θα κερδισεις σε Ping.δεν γινεται να τα εχεις και τα 2 κοινως.αναλογως το συγχρονισμο μπορει να χασεις απο 100kbit μεχρι και 1,5 mbitο οταν εχεις συγχρονισμο πχ 18-19 Mbit.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 oκ θα δω τι θα κανω οκ απλα στο ανεφερα για το fast path για να το ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα