GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος του nokia lumia 925 . Παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία όταν σερφάρω στο πάνω μέρος. Επίσης παρατηρώ ότι μερικές φορές έχει χαμηλό σήμα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.. Ευχαριστώ !
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Όλα τα κιν. Ανεβάζουν θερμοκρασία κατά την έντονη χρήση. Για το σήμα τι εννοείς? Μήπως γενικα έχεις χαμηλό 3g στην περιοχή σου?
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 θα σε γελάσω ,θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και σε άλλες περιοχές να δω τι παίζει. Σχετικά με την θερμοκρασία λες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά ?
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 θα σε γελάσω ,θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και σε άλλες περιοχές να δω τι παίζει. Σχετικά με την θερμοκρασία λες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά ? Οχι τι προβλημα να υπάρξει? Και τωρα που ειμαι με 920 και παλιοτερα με διαφορα android οπως blade και αλλα ολα μου ζεσταινονταν
mrpanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι ....έχω αγοράσει περίπου εδώ και δυο εβδομάδες ένα lumia 925...πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα αν σκεφθεί κανείς πως πήγα από iPhone σε windows phone...εδώ και δυο μέρες έχω ένα προβλήματα κι και αναρωτιέμαι εάν έχω κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις αλλά όσο και εάν το ψάχνω δεν βρίσκω λύση....μόλις τελειώσει η φόρτιση και δείχνει 100% φορτισμένο το βγάζω από το ρεύμα και κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου δείχνει αμέσως την μπαταρία στο 70%...μπορεί να με βοηθήσει κανείς???
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι ....έχω αγοράσει περίπου εδώ και δυο εβδομάδες ένα lumia 925...πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα αν σκεφθεί κανείς πως πήγα από iPhone σε windows phone...εδώ και δυο μέρες έχω ένα προβλήματα κι και αναρωτιέμαι εάν έχω κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις αλλά όσο και εάν το ψάχνω δεν βρίσκω λύση....μόλις τελειώσει η φόρτιση και δείχνει 100% φορτισμένο το βγάζω από το ρεύμα και κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου δείχνει αμέσως την μπαταρία στο 70%...μπορεί να με βοηθήσει κανείς??? Κάτι παίζει με την Amber έχω ίδιο θέμα με ένα 920 και ένα 820. Με ένα restart φτιάχνει για κάποιες μέρες .. Ειναι καθαρά θέμα ένδειξης όμως δεν παίζει θέμα με την διαρκεια της μπαταρίας απλα η ένδειξη μένει εκεί μέχρι να φτάσει πραγματικά το 70%.
Hyphen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος του nokia lumia 925 . Παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία όταν σερφάρω στο πάνω μέρος. Επίσης παρατηρώ ότι μερικές φορές έχει χαμηλό σήμα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.. Ευχαριστώ ! Oλα ζεστενονται μην τρελενεσαι. Εμενα το σ4 πριν την αναβαθμιση σε 4.3 παιζει να εψηνε λουκανικο αν το πεταγα πανω! Μετα τν αναβαθμιση επεσαν οι θερμοκρασιες .
GiannisWalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 θα πέσει καμία αναβάθμισή για το lumia 925? έψαξα λίγο αλλά δεν είδα τίποτε
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ανοιξη μερια ισως και αργοτερα για ολα τα lumia με WP8
libero1899 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γιατί ρε παιδιά μπλέκετε με nokia?Μακρυά...το 925 εκτός του οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν έχει καλή κάμερα, δεν είναι android....άλλα τηλέφωνα είναι και πιο φτηνά και με πιο καλά χαρκτηριστικά
GiannisWalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εχει απο τις καλυτερες καμερες και ειναι windows μιας και δεν ηθελα android.οσο για την καρτα,16gb δεν τα λες και λιγα 1
libero1899 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγω έχω στο κινητό μου 4,5 giga φωτογραφίες και βίντεο και σχεδόν άλλα τόσα napster και είναι 16αρι (το 4s έχω) και έχει φουλάρει.....το έχω μετανιώσει.....εντωμεταξύ αυτά που λες για την θερμοκρασία το κάνει και το galaxy note 3 της κοπέλας μου αλλά ψάχνοντας σε φόρουμ και ελληνικά και ξένα έλεγαν οτι το έχουν κι αλλα note 3 το ίδιο...
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γιατί ρε παιδιά μπλέκετε με nokia?Μακρυά...το 925 εκτός του οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν έχει καλή κάμερα, δεν είναι android....άλλα τηλέφωνα είναι και πιο φτηνά και με πιο καλά χαρκτηριστικά Ουσιαστικοτατο το μηνυμα σου και ακρως εποικοδομητικό ευχαριστούμε... και συγνώμη που διαλεξαμε κινητα με ποιοτητα κατασκευής αριστη καμερα και smooth λειτουργικο.... και οχι κινητο του κιλου με laggy λειτουργικο. Δεν ενδιαφερομαστε ολοι για τον το μεγεθος του store... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα