Προς το περιεχόμενο

Nokia lumia 925

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος του nokia lumia 925 . Παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία όταν σερφάρω στο πάνω μέρος. Επίσης παρατηρώ ότι μερικές φορές έχει χαμηλό σήμα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.. Ευχαριστώ ! 

Δημοσ.

Όλα τα κιν. Ανεβάζουν θερμοκρασία κατά την έντονη χρήση.

Για το σήμα τι εννοείς? Μήπως γενικα έχεις χαμηλό 3g στην περιοχή σου?

Δημοσ.

θα σε γελάσω ,θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και σε άλλες περιοχές να δω τι παίζει. Σχετικά με την θερμοκρασία λες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά ? 

Δημοσ.

θα σε γελάσω ,θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα και σε άλλες περιοχές να δω τι παίζει. Σχετικά με την θερμοκρασία λες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά ? 

Οχι τι προβλημα να υπάρξει? Και τωρα που ειμαι με 920 και παλιοτερα με διαφορα android οπως blade και αλλα ολα μου ζεσταινονταν 

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι ....έχω αγοράσει περίπου εδώ και δυο εβδομάδες ένα lumia 925...πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα αν σκεφθεί κανείς πως πήγα από iPhone σε windows phone...εδώ και δυο μέρες έχω ένα προβλήματα κι και αναρωτιέμαι εάν έχω κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις αλλά όσο και εάν το ψάχνω δεν βρίσκω λύση....μόλις τελειώσει η φόρτιση και δείχνει 100% φορτισμένο το βγάζω από το ρεύμα και κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου δείχνει αμέσως την μπαταρία στο 70%...μπορεί να με βοηθήσει κανείς???

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι ....έχω αγοράσει περίπου εδώ και δυο εβδομάδες ένα lumia 925...πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα αν σκεφθεί κανείς πως πήγα από iPhone σε windows phone...εδώ και δυο μέρες έχω ένα προβλήματα κι και αναρωτιέμαι εάν έχω κάποια βλακεία στις ρυθμίσεις αλλά όσο και εάν το ψάχνω δεν βρίσκω λύση....μόλις τελειώσει η φόρτιση και δείχνει 100% φορτισμένο το βγάζω από το ρεύμα και κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου δείχνει αμέσως την μπαταρία στο 70%...μπορεί να με βοηθήσει κανείς???

Κάτι παίζει με την Amber έχω ίδιο θέμα με ένα 920 και ένα 820. Με ένα restart φτιάχνει για κάποιες μέρες .. Ειναι καθαρά θέμα ένδειξης όμως δεν παίζει θέμα με την διαρκεια της μπαταρίας απλα η ένδειξη μένει εκεί μέχρι να φτάσει πραγματικά το 70%.

Δημοσ.

Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος του nokia lumia 925 . Παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία όταν σερφάρω στο πάνω μέρος. Επίσης παρατηρώ ότι μερικές φορές έχει χαμηλό σήμα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.. Ευχαριστώ ! 

Oλα ζεστενονται μην τρελενεσαι. Εμενα το σ4 πριν την αναβαθμιση σε 4.3 παιζει να εψηνε λουκανικο αν το πεταγα πανω! Μετα τν αναβαθμιση επεσαν οι θερμοκρασιες .

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά μπλέκετε με nokia?Μακρυά...το 925 εκτός του οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν έχει καλή κάμερα, δεν είναι android....άλλα τηλέφωνα είναι και πιο φτηνά και με πιο καλά χαρκτηριστικά

Δημοσ.

εγω έχω στο κινητό μου 4,5 giga φωτογραφίες και βίντεο και σχεδόν άλλα τόσα napster και είναι 16αρι (το 4s έχω) και έχει φουλάρει.....το έχω μετανιώσει.....εντωμεταξύ αυτά που λες για την θερμοκρασία το κάνει και το galaxy note 3 της κοπέλας μου αλλά ψάχνοντας σε φόρουμ και ελληνικά και ξένα έλεγαν οτι το έχουν κι αλλα note 3 το ίδιο...

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά μπλέκετε με nokia?Μακρυά...το 925 εκτός του οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν έχει καλή κάμερα, δεν είναι android....άλλα τηλέφωνα είναι και πιο φτηνά και με πιο καλά χαρκτηριστικά

Ουσιαστικοτατο το μηνυμα σου και ακρως εποικοδομητικό ευχαριστούμε... και συγνώμη που διαλεξαμε κινητα με ποιοτητα κατασκευής αριστη καμερα και smooth λειτουργικο.... και οχι κινητο του κιλου με laggy λειτουργικο.

Δεν ενδιαφερομαστε ολοι για τον το μεγεθος του store...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...