Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια...Πρωτο μου ποστ,πρωτη του μηνα :P

Ασχολουμαι με τις ιστοσελιδες αρκετα χρονια.Ποιο πολυ με html και προγραμματα που βασιζοντε εκει.....Προσφατα αρχισα να (ξανα)μαθαινω VB.NET,ή μαλλον να την θυμαμαι.Εχει γινει πανευκολη στην χρηση με το visual studio

Το θεμα μου ομως ειναι αλλο.Ανεβασα μια σελιδα aspx στο azuresites,με λογαριασμο που σου δινει 30 μερες free.Δεν με αφηνε να την ανεβασω εαν δεν εκανα database.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι αυτο!Αλλα αφου ειναι free εκει εκανα και ολα οκ.Οντως την χρειαζομαι την database?Τι ειναι ακριβως?Εχω την εντυπωση οτι με τον απλο κωδικα που εβαλα δεν χρειαζεται και οτι η database ειναι βασεις πχ για αποθηκευση στοιχειων κωδικων και οχι για να τρεξει το aspx.

Οχι τιποτα αλλο αλλα απο οτι ειδα σε windows servers υπαρχουν με 1 ευρω plan ανα μηνα,αλλα αν θες database τοτε παει στα 5!

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Σου ζητάει βάση δεδομένων επειδή συνήθως οι aspx σελίδες περιλαμβάνουν κάποιο είδος "υπολογισμών" και μετά "αποθήκευσης" των δεδομένων σε κάποια βάση δεδομένων και γίνονται στην πλευρά του server και όχι του client (browser).

Αν δεν ενδιαφέρει να αποθηκεύσεις κάπου δεδομένα από τις aspx σελίδες σου δεν σου χρειάζεται η βάση δεδομένων.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου χρειαζεται η αποθηκευση,οχι ακομα δεν εφτασα εκει,ενα ενα...Τωρα προσπαθω να μαθω αυτο το timer το ατιμο πως μπαινει σε webform...αν δεν τρελαθω δεν γινετε. :X

Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...