picos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 EXO FTIAXEI STO EXCEL ENA SHEET ARKETA MEGALO (GYRW STA 4,5 MB) KAI XRISIMOPOIOUSA THN LEITOURGIA AUTOFILTER GIA NA SORTARO TA DEDOMENA KAI OLA DOULEUAN KALA.STHN SINEXEIA EFTIAXA KAI ENA PIVOT SE ALLA SHEET KAI TO MEGETHOS PHGE STA 20MB.TWRA OMWS H LEITOURGIA AUTOFILTER DEN DOULEUEI KAI MOU VGAZEI TO MINIMA FIXED OBJECTS WILL BE MOVED PATONTAS TO OK GIA NA GINEI KAI AUTO TO EXCEL KOLLAEI KAI DEN PROXWRAEI PARAPERA.KAMMIA IDEA? KATAIRGISA KAI TO PIVOT KAI SINEXISA NA EXW TO IDIO MINIMA.
insomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Γεια σου, Πρώτα να πω πως δεν ξέρω τι είναι το PIVOT στο EXCEL, στο Basketball ξέρω... Να σε ρωτήσω κάτι που ίσως είναι και η λύση, κολλάει (not responding) ή φαινομενικά δεν κάνει τίποτα και συνεχίζει να τρέχει κανονικά την εντολή απλά λόγω όγκου δεδομένων θέλει το χρόνο του; Το έχω πάθει αρκετές φορές για αυτό στο λέω. Ωστόσο μία γενική συμβουλή, αν δεν ισχύει το παραπάνω, που πιάνει και γενικά είναι ευκολόχρηστη είναι το copy paste σε νέο φύλλο εργασίας και δεν παρουσιάζει ξανά το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα να σου πως πως Autofilter έχεις bugs τουλάχιστον στις δύο τελευταίες εκδόσεις τους office, επομένως χρήσιμο είναι να κάνεις ότι θες με το Autofilter, copy τα δεδομένα kai paste σε άλλο φύλλο και undo στο αρχικό φύλλο εργασίας. Εξαιτίας αυτής της μαλακίας έχω χάσει δουλεία 20 ημερών... Αν έχεις άλλες απορίες, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις πεζά γράμματα για να τις εκφράσεις.
picos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 efxaristo to exw dokimsei aki ayto alla pali parousiaxzei to idio.To programma den kollaei alla prepei na patisw ok 500.000 fores peripou mallon gia na kanw thn doulia mou.Opote mipws ein ai kati allo ektos apo bug mipws kapoios patise kanena sindasmo pliktron kai ta ekane ola fixed h kati tetoio ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.