pado21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και ευτυχισμένη η νέα χρονιά!Εδώ και αρκετές μέρες όταν βρίσκομαι σε ιστοσελίδες που σερφάρω συνεχώς εδώ και χρόνια(You Tube,Facebook κ.α.),η οθόνη,το πληκτρολόγιο και το ποντίκι παγώνουν!Ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσουν είναι να κλείσω τον υπολογιστή!Όταν πρωτοξεκίνησε το πρόβλημα,κολλούσε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά όλα οκ!Μέχρι και ποντίκι άλλαξα,γιατί νόμιζα ότι είχε πρόβλημα(ενσύρματο)Ά.λλαξα θύρες για το ποντίκι...τίποτα!Όταν παίζω παιγνίδια τελευταίας τεχνολογίας δεν κολλάει!Έχω Windows 7 64bit!Το κοίταξε ένας φίλος τεχνικός,το ''στρέσαρε'',αλλά δεν του παρουσίασε τίποτα!Έβαλα και το νέο Flash Player ,αλλά και πάλι τίποτα!Γενικά κολλάει όποτε θέλει!Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει!Δε θέλω κάνω φορμάτ,αν δε ξέρω σίγουρα ποιά είναι η αιτία,γιατί μπορεί να επαναληφθεί!!!
trujillo2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 εχεις αλλαξει browser? μηπως εχεις chrome? εκανε και σε μενα κατι κολληματα και μου παγωνε τα περιφερειακα μου εξαρτηματα μεχρι που τον σουταρα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μερικες ερωτησεις Oταν λες "στρεσαρε" τι εννοεις? Με ποιο τροπο και ποια μερη του υπολογιστη? Σε safe mode παραμενει το προβλημα? Ειχες/εχεις μπλε οθονες? Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου?
pado21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Χρησιμοποιώ μόνο Firefox!Μπλε οθόνη δεν έχει ,ο φίλος μου έψαξε τα πάντα από επεξεργαστή μέχρι κάρτα γραφικών και δε βρήκε τίποτα!Το πρόβλημα εμφανίζεται όποτε να'ναι..Σε ασφαλήλειτουργία δεν το έχω τσεκάρει... Intel Core 2 Duo 4G RAM Ge Force GTX 46 Windows 7 Enterprise SP1 Asus p5k μητρική Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz
Gigamestin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Χρησιμοποιώ μόνο Firefox!Μπλε οθόνη δεν έχει ,ο φίλος μου έψαξε τα πάντα από επεξεργαστή μέχρι κάρτα γραφικών και δε βρήκε τίποτα!Το πρόβλημα εμφανίζεται όποτε να'ναι..Σε ασφαλήλειτουργία δεν το έχω τσεκάρει... Intel Core 2 Duo 4G RAM Ge Force GTX 46 Windows 7 Enterprise SP1 Asus p5k μητρική Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz έλενξε θερμοκρασίες και επισης δες αν υπαρχει φθορα στο hardware και δημιουργει πορβληματα στην αποδοση του συστηματος.επισης ποση μνημη φορτωνει οταν κολας.η εκδοση windows που εχεις ειναι official η touched?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα