Eki_13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ξέρεις κάποιος τι έκπτωση δινει; ειναι για όλο τον χρόνο η μόνο για Σεπτέμβρη Οκτώβριο;;
alex_rpblc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στο golden i (που πλέον με τα isquare αποτελούν από όσο ξέρω μια ενιαία εταιρεία) μου είπαν για 6% όλο τον χρόνο. Καλή χρονιά!
Eki_13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 δεν παιζει ρολο. μιλησα με isquare. 3% μου ειπε οτι οι premium πολυ πιθανον να εχουν παραπανω
Eki_13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 η εκπτωση ειναι μονο για mac και οχι ipad? ετσι μου ειπαν. τραγικοι
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 η εκπτωση ειναι μονο για mac και οχι ipad? ετσι μου ειπαν. τραγικοι γιατί είμαστε εκτός εποχής φοιτητικων προσφορών...η προσφορά για φοιητητές καθηγητές είναι λογικό να βγαίνει αρχές σεπτέμβρη μέχρι τέλος οκτώβρη,για να κάνουν και ξεστοκάρισμα πριν βγουν τα νέα προιόντα...αν πάλι δεν σε βολεύει η περίοδος σεπτεμβρίου περιμένεις περιόδους εκπτώσεων για να αγοράσεις... Χριστούγεννα ας πούμε είχαν 80ευρώ δωροεπιταγή αν αγοράσεις μακ,50 ευρω για ipad,3χρονια εγγυησης ipad και τέτοια..τώρα εν'όψει περίοδου προσφορών έβγαλαν 140ευρώ έκπτωση για ότι mac αγοράσεις ... οι φοιτητικές εκπτώσεις δεν συμφέρουν αν σκεφτείς ό,τι περίοδο σεπτεμβρίου αγοράζεις τα στοκ,που ούτως η άλλως θα πέσει η τιμή τους όταν βγουν τα καινούρια..σεπτέμβριο δηλ. αγοράζεις το παλιό και νομίζεις μάλιστα ότι γλίτωσες λεφτά..οι εκπτώσεις συμφέρουν όταν αγοράζεις ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ σε χαμηλότερες τιμές,όχι προιόντα που έκλεισαν χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα