thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα...Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να περασω τον explorer 9; Εχω xp; Γινεται; Οχι δεν γίνεται. Η microsoft δεν διαθέτει τον internet explorer 9 για xp και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον βάλεις. Άμα χρησιμοποιείς τον IE 8 καλό είναι να βάλεις κάποιο browser που αναβαθμίζεται συχνα (chrome,firefox,opera κτλ) γιατί ο explorer δεν είναι ασφαλής, λόγω σπάνιων update απο την ms.
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδια...Εχω ενα ενα θεμα με τον internet explorer..Οταν τον ανοιγω μου βγαζει διαφορες διαφημισεις... Κερδισες( iphone) κτλ... Τι μπορω να κανω; Γινεται κατι;
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε scan με το AdwCleaner και στο μέλλον πρόσεχε όταν εγκαθιστάς προγράμματα, τι άλλο επιλέγεις να εγκαταστήσεις μαζι στο install.
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Με αυτο που μου ειπες τι κανω; Προσεχω οσο μπορω!! Τι αλλο επιλεγω;;Παντως σε ευχαριστω...
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Με αυτο που μου ειπες τι κανω; Προσεχω οσο μπορω!! Τι αλλο επιλεγω;;Παντως σε ευχαριστω... Τρέχεις το πρόγραμμα, πατάς to scan και μετά μόλις τελειώσει το scan, πατα το clean. Πατα ok σε αυτα που θα σου βγάλει και θα κάνει αυτόματα επανεκκίνηση ο υπολογιστής.
gorilas2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα στο forum. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον Internet Explorer: Ενώ αναβάθμισα στην έκδοση 10 και μετά στην 11, με το που ανοίγω τον IE, αυτομάτως δεν αποκρίνεται και κλείνει χωρίς καν να μπορέσει να φορτώσει ούτε μια σελίδα. Εμφανίζει το ακόλουθο: "το προηγούμενο session δεν φορτώθηκε σωστά και η λειτουργία θα τερματιστεί" ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω τον 11 και να γυρίσω στον 10. Πάλι τα ίδια. Απεγκατέστησα και τον 10 και γύρισα στον 9 και το πρόβλημα δεν υπάρχει. Εγκαθιστώντας πάλι τον 10 ή τον 11 και τα windows updates που χρειάζονται, το πρόβλημα πάλι επανέρχεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
avatar1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εμενα ποτε δεν μου δουλευε σωστα ο ιντερνετ εχπλορερ παντα κολλούσε και μετα απο διαφορα φορματ που εκανα στα windows για διαφους λογους παντα μετα απο λιγες μερες κολλούσε και δεν δουλευε καθολου ,...να δουλευεις με το google chrome η με το Maxthon 3 που ειναι και γρήγορο
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδια...Εχω ενα ενα θεμα με τον internet explorer..Οταν τον ανοιγω μου βγαζει διαφορες διαφημισεις... Κερδισες( iphone) κτλ... Τι μπορω να κανω; Γινεται κατι; Βάλε κάποιον άλλο browser π.χ. firefox ή chrome μαζί με το adblock plus πρόσθετο και οι διαφημίσεις θα μειωθούν στο ελάχιστο. Για ie δεν έχει κάτι δωρεάν και πρέπει να πληρώσεις για μπλοκάρισμα διαφημίσεων. Καλησπέρα στο forum. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον Internet Explorer: Ενώ αναβάθμισα στην έκδοση 10 και μετά στην 11, με το που ανοίγω τον IE, αυτομάτως δεν αποκρίνεται και κλείνει χωρίς καν να μπορέσει να φορτώσει ούτε μια σελίδα. Εμφανίζει το ακόλουθο: "το προηγούμενο session δεν φορτώθηκε σωστά και η λειτουργία θα τερματιστεί" ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω τον 11 και να γυρίσω στον 10. Πάλι τα ίδια. Απεγκατέστησα και τον 10 και γύρισα στον 9 και το πρόβλημα δεν υπάρχει. Εγκαθιστώντας πάλι τον 10 ή τον 11 και τα windows updates που χρειάζονται, το πρόβλημα πάλι επανέρχεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ότι είπα και στον από πάνω και να προσθέσω σε αυτό που λέει ο avatar τον firefox.
gorilas2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να δουλεύω με explorer γιατί τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές μέσω αυτού και δεν υποστηρίζεται firefox ή άλλος browser, οπότε δε βοηθάνε ιδιαίτερα οι απαντήσεις σας στο πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πάντως.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να δουλεύω με explorer γιατί τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές μέσω αυτού και δεν υποστηρίζεται firefox ή άλλος browser, οπότε δε βοηθάνε ιδιαίτερα οι απαντήσεις σας στο πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πάντως. Μα δεν είπε κανένας να αφαιρέσεις τον ie. Μπορείς να τον κρατήσεις σαν προεπιλεγμένο browser για να ανοίγουν οι εφαρμογές που θέλεις με αυτόν και να βάλεις έναν άλλο με το adblockplus για browsing χωρίς διαφημίσεις. Αν επιτρέπεται τι εφαρμογές είναι και τι προβλήματα σου παρουσιάζουν στους άλλους browsers; Είσαι σε εταιρικό δίκτυο ή μιλάς για προσωπικό υπολογιστή;
gorilas2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να κρατήσω την έκδοση 10 ή 11 και όπως προανέφερα υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Υπάρχει λύση να προταθεί για να δουλέψει ξανά ο IE 10/ IE 11? Αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας ποιο λειτουργικό έχεις και αν είναι 32 ή 64bit. Θεωρώ δεδομένο ότι κατεβάζεις την σωστή έκδοση για τα win που έχεις. Επίσης να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα. Όταν βάζεις τον 10 ή τον 11 δουλεύει για λίγο και όταν πάρει κάποια updates τότε παύει να δουλεύει;
gorilas2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Win 7 Pro SP1 64bit. Με το που ο IE ανοίξει δε προλαβαίνει καν να φορτώσει και crashάρει. Οι εκδόσεις είναι οι σωστές και είτε manually είτε μέσω Windows Updates, το πρόβλημα παραμένει. Εφαρμόζοντας το Microsoft FixIt για να κάνει disable τα όποια addons, το πρόβλημα πάλι δε φτιάχνει. Απεγκαθιστώντας τον 11 και τον 10 και γυρίσοντας στον 9, όλα είναι ΟΚ. Αναβαθμίζοντας από τον 9 στον 10 ή απευθείας στον 11, το πρόβλημα επανέρχεται.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε με δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Διαχείριση και μετά στο Προβολή Συμβάντων->Αρχεία Καταγραφής Εφαρμογών->Internet Explorer και δες μήπως έχει τίποτα εκεί που να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα.
takoulou Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια...Εκανα καποια βλακεια και δεν μου βγαζει σαν αρχικη σελιδα το google... Μου εφμανιζει αλλη σελιδα που δεν την θελω!!!!Τι μπορω να κανω για να την αλλαξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα