Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Ξαφνικα ο internet explorer σταματησε να δουλευεΙ εντελως.Δεν αποκρινεται καθολου οταν τον ανοιγω.Μπορειτε να με βοηθησετε;

Ευχαριστω!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη χρονια αδερφε . στο κανει και μετα απο restart? κανε ενα windows update για αρχη....να κανω ομως μια ερωτηση που ισως πολλοι θα εκαναν?γιατι Ι.Ε.?με firefox π.χ.?δεν κανεις την δουλεια σου?

Δημοσ.

Γνώμη μου θα ηταν να δοκιμάσεις καποιον αλλο browser chrome η firefox , τωρα οσο αφορα τον explorer ισως αν έκανες ενα repair με το cd των windows να έφτιαχνε

Δημοσ.

Δε διαφωνω μαζι σας οτι οι browsers που μου προτεινετε μπορει να ειναι καλυτεροι απο τον ie,το θεμα ειναι οτι τον εχω συνηθισει και τον δουλευα λιγο καλυτερα και ευκολοτερα.Ασε που ειχα τα αγαπημενα μου ετοιμα.

Δημοσ.

Ρίξε ενα repair τοτε με το cd η δοκίμασε να κανεις install καποια καινούργια έκδοση (αν εχεις παλιο explorer δεν ξέρω τι έκδοση εχεις τώρα) μηπως φτιάξει

Δημοσ.

Δε διαφωνω μαζι σας οτι οι browsers που μου προτεινετε μπορει να ειναι καλυτεροι απο τον ie,το θεμα ειναι οτι τον εχω συνηθισει και τον δουλευα λιγο καλυτερα και ευκολοτερα.Ασε που ειχα τα αγαπημενα μου ετοιμα.

ο ιντερνετ explorer ο 11 ειναι σαφως βελτιωμενος σε σχεση με τις παλιες εκδοσεις.με εξυπηρετει και εμενα.τον προτεινω να δοκιμασετε και οι υπολοιποι

Δημοσ.

Πληροφοριακα απεγκατεστησα την εκδοση που ειχα (δε ξερω ποια ηταν,δε θυμαμαι) και εγακτεστησα τον 11.Τωρα δουλευει ρολοι.Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα... Εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω τον internet explorer μου βγαζει αυτο το μηνυμα.... Προειδοποιηση ασφαλειας... Θελετε να προβαλλετε μονο το περιεχομενο της ιστιοσελιδας που παραδοθηκε με ασφαλεια; (και μετα για ξεκινησει  ο internet explorer πρεπει να πατησω ναι η οχι)...τι εχει γινει;  θελει καποια αλλαγη; ευχαριστω...

Εχω τον internet explorer 8....Και εχω windows xp...

Μπορω να τον αναβαθμισω;;

Δημοσ.

Καλημερα... Εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω τον internet explorer μου βγαζει αυτο το μηνυμα.... Προειδοποιηση ασφαλειας... Θελετε να προβαλλετε μονο το περιεχομενο της ιστιοσελιδας που παραδοθηκε με ασφαλεια; (και μετα για ξεκινησει  ο internet explorer πρεπει να πατησω ναι η οχι)...τι εχει γινει;  θελει καποια αλλαγη; ευχαριστω...

Εχω τον internet explorer 8....Και εχω windows xp...

Μπορω να τον αναβαθμισω;;

Δεν μπορείς να τον αναβαθμίσεις

Σε ποια ιστοσελίδα στο παρουσιάζει;

Δημοσ.

παιζει να ειναι προβλημα με τα cookies.κατεβασε ccleaner και δες τα cookies.επισης κατεβασε mozilla γιατι στα xp ο ιντερνετ explorer κρασαρει συνεχως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...