georgekom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και Χρόνια πολλα!! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στον υπολογιστή μου έχω σε έναν δίσκο τα windows 8 και σε άλλον δίσκο, οποίος είναι χωρισμένος σε 2 partition, στο ένα έχω τα windows 7. Υπάρχει τρόπος να χειρίζομαι τα windows 7 μέσα από τα windows 8?? Κάπως σαν απομακρισμένη επιφάνεια εργασίας??
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Νοπ, δεν γινεται κατι τετοιο απο τη στιγμη που τα Windows 7 δεν εχουν ξεκινησει.
georgekom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 χχμμ κι εγω αυτό σκεφτηκα αλλά είπα μήπως υπάρχει κανέναν τρόπος. ΟΚ thnxxx για την απάντηση...
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να τρέξεις το ένα μέσα από το άλλο μέσα από virtual machine π.χ. το VMware player του δηλώνεις τον πραγματικό δίσκο/διαμέρισμα και κάνει εκκίνηση από εκεί,ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα με drivers και σίγουρα θα έχει μειωμένη απόδοση αλλά ότι γίνεται γίνεται. (Αν και τα 7 με τα 8 είναι σχεδόν το ίδιο,δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα