tatshs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 εχω μια τηλεοραση Philips 37PF9830 και ενα σταθερο υπολογιστη η οθόνη της τηλεόρασης είναι LCD Full HD, 1920x1080pεπεσε η ιδεα στην οικογενεια να βλεπουμε κηνηματογραφικες ταινιες μεσω υπολογιστη στην οθονη της τηλεορασης.η τηλεοραση εχει δυνατοτητα dvi hdmi ο υπολογιστης εχει εξοδο μονο dviπρομηθεύτηκα τα αναλογα καλώδια και επιχείρησα την συνδεση.αποτελεσματα:ο ηχος ενταξη!εικονα ομως οχι, βρηκα εικονα μονο σε ασφαλη λειτουργια του υπολογιστη που ομως δεν εχω ηχο.υποθεσα οτι υπαρχει προβλημα με την αναλυση της εικονας. εκτελεσα ολες τις δυνατοτητες που μου δινει αλλα και παλι τιποτα.τι να φταιει? τι μπορω αλλο να κανω για dvi συνδεση?συμπληρωματικα να πω και αυτο. οσο τρεχουν τα dos εχω εικονα μεχρι που ξεκινα η φορτωση των windows και επικρατεί πλεον μια μαυρη οθονη.ευχαριστω
johnbond Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ηχο δε μπορεί να βγάλεις απο το dvi. Αφού δεν έχει hdmi το pc ξεχνάς τον ήχο και βρίσκεις άλλο τροπο (ηχεία κτλ) Για την εικόνα αν το συνδέσεις με οθόνη ενω έχει μπει στα windows τι γίνεται; δε δουλεύει;
tatshs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 οσο αφορα τον ηχο το προβλημα το λυνω με ξεχωριστό καλώδιο. το προβλημα ειναι με την εικονα οσο τρεχουν τα dos ολα καλα, οταν ξεκινα να φορτωθουν τα windows χάνεται η εικόνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα