gkasmak0s GR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια, εκανα ενα φορματ και εβαλα τα win7 pro 32bit μετα απο τα win xp που ειχα.Το ειχα κανει αυτο πιο παλια και ολα ηταν μια χαρα.Ομως αφου εγκατεστησα τους drivers ανοιγω το google chrome και μετα απο λιγο crashαρει το pc freezαρουν τα παντα και ουτε το Control+Alt+Delete κανει τιποτα.Μονο με επανεκκινηση φτιαχνει.Τι μπορει να φταιει?Επισης δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα οταν crasharei ειμαι παντα στο fb. Το μονο που εχω αλλαξει ειναι το antivirus που ειχα avast και εβαλα eset smart security 4. Specs pc: CPU:Intel Pentium D 3,4Ghz GPU:Nvidia Geforce GT520 1GB PSU:Trust twin pro 570 Watt RAM:4GB Kingston MOBO:την αρχικη που εχει ο HP Compaq dx2200 microtower Ευχαριστω εκ των προτερων!!
trujillo2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασες αλλο browser?επισης δοκιμασε το avira για antivirus (παναλαφρο)
actorgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο προβλημα ειχα .Παιξε λιγο με drivers της καρτας γραφικων,αν χρειαστει εκτος απο update βαλε και πιο παλιους.Το γραφω γιατι για λιγο καιρο λειτουργησε ετσι χςρις διακοπες το pc εως που ταφτυσε η μητρικη (ασχετο)
gkasmak0s GR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο προβλημα ειχα .Παιξε λιγο με drivers της καρτας γραφικων,αν χρειαστει εκτος απο update βαλε και πιο παλιους.Το γραφω γιατι για λιγο καιρο λειτουργησε ετσι χςρις διακοπες το pc εως που ταφτυσε η μητρικη (ασχετο) Πιο παλια,βασικα πριν βαλω τα 7 ειχα particion με 7 και XP.Σε εκεινα τα 7 ειχα τους ιδιους drivers της nvidia που εχω και τωρα. Απο hardware πως εισαι? Γενικα καλα,η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασιες περιπου στους 70 σε full load αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το hardware που εχω.Ενω το pc δεν crashαρει με τιποτα αλλο μονο οταν ανοιγω τον Chrome crashαρει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Γενικα καλα,η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασιες περιπου στους 70 σε full load αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το hardware που εχω.Ενω το pc δεν crashαρει με τιποτα αλλο μονο οταν ανοιγω τον Chrome crashαρει! Εννοω κατι πιο απτο, πχ hardware tests.
gkasmak0s GR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Εννοω κατι πιο απτο, πχ hardware tests. οχι σε hardware ολα ειναι καλα!
gkasmak0s GR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το προβλημα λυθηκε.Ο Chrome στα Win7 εχει ασυμβατοτητα με μια εκδοση της Realtek Audio Driver.Εβαλα opera και ολα εφτιαξαν.Ευχαριστω για την βοηθεια!
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το προβλημα λυθηκε.Ο Chrome στα Win7 εχει ασυμβατοτητα με μια εκδοση της Realtek Audio Driver.Εβαλα opera και ολα εφτιαξαν.Ευχαριστω για την βοηθεια! το opera οπως και τα srware iron , comodo dragon ειναι παρακλαδια (σε καλυτερη μορφη) του chrome , βασιζονται στον κωδικα chromium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα