error404 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω για την ανηψιά μου ένα λάπτοπ 15,6'' στα 300-350 ευρώ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά για παραπάνω. Είναι για απλή χρήση καθημερινή. Δηλαδή σερφάρισμα , ταινίες , εργασίες για το σχολείο , μουσική . Ακούω με προσοχή τις προτάσεις σας. Το budget είναι αυστηρά 300-350. Ποιά είναι η καλύτερη προσφορά καταστήματος στα χρήματα αυτά κατά τη γνώμη σας?
trujillo2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebooks-and-netbooks/notebooks-el/dell-inspiron-15-3521-471326727-740.html http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910185
error404 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είδα αυτή εδώ τη προσφορά: http://www.public.gr/product/computers-and-software/top-dora-ypologistes/laptops/hp-pavilion-2000-2d52sv-156-mayro/prod5001172pp/
trujillo2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 πολυ αδυναμος επεξεργαστης και γενικα την ΗΡ δεν την εχω σε εκτιμηση σε λαπτοπ τουλαχιστο
error404 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 AMD Radeon HD 7310 <--- Αυτό το GPU με τράβηξε εμένα. Και σε συνδιασμό με την τιμή του.
Michelson Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά φίλε μου, νομίζω αυτό http://www.digideli.gr/Lenovo-G500-15.6-9302 με μια αναβαθμισούλα στη ram θα είναι μια χαρά. Έχει μια πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών από τα υπόλοιπα και μαζί με άλλα 2G ram θα σου έρθει λιγότερο από 350 ευρώ.
00 George 00 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Πρίν μερικές μέρες υπήρχε το Lenovo Essential G505s στα 356€ ( ακόμα το κλαίω που δεν το πήρα ) , και η πρόταση του Michelson δεν είναι κακή πάντως.
thelos257 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 πολυ αδυναμος επεξεργαστης και γενικα την ΗΡ δεν την εχω σε εκτιμηση σε λαπτοπ τουλαχιστο Αν δεν εχεις εσυ σε εκτιμηση τους φορητους της HP δεν συμενει πως θα κανεις και τον αλλο κοσμο να μην την εκτιμα. Εγω προσωπικα εχω δυο φορητους υπολογιστες της HP και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Θέλω για την ανηψιά μου ένα λάπτοπ 15,6'' στα 300-350 ευρώ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά για παραπάνω. Είναι για απλή χρήση καθημερινή. Δηλαδή σερφάρισμα , ταινίες , εργασίες για το σχολείο , μουσική . Ακούω με προσοχή τις προτάσεις σας. Το budget είναι αυστηρά 300-350. Ποιά είναι η καλύτερη προσφορά καταστήματος στα χρήματα αυτά κατά τη γνώμη σας? Αφου δεν δινεις περισσοτερα χρηματα τοτε σου προτινω αυτον εδω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.901157 1
LambisElef Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, ο φίλος καταρχάς λέει πως δε μπορεί να υπερβεί τα 350€, οπότε προτάσεις στα 400€ δεν είναι σωστές. Επίσης. δε χρειάζεσαι ανεξάρτητη κάρτα γραφικών για τη χρήση που θες το λάπτοπ, και η ενσωματωμένη είναι υπεραρκετή. Από εμένα: https://www.skroutz.gr/s/4027769/Dell-Inspiron-15-3521-2127U-4GB-500GB-FreeDos.html Που έχει προταθεί και πιο πάνω. Υπέροχη εγγύηση Dell και αρκετά καλός επεξεργαστής. Πιστεύω δεν σε πειράζει που είναι FreeDos 1
00 George 00 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Η αγορά του προλαλήσαντα 10 ευρώ φτηνότερη . ( μέσω διαφημιστικού mail είναι η προσφορά , πες μου να στο στύλο αν το θέλεις .)
error404 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ο επεξεργαστής AMD E1-1500 χρονισμένος στα 1,5Ghz όντως είναι πολύ αδύναμος επεξεργαστής. Αλλά δεν νομίζω να πειράζει την ανηψιά μου κάτι τέτοιο γιατί η χρήση που θα κάνει στο μηχάνημα θα είναι πολύ απλή. Οπότε θα την καλύψει και αυτός ο επεξεργαστής. Βασικά εκτός από το GPU AMD RADEON HD 7310 2GB που είναι μια γερή κάρτα γραφικών μου άρεσε πολύ και η οθόνη που είναι LED Brightview και μου άρεσε πολύ ότι έχει 500ρη δίσκο και windows 8.1 με IE11 . Δηλαδή στο σερφάρισμα που βασικά θα κάνει θα πηγαίνει σφαίρα. Στα βίντεο και τις ταινίες η κάρτα γραφικών είναι εγγύηση . Και διάβασα ότι ο επεξεργαστής έχει ένα πλεονέκτημα πολύ βασικό. Δέν καταναλώνει την ενέργεια του Intel. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και είναι σημαντικό αυτό για μένα. Μπορεί να χάνει σε ταχύτητα σε σχέση με τον i3 ή τον 2027U ή ακόμα και τον 1007U της ίντελ αλλά διατηρεί καλύτερα τη ζωή της μπαταρίας. Αποφάσισα να το αγοράσω για τη μικρή που πάει στο γυμνάσιο. Το θέμα είναι αν τους πιέσω μετρητοίς θα μου κάνουν κάτι καλύτερο από 329 έστω στα 300 ? Ή έστω μια τσαντούλα δώρο να το παίρνει μαζί της? Τι λέτε?
magdalhnh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή το έψαξες και διαπίστωσες ότι η AMD RADEON HD 7310 εχει αυτόνομη μνήμη 2gb;;;; Θα σε στενοχωρήσω, αλλά αυτή η κάρτα γραφικών πάει πακετάκι με τον AMD επεξεργαστή, είναι onboard κάρτα γραφικών και δεν έχει αυτόνομη μνήμη όπως πιστεύεις, αλλά shared, δηλαδή θα τραβάει μνήμη από την μνήμη του συστήματος. Το λέει και στο public. Πάτησε πάνω στα χαρακτηριστικά του laptop και θα δεις ότι κάτω από την κάρτα γραφικών γράφει Μνήμη γραφικών Δυναμική συστήματος Δεν είναι δηλαδή ούτε κάτι ξεχωριστό, ούτε κάτι καλύτερο, απο την onboard κάρτα ( intel hd graphics ) που φοράει ο intel pentium 2127U του dell που προτάθηκε πιο πάνω. Ο επεξεργαστής δεν πρόκειται να πηγαίνει σφαίρα όπως λες, στο σερφάρισμα. Είναι πάρα πολύ αδύναμος. Site: AMD E1-1500 σκορ 728 Site: intel pentium 2127U σκορ 1847 Ο παραπάνω pentium είναι χαμηλής κατανάλωσης, δηλαδή η μπαταρία του θα έχει επίσης μεγάλη διάρκεια. edit: Ξεχάστηκα....Καλή χρονιά σε όλους!!!
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, ο επεξεργαστής ειναι απλα σάπιος. Δεν αξίζει με την καμία. Φαντάσου οτι ακόμα και στο Facebook να θέλει να φορτώσει η μικρή ενα παιχνιδι τύπου φάρμα θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που πάτησε το play. Πάρε το dell που ειναι μηχανηματαρα. Sent from my iPad using Insomnia
error404 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 "Κάρτα Γραφικών: Radeon HD 7310Η κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7310M με μνήμη έως 1.92GB, θεωρείται ιδανική πρόταση για όλες τις καθημερινές λειτουργίες σας, για απαιτητικό gaming??? καθώς και για αναπαραγωγή ταινιών"
00 George 00 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τα παιδιά ποιο πάνω μιλούν για τον επεξεργαστεί , δυστυχός όσο καλεί να είναι μια κάρτα γραφικών συνδυάζεται πάντα και με τον επεξεργαστεί για το τελικό αποτέλεσμα , και ακριβός εκεί είναι το πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα