Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους.

Πριν λίγες μέρες είχε καταιγίδα και αστραπές και είχα απώλεια ρέυματος στο σπίτι. Το ρούτερ του σπιτιού κάηκε (είχα ενωμένο με έθερνετ καλώδιο πάνω στον υπολογιστή). Ο υπολογιστής μου εσβησε και οταν προσπαθησα να τον εκκινησω οι 2 οθονες που εχω (24" BenQ και 22 Samsung) δεν ειχαν σημα απο την καρτα γραφικων δοκιμασα σχεδον τα παντα, BIOS reset, update - downgrade, διαφορετική καρτα γραφικων  διαφορετικο PCIe slot χωρις κανενα αποτελεσμα. Εκανα Remove και ξανα install τα drivers καρτας, το πηρα και σε τενικο ο οποιοσ το δοκιμασε μονο με vga καλωδιο και μου ειπε πως δεν υπαρχει θεμα με τον υπολογιστη.

Το παραξενο ειναι οτι μονο με vga καλωδιο ειχα σημα στις δυο οθονες, χρησιμοποιω ενα vga to dvi converter για να συνδεσω την καρτα. Επισης τα καλωδια τα δοκιμασα στο laptop ενωνοντας τα και με τις δυο οθονες και δουλευουν κανονικα που σημαινει οτι δεν ειναι καποιο καλωδιο ή καποια οθονη το προβλημα

Οταν χρησιμοποιω την onboard καρτα αναγνωριζει κανονικα την nvidia. Επισης η nvidia φενεται να δουλευει κανονικα οπως και το τροφοδοτικο.

Η onboard καρτα του υπολογιστη δουλευει χωρις καποιο προβλημα με hdmi καλωδιο οταν δεν εχω την nvidia στην μητρικη καρτα. μηπως είναι το pcie port της μητρικης καρτας που εχει καποιο προβλημα?????? Δοκιμασα την καρτα και στα δυο pcie ports χωρισ καποιο αποτελεσμα.

Ο υπολογιστής εχει τα ακολουθα:

2x4gb Kingston hyperX 1600hz RAM

1 SSD 120gb kingston hyperX

500gb western digital 

ASUS SABERTOOTH z77 Motherboard

3.4gb i7 intel processor.

760Gtx nvidia 3D card

Ευχαριστώ εκ των προτερων για οποιαδηποτε εισηγηση ή βοηθεια μου προσφερετε καλες γιορτες να έχετε.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μήπως? Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλο Pc αν γίνεται ( με επαρκές τροφοδοτικό) . Αν λειτουργεί εκεί κανονικά , κάνε και ένα memtest.Αν σε βγάλει οκ , τότε λογικά κάτι παίζει με το τροφοδοτικό και δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην κάρτα

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μήπως? Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλο Pc αν γίνεται ( με επαρκές τροφοδοτικό) . Αν λειτουργεί εκεί κανονικά , κάνε και ένα memtest.Αν σε βγάλει οκ , τότε λογικά κάτι παίζει με το τροφοδοτικό και δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην κάρτα

Και τότε με dsub γτ παίζει κανονικότατα η κάρτα? Δεν έχει καμία σχέση το τροφοδοτικό. Το πιο πιθανό ειναι ότι κάηκε το υποσύστημα της κάρτας που ελέγχει τις ψηφιακές εξόδους.

Δημοσ.

Λέει όμως ότι δοκίμασε και διαφορετική κάρτα και είχε πάλι τα ίδια. Όταν ένα εξάρτημα δεν τροφοδοτείτε καλά μπορεί να σου κάνει ότι τρελά θέλει

Δημοσ.

Καλησπερα,

Χθες επαιξα λιγο με τα καλωδια του τροφοδοτικου, σε καπια φαση εδοσε σημα στην οθονη με DVI, και λιγο πριν να κανει boot τα windows το εχασε παλι. Αυριο θα δοκιμασω νεο τροφοδοτικο και θα σας πω τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Χθες επαιξα λιγο με τα καλωδια του τροφοδοτικου, σε καπια φαση εδοσε σημα στην οθονη με DVI,

παιξε λιγο ακομη μα τα καλωδια του τροφοδοτικου κ σε λιγο θα ψαχνεις να βρεις οθονη για να παιξεις ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με κάρτα γραφικών.. το έλυσα προσωρινά χρησιμοποιώντας παλιούς drivers και καλώδιο vga με αντάπτορα.. αλλά μετά απο μερικές μέρες μου έβγαλε error 43 στους drivers.

Χάρη, δοκίμασε τη κάρτα σε μια οθόνη με καλώδιο vga για αρχή.

Έχω την εντύπωση, πως ή αναλογικό ή ψηφιακό σήμα θα βγάζει η κάρτα. Δε νομίζω πως μπορείς να έχεις τη μια οθόνη με αναλογικό και την αλλη με ψηφιακό.

Επεξ/σία από astegos
Δημοσ.

παιξε λιγο ακομη μα τα καλωδια του τροφοδοτικου κ σε λιγο θα ψαχνεις να βρεις οθονη για να παιξεις ..

Χωρις να ειναι στο ρευμα δοκιμαζα ρε φιλε ελεος, απλα διαφορετικους συνδιασμους

Καλημέρα.

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με κάρτα γραφικών.. το έλυσα προσωρινά χρησιμοποιώντας παλιούς drivers και καλώδιο vga με αντάπτορα.. αλλά μετά απο μερικές μέρες μου έβγαλε error 43 στους drivers.

Χάρη, δοκίμασε τη κάρτα σε μια οθόνη με καλώδιο vga για αρχή.

Έχω την εντύπωση, πως ή αναλογικό ή ψηφιακό σήμα θα βγάζει η κάρτα. Δε νομίζω πως μπορείς να έχεις τη μια οθόνη με αναλογικό και την αλλη με ψηφιακό.

Καλημερα,

Με καλωδιο VGA δουλευει κανονικα, το θεμα ειναι οτι αν αλαξω καλωδιο (DVI ή HDMI) για υψηλη ευκρινεια, μου γραφει "no signal". Πριν το προβλημα ειχα την πρωτη οθονη με DVI-D (main) και την δευτερη με HDMI (secondrary).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...