miki96 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον εχω ενα πληρως λειτουργικο λαπτοπ και εναν σταθερο και προσπαθω να συνδεσω το λπατοπ με το σταθερο ωστε η οθονη του λαπτοπ να εμφανιζει το σταθερο...ουσιαστικα το θεμα ειναι οτι χαλασε το monitos του desktop και προσωρινα θελω να χρησιμοποιησω την οθονη του laptop ως monitor....γινεται??και αν ναι πως??
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 αν το λαπτοπ δεν εχει video in (δηλαδη εισοδο εικονας)τοτε οχι δεν γινεται.
WalkerSW Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον εχω ενα πληρως λειτουργικο λαπτοπ και εναν σταθερο και προσπαθω να συνδεσω το λπατοπ με το σταθερο ωστε η οθονη του λαπτοπ να εμφανιζει το σταθερο...ουσιαστικα το θεμα ειναι οτι χαλασε το monitos του desktop και προσωρινα θελω να χρησιμοποιησω την οθονη του laptop ως monitor....γινεται??και αν ναι πως?? Δεν γινεται!
miki96 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εχει θυρα vga αν αυτο εννοεις οπως φυσικα και το σταθερο
WalkerSW Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εχει θυρα vga αν αυτο εννοεις οπως φυσικα και το σταθερο Εξοδος εικόνας ειναι αυτή όχι εισοδος... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις αυτο που θέλεις... 1
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οπως πολυ σωστα λεει και ο walker,εχεις ΕΞΟΔΟ εικονας οχι ΕΙΣΟΔΟ. Ελαχιστα λαπτοπ εχω δει με ΕΙΣΟΔΟ εικονας(τα 18αρια alienware πχ)
miki96 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και κατι τελευταιο διαβασα καπο οτι με ενα προγραμμα που λεγεται maxivista μπορω να το κανω μεσω συνδεσης...ξερετε κατι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα