Προς το περιεχόμενο

Dreamweaver kai Link!

dtsaop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia mhpws kserei kaneis na mou pei an me to dreamweaver ginetai na valw link se ena text sto opoio omws otan pernaei o cursoras apo panw kai ginetai thumb na mhn fainetai ypogrammismeno to text.Elpizw na egina katanohtos!Sas eyxaristw ek twn protairwn!

Δημοσ.

Thanks file mkst!!

Kai gia na mhn anoiksw neo topic na rwthsw kai kati allo?Exw valei se mia selida ena SWF arxeio sto opoio exw valei link,otan omws pernaei to pontiki apo panw den allazei se hand,opote einai dyskolo gia ton xrhsth na katalavei ti ginetai.Mhpws mporei na mou pei kapoios pws ginetai kai an ginetai otan perna to pontiki apo panw na allazei se hand.Eyxaristw kai pali.

Δημοσ.

to SWF einai flash animation.. ta css den epireazoun ta flash animations pou tha valeis sti selida sou. Gia na to kaneis idio me ta ipoloipa links tha prepei mesa apo to programma pou xrisimopoieis gia flash (Flash 5/MX - SWiSH klp) na kaneis top link button me mouse over (opou tha allakseis auto pou thes). den einai douleia tou dreamweaver.

Δημοσ.

S'eyxaristw tsagane gia thn apanthsh.Alla to provlima einai oti ayto to swf arxeio den to dhmiourghsa egw alla to vrika etoimo.Opote den nomizw na mporw na to valw sto flash kai na to epeksergastw peretairw.Etsi den einai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...