Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω ένα sony και επειδή η μπαταριά είναι στα 50 ευρό. έχω ανοίξει την παλιά μπαταριά και εχω αποσυνδεση τις χαλασμενες μπαταριες και αποσύνδεσα τελιος την πλακέτα της μπαταρίας( ώστε να μην έχω θέμα με την μνήμη της μπαταρίας )και λέω να βρω το θετικό και τον αρνητικό πόλο της μητρικής που φορτίζει την μπαταριά και να τους βάλω με την μια επάνω τις καινούργιες μπαταρίες και

μερικές φώτο με ότι έχω κανει

post-241050-0-10398600-1388505987_thumb.jpg

(οι πράσινες είναι η παλιές)

post-241050-0-40822700-1388506079_thumb.jpg

(το μαυρο καλοδιο ειναι το +) 

και η πλακετα

post-241050-0-43519700-1388506247_thumb.jpg\

να το βαλω στο λαπτοπ ????

Δημοσ.

Θα σου έλεγα όχι.

Αυτές οι μπαταρίες είναι πολύ επικίνδυνες κ' αν κάτι δεν γίνει σωστά μπορεί να σκάσουν.  

Πάρε μια άλλη μπαταρία για τον φορητό σου ή χρησιμοποίησέ τον μόνο με την πρίζα.

Δημοσ.

Δεν ειχες ακουσει τι ειχε γινει με τα dell πριν μερικα χρονια, που ειχαν τετοιου ειδους ελλατωματικες μπαταριες και εσκαγαν? Και οταν λεμε εσκαγαν, εννοουμε κανονικη εκρηξη... Μην κανεις καμια βλακεια και την βαλεις, αν τουλαχιστον θες να εισαι αρτημελης...

Δημοσ.

Τις περισσοτερες φορες ναι απο θερμοκρασια... Αν ομως ελεγχονται απο εγκεφαλο, οπως στα λαπτοπ, τοτε σκανε και απο αυτο, π.χ αν υπαρχει διαφορα, στις τασεις, τα mΑh, κλπ. Εγω θα σου ελεγα, αν εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει σωστη δουλεια, να το δοκιμασεις. Φυσικα σε ανοιχτο χωρο, και εσυ να εισαι μακρια. Να εχεις κλειστο το λαπτοπ και να το ανοιξεις απο αποσταση, με κανεννα κονταρι π.χ

Δημοσ.

άμα δεν σκάσει την πρώτη φορά μετά ήμαστε οκ η να κάνω δωρώ το λαπτοπ στο Παπανδρέου 

άρα επειδή εγώ δεν έχω βάλει τον εγκέφαλο μόνο θέμα θερμοκρασίας έχω 

Δημοσ.

χαχα με κατάλαβες εεε ????

μηπως να έβαζα την πλακέτα πάλι και να έκοβα την μνήμη ????

αν είσαι σίγουρος για την δουλειά που έχεις κάνει ΄΄οπως είπε το παιδι πιο πάνω..και δεν θες το λαπτοπ :P lets do it  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...