Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω αυτους τους δυο επεξεργαστες να βρισκονται περιπου στα ιδια χρηματα και εκτος απο τις προφανεις διαφορες θα ηθελα να μαθω αν τους εχει δουλεψει κανεις κι εχει παρατηρησει διαφορες...Ποιον θεωρειτε καλυτερο /?

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές αναφέρονται σε δύο εντελώς διαφορετικες κατηγορίες χρηστών... πες μας τι ακριβώς θελεις να κανεις με τον  υπολογιστή για να σε βοηθήσουμε....

Για την ιστορια ο 8320 ειναι εχει αρκετα μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη  αλλα δεν έχεις ενσωμματωμένη καρτα γραφικών....

Ο Α10 έχει μια αρκετα ισχυρή καρτα γραφικών που θα σε καλύψει επαρκώς σε μη απαιτητικό gaming.

Δημοσ.

εφοσον το θες για gaming πηγαινε στον FX!

με μια μητρικη των 90€ και λιγοτερο(αν δεν σε απασχολει το oc)

και μια aftermarket ψυκτρα εισαι σουπερ.

Δημοσ.

εφοσον το θες για gaming πηγαινε στον FX!

με μια μητρικη των 90€ και λιγοτερο(αν δεν σε απασχολει το oc)

και μια aftermarket ψυκτρα εισαι σουπερ.

με τ κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

με τ κάρτα γραφικών?

εφοσον μιλαει για gaming θεωρω αυτονοητο οτι δεν θα παιζει με την ενσωματωμενη του Α10,σε medium-low καταστασεις και χωρις πολλα πολλα δεν ειναι gaming.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά. 

Δεν ανοίγω νέο θέμα, μιάς και με καλύπτει ο συγκεκριμένος τίτλος.

Είμαι ανάμεσα στους 2 επεξεργαστές, οι τιμές τους είναι παραπλήσιες.

Η χρήση: autocad, solidworks, photoshop, επεξεργασία video, gaming ελάχιστο (αλλά ποτέ δεν ξέρεις). 

Έχω ήδη απ'το παλιότερο pc μου μία Ati HD5770 η απόδοση της οποίας χαρακτηρίζεται επαρκής (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) καθώς και έναν Samsung 830-128GB.

Αρχικά, ποιός επεξεργαστής πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για τις εφαρμογές που χειρίζομαι;

Επιπλέον, δε γνωρίζω σε περίπτωση που επιλέξω τον Α10, εάν θα συνδεθεί μέσω crossfire η συγκεκριμένη GPU που έχω με αυτή του επεξεργαστή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...