Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αγορασα σημερα την καρτα γραφικων κ οταν παιζω τα παιχνιδια μου βγαζει μαυρη οθονη, μετα απο λιγο ενο ακουγεται ο ηχοσ του παχνιδιου κανονικα τι να κανω?

Δημοσ.

Αν εχεις συνδεσει την καρτα με την οθονη σου μεσω hdmi και η οθονη εχει ηχεια, οποτε αναπαραγει τον ηχο, τοτε κατα πασα πιθανοτητα υπαρχει καποιο προβλημα, με την καρτα σου. Αν οχι, τοτε τσεκαρε, αν το 6πινο του τροφοδοτικου, εχει κουμποσει καλα πανω στην καρτα. Επισης, τα παιχνιδια ειναι αυθεντικα η απο τον θειο?

Δημοσ.

Αν εχεις συνδεσει την καρτα με την οθονη σου μεσω hdmi και η οθονη εχει ηχεια, οποτε αναπαραγει τον ηχο, τοτε κατα πασα πιθανοτητα υπαρχει καποιο προβλημα, με την καρτα σου. Αν οχι, τοτε τσεκαρε, αν το 6πινο του τροφοδοτικου, εχει κουμποσει καλα πανω στην καρτα. Επισης, τα παιχνιδια ειναι αυθεντικα η απο τον θειο?

δεν εχω καποιο προβλημα με τον ηχο  hdmi ειναι ,τα παιχνιδια ειναι απο τον θειο.............ισως ram που εχω  το προβλημα ??

εχω τα εξησ

core 2 quad q9300 2,5

ddr2 2g

socket 775 

το wrc το απαιξε full σε ολα παντος  

κα το assassin black flagμε δεν μου κολησε τωρα σε  medium ολα 1920 χ1080p  60 hz

Δημοσ.

αρα στο nfs στο εκανε μονο?

ναι τ,α δοκιμαζο ολα τωρα περασα κ drivers new 13-12_win7_win8_32_dd_ccc_whql

Δημοσ.

πριν βαλω την καινουρια καρτα me to  revo εκανα οτι ειχε στο pc driver 9600gt..........

ΕΚΑΝΑ  τα εξης εβαλα απο 1980 x 1080 p 50 hz  !!απο 60 hz !  ΕΧΩ 22 led lg tv..εβαλα τον ηχο να βγαινε απο optical out οχι hdmi ... TA βιντεακια που κολαγανε στο ass flagπανε σφαιρα τωρα .........μηπως αυτο  ητανε? καμμια αλλη ριθμηση sos?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η κάρτα η ειναι κατι αλλο θέλεις παντως να βάλεις αλλα 2gb ram να πηγαίνει το σύστημα σου καλύτερα και να μην κολλάει τοσο πολυ σε παιχνίδια κτλπ , και ενα καλύτερο τροφοδοτικό γιατι δεν ξέρω αλλα τα 430 watt μου φαίνονται πολυ οριακά γενικα για το σύστημα ειδικά αν βάλεις 1 2 δίσκους ακομα επάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...