durantula Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Είμαι κάτοχος του Dell Ispiron 5537 που έχει ως κάρτα γραφικών την Intel HD Graphics 4400 και την AMD Radeon HD 8850M.Έκανα φορμάτ και πέρασα τα Windows 8.1 και όλους τους διαθέσιμους drivers από το επίσημο site της Dell.Να σημειωθεί ότι έκανα update και στα BIOS.Στο device manager εμφανίζει και τις 2 κάρτες γραφικών αντίστοιχα.Μέσα από το configure switchable graphics ρύθμισα τα παιχνίδια όταν είναι στην πρίζα να τα τρέχει με high performance δηλαδή με την amd.Δοκίμασα να τρέξω μερικά παιχνίδια πχ. pro evolution soccer 2014(στα settings βλέπει μόνο την intel Hd graphics),batman arkham origins και διαπίστωσα ότι τα τρέχει όλα με την Intel HD Graphics 4400 και ας έχω βάλει την επιλογή High performance.Στο dxdiag εμφανίζει μόνο την Intel σαν να μην υπάρχει η AMD.Πάτησα στο google και είδα ότι είναι κλασικό πρόβλημα των switchable graphics,αλλά κανείς δεν αναφέρει την επίλυση.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν γνωρίζει τι πρέπει να κάνω?
LambisElef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλες το AMD Catalyst; Η επιλογή από το κέντρο παροχής ενέργειας δεν αλλάζει τη λειτουργία των καρτών. Κατεβάζεις το Catalyst 13.9 και βλέπουμε. Εγώ όμως που το κατέβασα αντιμετώπισα προβλήματα και επανέφερα το παλιό (8.8)
durantula Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οι drivers που χω εγκατεστημένοι για την AMD είναι αυτοί : http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/inspiron-15r-5537?driverId=6GGGM&osCode=WB64A&fileId=3291482084&languageCode=EN&categoryId=VI και έχει την έκδοση AMD Catalyst Control Center 2013.0819.1344.22803 Στο site της AMD δεν υπάρχουν διαθέσιμοι drivers για την Amd Radeon HD 8850m windows 8.1 64bit,αλλά μόνο για τα windows 8
LambisElef Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Άνοιξε το Catalist και πρέπει να έχει κάπου ''Ισχύς'' -> ''Εναλλάξιμα Γραφικά'' Εκεί επέλεξε: ''GPU υψηλής απόδοσης''
durantula Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ναι το χω κάνει αυτό αλλά δεν νομίζω να τρέχει από την amd.πχ στο pro evolution soccer 2014 αναγνωρίζει στα settings την intel hd graphics μόνο
*trinity Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Απο οτι βλεπω και εγω υπαρχει το ιδιο προβλημα και σε μενα αλλα λυση δεν υπαρχει.Αν γνωριζει καποιος κατι ας το πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα