Πανος... Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας. Μπαίνω στο θέμα: Εδώ και χρόνια κατεβάζω παιχνίδια για Nintendo Ds στον υπολογιστή μου και τα παίζω. Θέλω όμως να γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα κατεβασμένα σε κάποια άδεια κασσέτα για Nintendo (δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάτι τέτοιο) ή τέλος πάντων να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορώ να παίζω τα κατεβασμένα παιχνίδια στη συσκευή μου Nintendo Ds. Αν γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω (γιατί θεωρώ πως γίνεται) θα ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ.!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ΑΝ μιλας για ενα απλο DS περνεις μια κασετα (συνηθος στο ιντερνετ την βρισκεις,πολυ σπανια σε καταστημα) που λεγεται R4. εκει βαζεις τα κατεβασμενα παιχνιδια στην καρτα μνημης της κασετας αυτης,μετα αυτη την καρτα μνημης την βαζεις στην κασετα R4 (εχει μια θυρα που την τοποθετης συην πανω μερια της κασετας) μετα βαζεις την κασετα στο DS και μετα.........καλω λιωσημο!! ΑΝ μιλας για ενα απλο DS περνεις μια κασετα (συνηθος στο ιντερνετ την βρισκεις,πολυ σπανια σε καταστημα)<br> που λεγεται R4.<br> εκει βαζεις τα κατεβασμενα παιχνιδια στην καρτα μνημης της κασετας αυτης,μετα αυτη την καρτα μνημης την βαζεις στην κασετα R4 (εχει μια θυρα που την τοποθετης συην πανω μερια της κασετας)<br> μετα βαζεις την κασετα στο DS<br> και μετα.........καλο λιωσημο!!
Πανος... Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ΑΝ μιλας για ενα απλο DS περνεις μια κασετα (συνηθος στο ιντερνετ την βρισκεις,πολυ σπανια σε καταστημα) που λεγεται R4. εκει βαζεις τα κατεβασμενα παιχνιδια στην καρτα μνημης της κασετας αυτης,μετα αυτη την καρτα μνημης την βαζεις στην κασετα R4 (εχει μια θυρα που την τοποθετης συην πανω μερια της κασετας) μετα βαζεις την κασετα στο DS και μετα.........καλω λιωσημο!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια αλλά θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα: 1) Είναι αυτή η κασέτα R4 διαθέσιμη για Nintendo Dsi (γιατί μόνο Dsi έχω). Αν όχι υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη για αυτό; Και 2) Στα κατεβασμένα παιχνίδια (π.χ κάποιο παιχνίδι Pokemon τα οποία λατρεύω όπως Pokemon Diamond αν ας πούμε ξέρεις ή είχες ασχοληθεί στο παρελθόν) μπορώ να το λειτουργώ σα κανονική κασέτα; δηλαδή θα μπορώ να κάνω συνδέσεις (ανταλλαγές ξέρω-γω) ή να επικοινωνώ με άλλες κασέτες; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πιθανότερο είναι να πάρω μια τέτοια κάρτα για να καώ σε πολλά παιχνίδια που ήθελα να πάρω αλλά δεν είπα!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 1) ναι αλλα θα την ψαξεις ως R4i οχι R4 γιατι δν θα πεζει πρεπει να λεγετε R4i που θα γραφει οτι μπενει σε DSi/DLS/NDS παραδειγμα η δικια μου λεγετε <<R4i Revolution for DS>> και ειναι συμβατει με τις κονσολες που ανεφερα παραπανω και το σιτε της ηταν www.r4idsn.com 2) ναι ΣΑΝ να εχεις κανονικη κασετα και multiplayer πεζει χωρις κανενα απολιτος προβλημα απλως ΑΝ εχεις σκοπο να κανεις uptade το firmware της R4i,προσεχε να ειναι ΙΔΙΟ με της κονσολας. δηλαδη αν το DSi εχει Version 4.40 πρεπει και της R4i να εχει το ιδιο version. αν η κονσολα εχει ανωτερο Firmware και η R4i κατωτερο τοτε ξεχνα την κασετα δν θα πεξει καθολου. θα σε βγαζει μαυρη οθονη με κατι γραμματα που θα λεει οτι δν πεζει και μπλα μπλα...
Πανος... Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 1) ναι αλλα θα την ψαξεις ως R4i οχι R4 γιατι δν θα πεζει πρεπει να λεγετε R4i που θα γραφει οτι μπενει σε DSi/DLS/NDS παραδειγμα η δικια μου λεγετε <<R4i Revolution for DS>> και ειναι συμβατει με τις κονσολες που ανεφερα παραπανω και το σιτε της ηταν www.r4idsn.com 2) ναι ΣΑΝ να εχεις κανονικη κασετα και multiplayer πεζει χωρις κανενα απολιτος προβλημα απλως ΑΝ εχεις σκοπο να κανεις uptade το firmware της R4i,προσεχε να ειναι ΙΔΙΟ με της κονσολας. δηλαδη αν το DSi εχει Version 4.40 πρεπει και της R4i να εχει το ιδιο version. αν η κονσολα εχει ανωτερο Firmware και η R4i κατωτερο τοτε ξεχνα την κασετα δν θα πεξει καθολου. θα σε βγαζει μαυρη οθονη με κατι γραμματα που θα λεει οτι δν πεζει και μπλα μπλα... Ωραία, θα κάνω κι άλλη έρευνα και σύντομα μάλλον θα αγοράσω. Οπότε το 2014 θα καώ. Αλήθεια μήπως γνωρίζεις πόσα παιχνίδια (περίπου θα μπορώ να περάσω;;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αναλογα ποσα GB καρτα μνημης θα του βαλεις. 4 GB πιστευω οτι ειναι αρκετα 8 GB πολυ αρκετα γιατι δν πιανουν πολυ χωρο τα παιχνιδια τους DS. εγω προςωπικα ειχα 4 GB και ειχα πανω απο 20 παιχνιδια.
Πανος... Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αναλογα ποσα GB καρτα μνημης θα του βαλεις. 4 GB πιστευω οτι ειναι αρκετα 8 GB πολυ αρκετα γιατι δν πιανουν πολυ χωρο τα παιχνιδια τους DS. εγω προςωπικα ειχα 4 GB και ειχα πανω απο 20 παιχνιδια. Πολύ ωραία. Θα googlάρω αρκετά και αν χρειαστώ ξανά βοήθεια, να μη διστάσω να ξανά-ρωτήσω, ε; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Γι αυτο υπαρχει αυτο σιτε. και αυτο το forum. για να ρωταμε και να απανταμε (οσο γινεται) και να σχολιαζουμε. μην δυστασεις για τιποτα.ρωτα ελευθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα