Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Απο όταν πήρε αυτό το λάπτοπ ο αδερφός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα , σε όλα τα παιχνίδια με DX11 το λάπτοπ σε τυχαία στιγμή κάνει hard freeze, δηλαδή κολλάει όλο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά να πατίσει το κουμπί παρατεταμένα για να κλείσει. Κάποιες φορές έχει κολλήσει και στον browser (και στον Firefox και στον Chrome) , οπότε δεν είναι μαλλον θέμα σε 3D παιχνίδια αποκλειστικά.

Με το Speccy κατάφερα να δω την Motherboard και τα λοιπα drivers, και μαλλον το προβλημα είναι οτι όλα είναι πολύ παλιά (ειδικά της καρτας γραφικων, στην οποία όμως δεν μπορώ να βάλω καινούργια drivers γιατί κάνει BSOD στην εγκατάσταση. Η κάρτα είναι ΑMD Radeon 6370M και υπάρχει και μια integrated ΑMD Mobility Radeon 4250.)

Κυρίως λοιπόν ψάχνω για καινούργιο BIOS/Video BIOS και Drivers, που μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί, ελπίζω λοιπόν κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει να τα βρώ...

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια :)

1ler.jpg

Δημοσ.

ανέβασε φωτό απο Hdsentinel(υγεία σκληρού δίσκου)

clevo driver by model w150daq

Το πρόβλημα το είχε απο την πρώτη μέρα που προσπαθήσαμε να τρέξουμε παιχνίδι DX11, οπότε δε νομίζω να φταίει ο δίσκος, θα το δοκιμάσω όμως.

Όσο για τα drivers, το σιτε αυτο το έχω ψάξει και εγώ και έχει ακριβώς τα ίδια drivers που έχει απάνω το λάπτοπ...

Δημοσ.

Το πρόβλημα το είχε απο την πρώτη μέρα που προσπαθήσαμε να τρέξουμε παιχνίδι DX11, οπότε δε νομίζω να φταίει ο δίσκος, θα το δοκιμάσω όμως.

Όσο για τα drivers, το σιτε αυτο το έχω ψάξει και εγώ και έχει ακριβώς τα ίδια drivers που έχει απάνω το λάπτοπ...

ανέβασε φωτό και απο θερμοκρασίες(hwmonitor) να δούμε τι λέει εκεί

χρόνια πολλά

καλή χρονιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...