manosj Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εχω μια μητρικη, στο δευτερο συστημα μου απο το οποιο γραφω τωρα, gigabyte x38-ds5.πριν μερικα χρονια μου ειχε καει η καρτα ηχου της μητρικης και ειχα βαλει μια audigy 2 και ολα ηταν μια χαρα.την τελευταια φορα που ανοιξα το κουτι να το καθαρισω και τα εβγαλα ολα, οταν το ξανασυναρμολογησα δεν με αναγνωριζε την καρτα ηχου( audigy 2) και στις 2 θυρες pci που ειχε η μητρικη.σημερα μου ηρθε η νεα καρτα που πηρα καθως φανταστηκα πως μαλλον θα χει καει.πηρα λοιπον μια asus xonar dg.την τοποθετησα στο συστημα και εγκατεστησα τους drivers.μεχρι εδω ολα μια χαρα.οταν επανεκκινω το μηχανημα δεν μου αναγνωριζει την καρτα ηχου και λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη.στα καπακια αν κανω παλι επανεκκινηση μου την αναγνωριζει και ολα μια χαρα.τι λετε οτι μπορει να φταει?μηπως εχει θεμα η θυρα pci;προς το παρον την εχω δοκιμασει στη μια θυρα pci
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ε δοκίμασε την και στην αλλη pci να δεις , ενταξει η μια μπορει να εχει πρόβλημα αλλα θα ειναι περίεργο και στις 2 να κανεις νερά
WalkerSW Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η onboard ειναι απενεργοποιημένη απο το bios?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα