Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Driverpit

Σε ευχαριστω φιλε μου για την προταση σου, μαλλον θα κινηθω με Intel ομως.

@MovieMakerGr,Trujillo2008

Δεν με ενδιαφερει το OC, ουτε γνωριζω πως να το κανω, οποτε μου αρκει η μητρικη καρτα να ειναι αξιοπιστη γενικοτερα. Επισης ετσι σκεφτομαι και εγω περιπου για το PSU, οποτε το RM 650 πιστευω θα με καλυψει.

Τωρα οσον αφορα την GPU, σε αλλο PC εχω την 6950, ειμαι ικανοποιημενος απο την ATI, αυτη τη φορα θα δωσω μια ευκαιρια προς nVidia μερια. Ποια υλοποιηση μου προτεινεται στην 770; Της Gigabyte; Asus ισως;

Οι RAM, οι Gskill ειναι κομπλε;

Με συγχωρειτε για που ισως γινομαι ψειρας, αλλα πρεπει να νιωσω απολυτα σιγουρος!

Υ.Γ: Οσον αφορα το καταστημα Visionstudio, ειναι αξιοπιστο; Θα μου κανει την συναρμολογηση το ιδιο ωστε να ερθει ετοιμος ο πυργος;

Δημοσ.

@Driverpit

Σε ευχαριστω φιλε μου για την προταση σου, μαλλον θα κινηθω με Intel ομως.

@MovieMakerGr,Trujillo2008

Δεν με ενδιαφερει το OC, ουτε γνωριζω πως να το κανω, οποτε μου αρκει η μητρικη καρτα να ειναι αξιοπιστη γενικοτερα. Επισης ετσι σκεφτομαι και εγω περιπου για το PSU, οποτε το RM 650 πιστευω θα με καλυψει.

Αν θέλεις κ εδώ μια δεύτερη επιλογή,δες την GA-H87-HD3 την έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλή.

Τωρα οσον αφορα την GPU, σε αλλο PC εχω την 6950, ειμαι ικανοποιημενος απο την ATI, αυτη τη φορα θα δωσω μια ευκαιρια προς nVidia μερια. Ποια υλοποιηση μου προτεινεται στην 770; Της Gigabyte; Asus ισως;

Διάλεξε εσύ πια από τις 2 πάντα με γνώμονα κ το συνολικό κόστος.

Οι RAM, οι Gskill ειναι κομπλε;

Υπερ-κομπλε

Με συγχωρειτε για που ισως γινομαι ψειρας, αλλα πρεπει να νιωσω απολυτα σιγουρος!

Σε συγχωρούμε γιατί μας μοιάζεις :P

Υ.Γ: Οσον αφορα το καταστημα Visionstudio, ειναι αξιοπιστο; Θα μου κανει την συναρμολογηση το ιδιο ωστε να ερθει ετοιμος ο πυργος;

Θα στην κάνει,αλλά δεν έχω δει "δουλειά τους",ας μας πει κάποιος που έχει δει.

Δημοσ.

Μερικες αποριες:

Την μητρικη την AsRock μπορω να την εμπιστευθω; 

Επιπλεον το τροφοδοτικο το Corsair το εμπιστευομαι με κλειστα ματια, εχω σε ενα αλλο pc το ΤΧ650. Εχω διαβασει καποια σχολια για την σειρα RM οχι πολυ θετικα. Θα με βγαλει ασπροπροσωπο;

Οσον αφορα την καρτα γραφικων, απο οτι καταλαβα ειτε θα παω σε 280x ειτε σε 770.

280x: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36344&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3

770: Αυτη που μου προτεινεις ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35786&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=33&step=undefined ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34623&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=33&step=undefined

Εδω πως να κινηθω; Τι διαφορες εχουν μεταξυ τους τοσο οι 770 μεταξυ τους αλλα και η 280x με τις 770;

Για την Asrock είναι ανάλογα και το μοντέλο.

Αν θες να πάρεις Corsair RM ψάχτο πρώτα γιατί δεν έχουν βγει καλά ως τώρα.

Από κάρτα, από αυτές που έβαλες πήγαινε στην Asus 280X DCU II Top.Ο καλύτερος συνδυασμός τιμής,επιδόσεων,υλοποίησης.Για την 770 θα πληρώσεις παραπάνω για ίδιες περίπου επιδόσεις όσον αναφορά το gaming και λιγότερη vram.

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!

Εχω καταληξη σε μια τελικη συνθεση η οποια μοιαζει καπως ετσι:

2BR5WOg.png

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η "χρυση" ερωτηση, ATI ή nVidia;

Ειτε θα παω με την Asus που φαινεται πιο πανω στην συνθεση ειτε με την Link.png Site: Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB

Τι λετε για το διλημμα των καρτων και πως σας φαινεται η συνθεση γενικοτερα;

Δημοσ.

Οκ .. επειδή θα τρελαθείς από αυτά που μπορεί ν'ακουσεις από εδώ και κάτω,εγώ θα σου πω ότι η 280x θα έχει αντίκρυσμα μόνο σε μια τέτοια σύνθεση.. δηλαδή οικονομική,για να χωρέσει και ο Ssd που σου λείπει.. Νομίζω ότι μετά και από αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να .. επιλέξεις.. και πρέπει να το κάνεις εσύ όχι εμείς.. :rolleyes: :P

ρίξε μια ματιά σε αυτό το κουτάκι για τα χρήματα του δείχνει να έχει ενδιαφέρον.. > https://www.google.gr/search?q=Cougar+Archon+5MM5&client=firefox-a&hs=Sg6&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=rcs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=R1LEUuHNNsnCygP6z4HYAQ&ved=0CEoQsAQ&biw=2560&bih=1243

http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=25156

post-227308-0-55503200-1388598175_thumb.jpg

Δημοσ.

@MoviemakerGr

Για να ειμαι ειλικρινης τωρα με μπερδεψες λιγο.. Πως το εννοεις οτι θα εχει "αντικρυσμα" στην συγκεκριμενη συνθεση για παραδειγμα;

Επιπλεον, δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει, δεν με ενδιαφερει η προσθηκη SSD στο συστημα, το να περιμενω 10 δευτερολεπτα (ή οσα παραπανω ειναι) στο boot ή το εκρηκτικο ανοιγμα μιας εφαρμογης δεν με απασχολει.

Εννοειται πως θα επιλεξω τελικα εγω, απλα θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες ωστε να με βοηθησουν να καταληξω σε μια απο τις δυο παραπανω που εχω δειξει.

Δημοσ.

Δεν είναι το άνοιγμα μόνο ο SSD βρε.. με αυτό το Hardware το μόνο που θα σε φρενάρει "στιγμές" θα είναι ο μηχανικός. αλλά και πάλι αν τον έχεις απορρίψει ας μείνουν στην τσέπη τα ρέστα.

Μια σύνθεση κατά την δίκη μου άποψη πρέπει να έχει ένα ισοζύγιο, ισορροπία αυτό σημαίνει ότι σε μερικά πράγματα αν αποφασίσεις να φύγεις από το "ιδεατό" (Corsair nVidia)  να το κάνεις ώστε να αποδώσει κάπου αλλού όπως η συνολική οικονομία,ή η ταχύτητα. στα 1080p δεν έχουν καμιά σημασία τα 2 η 3 GB μνήμης.

Το ότι πρέπει να αποφασίσεις εσύ και όχι εμείς το είπα καλοπροαίρετα για δυο λόγους.. ένα πιστεύω ότι τώρα έχεις όλες τις επιλογές και τους συνδυασμούς τους,δυο ότι και το ακριβότερο η καλύτερο hardware στον κόσμο να πάρεις πρέπει να συμβαδίζει με την επιλογή σου ώστε να το χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο.. δηλαδή να μην υπάρχει ενδοιασμός πράγμα που εμείς,υποστηρίζοντας ο καθένας την άποψη του μπορεί να το μεγεθύνουμε..

Δημοσ.

Το ξερω οτι ολα οσα προτεινονται απο ολα τα παιδια ειναι καλοπροαιρετα, με τον ιδιο τροπο μιλαω και εγω, ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα καπου.

Εχεις δικιο, στην ουσια δεν ξερω σχεδον τιποτα για τους SSD και τις λειτουργιες τους, μονο οτι ανεφερα πριν, για αυτο και τον απαξιω.

Επιπλεον, οντως εχω κοψει απο το "ιδεατο" οπως το αναφερεις, π.χ στις μνημες, στο κουτι, θα μπορουσα να βαλω και την μητρικη εδω, ολα αυτα για να βαλω τα χρηματα στην καρτα γραφικων που πιστευω ειναι σωστη κινηση εφοσον προκειται για χρηση gaming.

Απο κει και περα, θα κανω μια ερευνα ωστε να μπορεσω τελικα να επιλεξω 280x ή 770.

Οποιαδηποτε αλλη αποψη-προταση ευπροσδεκτη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...