stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το LG ειπαμε μπορει να ειναι καλυτερο .... Για καποιους... Οπως σου ειπα εχεις ενα απο τα καλυτερα κινητα που κυκλοφορουν.Το καλυτερο απ ολα ειναι το Νοτε 3.
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καταρχας δεν δεινω δεκαρα για καμμια εταιρεια... αν θες μεταπωλητικη αξια παιρνεις παντα iphone.- τωρα γι αυτους με το lag.ποσες ακομη μλκς να βαλεις ωστε να δεις lag?τρεχει \ το battery guru+4 ακομη απο πισω lag δεν υπαρχει. μηπως ειχατε παρει καμια sd card που δεν τραβαγε?βγαλτε την να δοκιμασετε. τεσπα υπαρχει διαχειριστης εφαρμογων και κλεινεις οσα δεν θες να τρεχουν απο πισω. το μεγαλο μειον ειναι οτι εβγαλε 14 εκδοσεις s4 και οτι η τιμη απο την 1η μερα επεσε σημαντικα.αρα δεν εχει μεταπωλητικη αξια.
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το κινητο (galaxy S4) το εχω 2-3 μερες και δεν εχω δει το παραμικρο lag ... (βεβαια δε το εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες ακομη) Η καμερα του φοβερη !!! Ακομη και το βραδυ η καμερα του ειναι τελεια !!! ( εχω βγαλει ηδη καμια 150ρια φωτο και καμια 15 βιντεο... ) H μπαταρια βεβαια τα φτηνει γρηγορα ( μια μερα μου κραταει .. ) με τετοια χρηση ομως το θεωρω λογικο ... Αυτη την καρτα σκεφτομαι να βαλω http://www.photoagora.gr/mesa-apo8hkeyshs/kartes-mnimhs/product-3967.html δε πιστευω να σερνεται ??
PCEXPERT2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 θελω να βαλω και εγω μια 32gb καρτα στο s4 μου.ξερει κανεις καμια σελιδα απο εξωτερικο που να στελνει συντομα?
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οσο σερνεται το s4 αλλο τοσο θα σερνεται και η καρτα samsung. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οσο σερνεται το s4 αλλο τοσο θα σερνεται και η καρτα samsung. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App θα την παρω την Τριτη γιατι ετσι οπως το παω τα 16 Gb θα εξαντληθουν γρηγορα .... (σε αυτον τον τομεα με το G2 θα ειχα προβλημα ...) 1
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 θα την παρω την Τριτη γιατι ετσι οπως το παω τα 16 Gb θα εξαντληθουν γρηγορα .... (σε αυτον τον τομεα με το G2 θα ειχα προβλημα ...) Aν κανεις και root κατεβασε αυτη την εφαρμογη,αλλο κινητο θα δεις και αλλη μπαταρια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Aν κανεις και root κατεβασε αυτη την εφαρμογη,αλλο κινητο θα δεις και αλλη μπαταρια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα android τι ειναι το "root" ???
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα android τι να κανω ??? To συγκεκριμενο προγραμμα αδρανοποιει τις εφαρμογες που τρεχουν απο πισω και σιγουρα θα ειναι αρκετες. Οποτε αυτο καλυτερευει την μπαταρια και το κινητο δεν λαγκαρι.Εγω με note 2 δε θυμαμαι ποτε ειδα lag τελευταια φορα. Επισης να εχεις πατημενο το home button του κινητου για καποια δευτερα και να σβηνεις και τις εφαρμογες που ειναι ακομα ανοιχτες(φανταζομαι το ξερεις αυτο) Τωρα οσον αφορα το root ειναι μια ευκολη διαδικασια 2 λεπτων απλα θελει λιγακι διαβασμα,το root σε κανει admin του κινητου σου οπως εισαι στο pc σου π.χ τωρα χωρις root δε κανεις και πολλα και δε μπορεις να σβησεις εφαρμογες αχρηστες τις samsung και αυτες βαραινουν το κινητο.Δυστυχως οι καλυτερες εφαρμογες στο playstore π.χ titanium backup,greenify κλπ θελουν root. Ριξε μια ματια αν θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Συνηθως ποσο κραταει η μπαταρια απο το Galaxy S4 ??? ( Με χρηση στο ιντερνετ και photos )
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 1 μερα το πολυ.η οθονη τραβαει ρευμα... πριν κανετε root αλλαξετε rom να διβασετε για το Knox.δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα αν εχετε βαλει τελευταιο fw δεν μπορεις να κανεις "κολπα".ναι ακομη μια μλκ που επινοησε η samsung...to knox
billvwrulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 <p>1 μερα το πολυ.η οθονη τραβαει ρευμα...</p> <p>πριν κανετε root αλλαξετε rom να διβασετε για το Knox.δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα αν εχετε βαλει τελευταιο fw δεν μπορεις να κανεις "κολπα".ναι ακομη μια μλκ που επινοησε η samsung...to knox</p> Θέλει πολύ μελέτη ακόμη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις