stevenosfp1999 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τα ειδα και τα δυο παλι .... Δε ξερω μπορει να κανω βλακεια αλλα λεω να παρω το Galaxy πιο πολυ λογο SAMSUNG το G2 εχει παντως καλυτερα χαρακτηρηστικα .... Φοβαμαι λιγο και την LG απο αποψη αξιοπιστιας ....<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Το μόνο που μπορώ να πω είναι μην πάρεις κινητό λόγω μάρκας. Η LG πραγματικά ήταν αρκετά <<κακή>> εταιρεία Στο παρελθόν αλλά δείχνει σημαντικά σημεία βελτίωσης τον τελευταίο καιρό. Κατά τα άλλα πάρε ότι νομίζεις ότι θα σε ικανοποιήσει και θα καλύψει τις προσωπικές σου ανάγκες. Συνοψίζοντας: Οθόνη: S4 καλύτερο μαύρο, g2 καλύτερο άσπρο. Κάμερα: Πάνω κάτω η ίδια και στα 2. Μπαταρία: g2 μεγαλύτερη αυτονομία. Λειτουργικό: S4 πολλές δυνατότητες, αρκετό lag, g2 λιγότερες δυνατότητες αλλαγκαριστο. GPS: s4 σαφώς καλύτερο. Χωρητικότητα: Το s4 έχει σαφώς το πλεονέκτημα λόγω υποδοχής κάρτας μνήμης. Service: Ίσως καλύτερο της LG. ΠΡΟΣΟΧΉ: ΜΗΝ αφήσεις τα fanboys να επηρεάσουν την γνώμη σου... Ότι και να πάρεις καλορίζικο και να το χαρείς.
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πανω κατω τα ιδια ειπα και σε βρισκω σωστο.Θα διαφωνισω με το lag του s4. Το εχω κρατησει πολλες φορες στα χερια μου απο φιλο,root με στοκ ρομ και δεν ειδα lag ουτε για δειγμα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
asbanoglou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω οτι δεν ειναι στο μεγεθος της samsung αλλα παραμενει μια αξιοπιστη εταιρια προσιτη στις τιμες για τους ελληνες και αν δεν κανω λαθος εχει και πολυ καλο service στην Ελλαδα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Ως πρωην κατοχος Nexus 4 (LG) μου είχε σπάσει η οθόνη και κατευθείαν κατέφυγα στο service της LG.Τα λόγια περιττά μπορώ να πώ.Οι άνθρωποι μου φτιάξανε το κινητό μέσα σε 20 λεπτά απλά άψογο service.Όσο τώρα για την sammy δηλώνω δυστυχώς κάτοχος S4.To έχω 2 μήνες το κινητό και πραγματικά δεν έχω πιάσει χειρότερο κινητό στα χέρια μου.(προσωπικη γνωμη παντα) Οταν το αγορασα ηξερα για το θεμα κατασκευης (πλαστικο) το οποιο δεν με ενοιαζε,αλλα οταν αντικρησα ολο αυτο το lag στο android με αυτα τα θηρια για specs (quad core 1.9ghz 2gb ram κτλ) πραγματικά δεν είχα λόγια.Προφανως όλα αυτά τα καλούδια που έχει τα περισσότερα ειναι παντελως αχρηστα στην καθημερινη χρηση κάποια ομως ειναι αρκετα καλα.Η κάμερα συγκεκριμενα μου αρέσει πάρα πολυ πραγματικα ίσως το μονο που αξιζει.Οσο για τον αποθηκευτικο χώρο χρησιμοποιω αρκετα το cloud οποτε δεν ειναι μεγαλο θεμα για μενα.Βεβαια για να ξεπεράσω την ηττα μου εβαλα custom rom kit kat 4.4.2(OMNI για οσους γνωριζουν) και το κινητο πλέον πραγματικα πεταει και μετα απο 1.5 μηνα χρησης του αρχιζω και το συμπαθω,αλλα δεν αντικατοπτριζω τον μεσο χρηστη που θα ασχοληθει με αυτο το κινητο.Για να καταληξω σε ενα συμπερασμα αν θες μια εμπειρια αρκετα κοντα σαν το iphone και εννοω lag free και ολα να δουλευουν ρολοι πηγαινε για το G2 και αν θες δες και το HTC ONE που ειναι μια εξαιρετικη επιλογη κατα την αποψη μου.Κατι τελευταιο που ξεχασα,οι οθονες και των 3 κινητων που ανεφερα ειναι state of the art.Ειναι ξεκαθαρα στο δικο σου ματι ποια θα κατσει καλυτερα.Πχ εμενα μου αρεσουν παρα πολυ οι IPS των LG και αντιστοιχα η Super LCD (αν δεν κανω λάθος) του HTC γιατι δεν εχουν υπερ κορεσμενα χρωματα οπως η AMOLED,απο την αλλη ομως και η ΑΜΟLED σε μαγευει με το μαυρο της και σε ξεγελαει με τα υπερβολικα χρωματα.Ελπιζω να βοηθησα και να καταληξεις στο κινητο που πραγματικα θα ευχαριστηθεις τα επομενα 2 χρονια 2
nickthegreek22 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 φιλε επειδή είσαι μια κρύο μια ζεστη και σου έχουμε γράψει 100 απαντήσεις πρέπει να καταλήξεις κάπου γιατί καταντάει κουραστικό... σου λένε όλοι g2 και εσύ θες s4...πάρε το s4 να τελειώνουμε στα είπανε όλοι 1000 φορες τα υπέρ και τα κατά στα είπα και εγώ...οποτε κανε μια επιλογή... sorry που γίνομαι επιθετικός αλλα το έχεις κουράσει το θέμα πολύ χωρίς λόγο..g2 καλύτερο τέλος... αν εσύ θες s4 πάρτο...... 3
asbanoglou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 φιλε επειδή είσαι μια κρύο μια ζεστη και σου έχουμε γράψει 100 απαντήσεις πρέπει να καταλήξεις κάπου γιατί καταντάει κουραστικό... σου λένε όλοι g2 και εσύ θες s4...πάρε το s4 να τελειώνουμε στα είπανε όλοι 1000 φορες τα υπέρ και τα κατά στα είπα και εγώ...οποτε κανε μια επιλογή... sorry που γίνομαι επιθετικός αλλα το έχεις κουράσει το θέμα πολύ χωρίς λόγο..g2 καλύτερο τέλος... αν εσύ θες s4 πάρτο...... Τρελένομαι με την αγανάκτηση είμαι στο γραφείο και έχω λιώσει στα γέλια με το comment σου 3
billvwrulez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 <p>φιλε επειδή είσαι μια κρύο μια ζεστη και σου έχουμε γράψει 100 απαντήσεις πρέπει να καταλήξεις κάπου γιατί καταντάει κουραστικό... σου λένε όλοι g2 και εσύ θες s4...πάρε το s4 να τελειώνουμε στα είπανε όλοι 1000 φορες τα υπέρ και τα κατά στα είπα και εγώ...οποτε κανε μια επιλογή... sorry που γίνομαι επιθετικός αλλα το έχεις κουράσει το θέμα πολύ χωρίς λόγο..g2 καλύτερο τέλος... αν εσύ θες s4 πάρτο......</p> Αν κουραστηκες δεν υπαρχει λογος να απαντας ... Sent from my iPhone using Insomnia
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για 1000στη φορα.Πας τα παιρνεις στα χερια και οποιο πιστευεις οτι θα σε κανει χαρουμενο στα επομενα 2 χρονια,θα το βλεπεις και θα το εχεις στα χερια χωρις να θες να το αλλαξεις στο 1 μηνα τελος, το αγοραζεις.Και εγω ημουν αναμεσα σε s3 και note 2 αλλα οταν επιασα το note λεω "ok ας παει να γα... το μεγεθος"αυτο ειναι το κινητο που θα το εχω μαζι μου 2 χρονια και δε το μετανιωσα.Εσενα μπορει να σε κανει χαρουμενο και iphone,θα παρεις iphone.Τωρα αν και τα 2 τα βλεπεις με ακριβως το ιδιο ματι τι σου πω...δε το εχω παθει για να ξερω Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
billvwrulez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για 1000στη φορα.Πας τα παιρνεις στα χερια και οποιο πιστευεις οτι θα σε κανει χαρουμενο στα επομενα 2 χρονια,θα το βλεπεις και θα το εχεις στα χερια χωρις να θες να το αλλαξεις στο 1 μηνα τελος, το αγοραζεις.Και εγω ημουν αναμεσα σε s3 και note 2 αλλα οταν επιασα το note λεω "ok ας παει να γα... το μεγεθος"αυτο ειναι το κινητο που θα το εχω μαζι μου 2 χρονια και δε το μετανιωσα.Εσενα μπορει να σε κανει χαρουμενο και iphone,θα παρεις iphone.Τωρα αν και τα 2 τα βλεπεις με ακριβως το ιδιο ματι τι σου πω...δε το εχω παθει για να ξερω<br><br> Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Τελικα μολις πηρα το Galaxy ... Ξερω θα μου πειτε οτι το LG ειναι καλυτερο αλλα σκεφτηκα οτι θα χρησιμοποιω πολυ την καμερα και το galaxy υπερτερει και σε καμερα αλλα και σε αποθηκευτικο χωρο .... Απο την αλλη ποσο παραπανω lag να εχει το galaxy... Sent from my iPhone using Insomnia
oldnew Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εγω πιστευω οτι εχει δικιο που το ψαχνει ο φιλος. Καποτε που ειχα παρει πχ το galaxy s2, το κινητο ηταν μακραν μπροστά απο τον τότε ανταγωνισμο σε ολα. Το προτεινα τοτε με κλειστα ματια. Τωρα δεν ισχύει κατι τετοιο. Ολα τα κινητα εχουν συν και πλην. Κανενα δεν ειναι καλυτερο σε ολα. Οποιος μου βρει ενα κορυφαιο κινητο που ειναι καλυτερο σε ολα θα τον παραδεχτω. Δεν υπάρχει. Το g2 ειναι καλυτερο του ανταγωνισμού στα περισσοτερα, αλλα οχι στα παντα. Αν κατι απο οσα το g2 δεν είναι καλο (για εμενα η ελειψη καρτα microsd ,το gps και η καμερα σε δυσκολες βραδυνες φωτο) ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό για εσενα ωστε να σε κανει να ξεχασεις ολα τα θετικα του, τοτε μονο να πας σε αλλο. Το κακο ειναι οτι και το s4 δεν είναι καθολου απο τις καλες στιγμες της Samsung. Επειδη προερχεσαι και απο iphone (ειχα) , θα σε απογοητευσει εν καιρο. Οσο θα το γεμιζεις με εφαρμογες θα κανει κατι στιγμιαια κοληματακια. Μην ακους αυτους που σου λενε οτι δεν εχει lag. Δεν ειχαν τιποτε καλυτερο στο παρελθον και δεν το καταλαβαινουν. Ειδικα εσυ που ειχες iphone, θα το καταλάβεις και πολυ μαλιστα. Για να καταλάβεις εγω αρχικα πηγαινα για το s4 με σκοπό απο το πρωτο λεπτο να βαλω custom rom για να διωξω ολο το αχρηστο bloatware που εχει βαλει η Samsung και το εχει κανει να σέρνεται. Ετσι οντως μετατρέπεται σε κινηταρα χωρις ιχνος lag. Ετσι και αλλιως οπως γράφει και καποιος παραπανω μονο η εφαρμογή της φωτογραφικης αξιζει στο s4. Ολα τα υπόλοιπα ειναι αχρηστα εφεντζιλικια που υπερβαραινουν το κινητο. Αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να παιρνεις κορυφαιο κινητο και να εισαι αναγκασμενος να το πειραξεις για να δειξει τα δοντια του. Και το lg εχει αρκετο bloatware αλλα ειναι τοσο ισχυροτερο του s4 που δεν το νιωθεις. Πρόσωπικα το εχω αφαιρεσει και εκει και το κινητο παει καλυτερα και απο iphone (συνηθως τουλάχιστον) Το κινητό που εφτιαξε καλα φετος η Samsung ειναι μονο το note και οχι το s4. Εγω παντως και τωρα (παρολο που με απογοητευσε το gps το οποιο χρησιμοποιω πολυ σε αθλητισμο) ή το lg σε 32 γιγα θα επαιρνα ή θα περιμενα για το s5 που πιθανότατα θα ειναι καλυτερο στα παντα. Το s4 δε θα το επαιρνα πλεον. Παλιωσε πολυ. Τα μισα κορυφαία κινητα είναι πλεον καλυτερα απο αυτο. Edit. Οσο εγραφα απαντησες πως πηρες το s4. Καλορίζικο. 1
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα κινηταρα πηρες. Με γεια και απροβληματιστο. Κοιτα να το χαρεις και ασε τι θα πουμε τι θα πουν τι θα πεις. Τη ναυαρχιδα της samsung πηρες.Μη τρελαθουμε. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλορίζικο, μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό κινητό.
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και το καλυτερο να επαιρνε(Note 3)σε 3 μηνες θα ηταν 2ο σε 6 μηνες 3ο καλυτερο και παει λεγοντας.Οποτε οπως ειπα και πριν,παιρνεις οτι θα σε κανει χαρουμενο και θα σε βολεψει π.χ καρτα μνημης s4 Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
oldnew Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και το καλυτερο να επαιρνε(Note 3)σε 3 μηνες θα ηταν 2ο σε 6 μηνες 3ο καλυτερο και παει λεγοντας.Οποτε οπως ειπα και πριν,παιρνεις οτι θα σε κανει χαρουμενο και θα σε βολεψει π.χ καρτα μνημης s4 Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Καμια αντίρρηση. Αυτο ειναι κατι που συμβαίνει παντα. Απλα καθε φορα προσπαθεις να βρεις ποίο ειναι καλυτερο για τις αναγκες σου.
billvwrulez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Με προβληματισε η καμερα (οπως ειπα ηθελα η καμερα του να εινα αψογη ...) αλλα και η χωρητικοτητα του .... (ισως να μην μου εφταναν τα 16 GB) Στα υπολοιπα, ναι ειναι καλυτερο το LG αλλα προτιμω να εχει λιγο lag .. (Ρε παιδια η φιλη μου πηρε το LG L9 και παει κομματια ποσο να λαγκαρει το S4 ??? ) παρα χειροτερη καμερα, και να φουλαρει και να μην εχω αλλο χωρο ... (και το καλυτερο GPS που λετε και αυτο παιζει ρολο .... )
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 <p>Με προβληματισε η καμερα (οπως ειπα ηθελα η καμερα του να εινα αψογη ...) αλλα και η χωρητικοτητα του .... (ισως να μην μου εφταναν τα 16 GB) Στα υπολοιπα, ναι ειναι καλυτερο το LG αλλα προτιμω να εχει λιγο lag .. (Ρε παιδια η φιλη μου πηρε το LG L9 και παει κομματια ποσο να λαγκαρει το S4 ??? ) παρα χειροτερη καμερα, και να φουλαρει και να μην εχω αλλο χωρο ... (και το καλυτερο GPS που λετε και αυτο παιζει ρολο .... )</p> Lag και βλακειες.Κολλημενοι με το λαγκομετρο στο χερι.Τιποτα δε θα δεις απο lag και ας υπαρχει... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις