Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ναι, είναι και πιο καινούριο

Το G2 έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη αυτονομία, μόνο το Note 3 μπορεί να το κοντράρει

Από ποιότητα κατασκευής είναι ίδια, πλαστικά και τα 2 γαρ

Πήγαινε σε ένα public και παίξε και με τα 2 και πάρε όποιο σε κερδίσει

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει πολυ καλη μπαταρια.Εσυ τα ειδες απο κοντα τα 2 κινητα?Πιο σου αρεσε?

Εμφανησιακα ισως λιγο περισσοτερο το S4 ...

Έχει ναι, είναι και πιο καινούριο

Το G2 έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη αυτονομία, μόνο το Note 3 μπορεί να το κοντράρει

Από ποιότητα κατασκευής είναι ίδια, πλαστικά και τα 2 γαρ

Πήγαινε σε ένα public και παίξε και με τα 2 και πάρε όποιο σε κερδίσει

θα τα ξανα δω παλι αυριο ...

Κατι αλλο η αγορα θα γινει απο μαγαζι μεσω skroutz πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω ??? (ειτε το G2 ειτε το S4)

Δημοσ.

Παρε το G2 εχει απο πισω και κουμπακι. :P

Γιατι και αν εχει πισω κουμπακι ?? 

Βασικα αυτο το κουμπακι απο πισω δε μου αρεσει και πολυ ..

Δημοσ.

Εμφανησιακα ισως λιγο περισσοτερο το S4 ...

θα τα ξανα δω παλι αυριο ...

Κατι αλλο η αγορα θα γινει απο μαγαζι μεσω skroutz πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω ??? (ειτε το G2 ειτε το S4)

Να είναι ευρωπαϊκά

Δημοσ.

Απο kaizerstore η birdphone αν σε παιρνει αγορασε.Δεν εχω δει τιμες απλα μια γνωμη λεω μιας και εχω αγορασει και εγω απο εκει.

Μην αρχισουμε οτι διαφημιζω αλλα μαγαζια κλπ.

Δημοσ.

<p>Απο kaizerstore η birdphone αν σε παιρνει αγορασε.Δεν εχω δει τιμες απλα μια γνωμη λεω μιας και εχω αγορασει και εγω απο εκει.</p> <p>Μην αρχισουμε οτι διαφημιζω αλλα μαγαζια κλπ.</p>

Το birdphone ειναι πανακριβο το kaizer καπως καλυτερα... Αλλα υπαρχουν και φθηνοτερα .... Εκτος απο το να ειναι ευρωπαικα κατι αλλο ??

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το birdphone ειναι πανακριβο το kaizer καπως καλυτερα... Αλλα υπαρχουν και φθηνοτερα .... Εκτος απο το να ειναι ευρωπαικα κατι αλλο ??

Ευρωπαικα

Σφραγισμενα

Να γραφει στο κουτι απεξω το ιδιο imei που γραφει και μεσα στο μενου της συσκευης για να εχεις εγγυηση

Δημοσ.

Επειδη ειμουν στο ιδιο δηλημα (galaxy s4 ή Lg g2) λίγους μηνες πριν. Πριν ειχα galaxy s2 και ειμουν υπερευχαριστημενος απο τη Samsung, ενω δεν ειχα καθολου καλη γνωμη για την lg. Παρολα αυτα, ευκολα πηγα στο lg g2. Αν και φαν των amoled, η οθόνη του lg ειναι πολυ καλυτερη. Καμια σχέση με αυτο που γραφει φίλος πριν οτι ειναι lcd. Αν και είναι, δε μοιάζει. Οπως γραφουν και στο xda αυτη η οθονη μοιαζει να εχει τα πλεονεκτήματα amoled και lcd μαζι. Το μαυρο της ειναι κορυφαίο (χωρις ποτε να φτασει τις amoled που απλα δεν ανάβουν καν στο μαυρο), λευκο πολυ καλύτερο, φωτεινοτητα καλυτερη, ποιο καθαρη, χωρίς σημαδια που αργα ή γρηγορα εμφανίζουν οι amoled. Επίσης καταφερνει να εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο τις κοινες lcd (ειναι και αυτος ενας λογος της κορυφαιας αυτονομιας του lg περα απο την μεγαλη μπαταρια).

Το lg ειναι ποιο γρήγορο, σαφως ποιο αλαγκαριστο. Θα το εκτιμήσεις ιδιαιτερα αυτο ειδικα αφου ειχες iPhone.

Παμε στην καμερα που σε προβληματίζει. Υπο κανονικες συνθηκες βγαζει το ιδιο καλα με s4. Καπου καλυτερα, κάπου χειρότερα, για φωτο κινητου πρακτικα αριστα. Σε στατικες φωτο στο σκοτάδι βγαζει επισης καλα. Εχει προβλημα οταν πας σε σκοταδι να βγαλεις με φλας κατι που κινηται πχ καποιους να χορευουν. Δεν μπορει να εστιάσει καλα και βγαζει λες και έχεις 3 βαθμους μειωπια. Εκει σαφως το s4 βγαζει καλυτερα.

Επισης το gps του lg ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει. Του galaxy s2 (3 ετων κινητο) απειρως καλυτερο. Του s4 πολυ καλύτερο. Απλα οι περισσότεροι δεν το καταλαβαινουν ποσο κακο ειναι Ισω επειδη δεν δωσαν μεγαλη βαρυτητα ή δεν ειχαν κατι καλύτερο πριν. Τη δουλειά του την κανει στο αμαξι μετρια. Μεχρι εκει. Αν το χρησιμοποιεις πχ για αθλητισμό, runtastic κλπ απλα το ξεχνας.

Εχω παρει την 32αρα εκδοση. Στο προτεινω. Αξιζει τη διαφορά των χρηματων.

Οπως βλέπεις και τα 2 εχουν συν και πλην. Παρολα αυτα, σε αυτο που χρησιμοποιείς καθημερινά ενα smartphone, ταχυτητα, smoothness, εμπειρια χρησης, σερφάρισμα κλπ το g2 ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερο. Στο προτεινω ανετα παρα τα θεματακια του.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδη ειμουν στο ιδιο δηλημα (galaxy s4 ή Lg g2) λίγους μηνες πριν. Πριν ειχα galaxy s2 και ειμουν υπερευχαριστημενος απο τη Samsung, ενω δεν ειχα καθολου καλη γνωμη για την lg. Παρολα αυτα, ευκολα πηγα στο lg g2. Αν και φαν των amoled, η οθόνη του lg ειναι πολυ καλυτερη. Καμια σχέση με αυτο που γραφει φίλος πριν οτι ειναι lcd. Αν και είναι, δε μοιάζει. Οπως γραφουν και στο xda αυτη η οθονη μοιαζει να εχει τα πλεονεκτήματα amoled και lcd μαζι. Το μαυρο της ειναι κορυφαίο (χωρις ποτε να φτασει τις amoled που απλα δεν ανάβουν καν στο μαυρο), λευκο πολυ καλύτερο, φωτεινοτητα καλυτερη, ποιο καθαρη, χωρίς σημαδια που αργα ή γρηγορα εμφανίζουν οι amoled. Επίσης καταφερνει να εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο τις κοινες lcd (ειναι και αυτος ενας λογος της κορυφαιας αυτονομιας του lg περα απο την μεγαλη μπαταρια).<br> Το lg ειναι ποιο γρήγορο, σαφως ποιο αλαγκαριστο. Θα το εκτιμήσεις ιδιαιτερα αυτο ειδικα αφου ειχες iPhone. <br> Παμε στην καμερα που σε προβληματίζει. Υπο κανονικες συνθηκες βγαζει το ιδιο καλα με s4. Καπου καλυτερα, κάπου χειρότερα, για φωτο κινητου πρακτικα αριστα. Σε στατικες φωτο στο σκοτάδι βγαζει επισης καλα. Εχει προβλημα οταν πας σε σκοταδι να βγαλεις με φλας κατι που κινηται πχ καποιους να χορευουν. Δεν μπορει να εστιάσει καλα και βγαζει λες και έχεις 3 βαθμους μειωπια. Εκει σαφως το s4 βγαζει καλυτερα. <br> Επισης το gps του lg ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει. Του galaxy s2 (3 ετων κινητο) απειρως καλυτερο. Του s4 πολυ καλύτερο. Απλα οι περισσότεροι δεν το καταλαβαινουν ποσο κακο ειναι Ισω επειδη δεν δωσαν μεγαλη βαρυτητα ή δεν ειχαν κατι καλύτερο πριν. Τη δουλειά του την κανει στο αμαξι μετρια. Μεχρι εκει. Αν το χρησιμοποιεις πχ για αθλητισμό, runtastic κλπ απλα το ξεχνας. <br> Εχω παρει την 32αρα εκδοση. Στο προτεινω. Αξιζει τη διαφορά των χρηματων. <br> Οπως βλέπεις και τα 2 εχουν συν και πλην. Παρολα αυτα, σε αυτο που χρησιμοποιείς καθημερινά ενα smartphone, ταχυτητα, smoothness, εμπειρια χρησης, σερφάρισμα κλπ το g2 ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερο. Στο προτεινω ανετα παρα τα θεματακια του.<br><br> Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Ευχαριστω φιλε για το ποστ σου ...

Δημοσ.

<p>κατα τη γνωμη μου,εαν θες ποιοτητα κατασκευης τοτε iphone for sure!!!αν θες gadgetaki τοτε samsung 4s</p>

Α καλα...

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

<p>κατα τη γνωμη μου,εαν θες ποιοτητα κατασκευης τοτε iphone for sure!!!αν θες gadgetaki τοτε samsung 4s</p>

Τα επιχειρήματα σου είναι τοσο πειστικά που τους επεισες ολους...

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Τα ειδα και τα δυο παλι .... Δε ξερω μπορει να κανω βλακεια αλλα λεω να παρω το Galaxy πιο πολυ λογο SAMSUNG το G2 εχει παντως καλυτερα χαρακτηρηστικα .... Φοβαμαι λιγο και την LG απο αποψη αξιοπιστιας ....

Δημοσ.

Τα ειδα και τα δυο παλι .... Δε ξερω μπορει να κανω βλακεια αλλα λεω να παρω το Galaxy πιο πολυ λογο SAMSUNG το G2 εχει παντως καλυτερα χαρακτηρηστικα .... Φοβαμαι λιγο και την LG απο αποψη αξιοπιστιας ....<br><br>

Συμφωνω οτι δεν ειναι στο μεγεθος της samsung αλλα παραμενει μια αξιοπιστη εταιρια προσιτη στις τιμες για τους ελληνες και αν δεν κανω λαθος εχει και πολυ καλο service στην Ελλαδα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...