Ntenteras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 1 Αλλο samsung αλλο lg Eμ, φυσικα, η samsung εγινε apple και το galaxy εγινε iphone. Αντε μετα να πας για καφε χωρις το s4 Δεν υπάρχει λόγος να παρεις το s4 αντι του g2, πάρε την έκδοση με τα 32 gb και θα είσαι κομπλε. Όποιος λέει για καλύτερη κάμερα, ας πιάσει πρώτα τα δύο κινητά και να τα συγκρίνει ή έστω να δει κανα review Η οθόνη του s4 ναι μεν εχει καλύτερο μαύρο, αλλά το καλοκαιρι ουτε την ωρα δεν θα μπορεις να δεις
billvwrulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Eμ, φυσικα, η samsung εγινε apple και το galaxy εγινε iphone. Αντε μετα να πας για καφε χωρις το s4 Δεν υπάρχει λόγος να παρεις το s4 αντι του g2, πάρε την έκδοση με τα 32 gb και θα είσαι κομπλε. Όποιος λέει για καλύτερη κάμερα, ας πιάσει πρώτα τα δύο κινητά και να τα συγκρίνει ή έστω να δει κανα review Η οθόνη του s4 ναι μεν εχει καλύτερο μαύρο, αλλά το καλοκαιρι ουτε την ωρα δεν θα μπορεις να δεις Το LG G2 32GB δε το εχω βρει πουθενα ...
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μην πάρεις το s4 τώρα επειδή εχει 16 gb παραπάνο θα κανείς βλακεία... Όπως βλέπεις ο φίλος μας ο stamatinho ειναι samsung fanboy (ειναι κακό να είσαι fanboy ετερειας.οτι σε βολεύει περνεις δεν λες αυτο ειναι lg δεν το περνώ) το lg μία χαρά κάμερα έχει μην σου πω και ποιο καλή. Και εγώ ´´αγαπώ´´ μερικές εταιρίες παραπάνο αλλα παίρνω οτι με εξυπηρετεί καλύτερα και ότι φυσικά με συμφέρει απο άποψη χρημάτων. Για αυτό και εσυ φίλε stamatinho σταματά να είσαι τόσο fanboy και μην παραπληροφορεις πως το s4 εχει καλύτερη κάμερα απο το g2 Sent from my iPad using Insomnia 3
billvwrulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τελικα μου φαινεται θα το ριξω κορωνα-γραμματα ....
nikos1965 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα επαιρνα s4 ναι. 1 Αλλο samsung αλλο lg 2 Καλυτερη καμερα (με ενδιαφερει) 3 Δεν θελω led lcd και τηλεοραση πλασμα εχω σπιτι να φανταστεις. 4 Θελω καρτα sd γιατι βαζω αρκετα μεσα και θελω χωρο.Τωρα ειμαι με 32αρα microsd και εχω μονο 5gb ελευθερα. Το μονο μειον ειναι οτι ισως παρει το g2 1 update παρατανω απο το s4 ισως...δεν με ενδιαφερει ομως. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App φίλε μου έχεις δει από κοντά τα δυο κινητά ?? εγώ λοιπόν που τα έχω δει σου λέω ότι....σαν κατασκευή πολύ καλύτερο το lg σαν οθόνη πολύ καλύτερη του lg , δεν υπάρχει καλύτερη αυτή την στιγμή στην αγορά ..κάμερα το ίδιο , με ποια κριτήρια είναι καλύτερη του s4 ??? πρόβλημα για το το lg είναι τα gb , σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο το lg για να μην σου αναφέρω ταχύτητα και απροβλημάτιστη λειτουργία ..και τα 2 τα είχα από ένα μήνα στα χέρια μου
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Σταματηστε με τις προσωπικες ιστοριες τυπου fanboy κλπ και συνεχιστε να συγκρινετε συσκευες. Αρνουμαι να πιστεψω πως ενα θεμα s4 vs Iphone θα κλειδωθει λογω φαγωματος μεταξυ samsung και lg. Ναι? Ναι. 1
Ntenteras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 <p>Τελικα μου φαινεται θα το ριξω κορωνα-γραμματα .... </p> Πριν κάνεις την παραγγελία αύριο πήγαινε σε ένα πλαίσιο/public και παιξε πέντε λεπτά με το καθένα, δες ότι το s4 lagαρει και μετά παρήγγειλε το lg
stamatinho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Fanboy ειμαι οταν συγκρινεται τη samsung με την lg?Σοβαρα τωρα?Ασε τα κινητα,το παιδι με ρωτησε ΕΓΩ πως βλεπω τα 2 κινητα.Σαν εταιριες η samsung ειναι πολυ μεγαλυτερη σε ολα.Βεβαια το service στην Ελλαδα ειναι τραγικο σε αντιθεση με την lg αλλα μιλαμε για αλλο πραγμα τωρα. Οπως ειπα και πριν επειδη και εγω εχω δει και τα 2 κινητα θεωρω ΕΓΩ οτι μου αρεσει πιο πολυ το s4 γιατι το βραδυ ειδικα εχει πιο καθαρη καμερα,σε θεμα οθονης "βγαζω σπυρακια"οταν βλεπω σε οθονη led lcd και οτι εχει καρτα sd αν ο φιλος θελει να βαλει ταινιες και 1002 αλλα χωρις να λεει"πωπω δε φτανει ο χωρος".Τι απο ολα αυτα με κανει fanboy samsung?Σε τι παραπληροφορησα?Για κατασκευη δεν μιλησα καθολου για εναν φιλο πιο πανω και επισης και για εναν αλλο φιλο πιο πανω που λεει οτι η samsung εγινε apple θα πω ενα..η apple 2014 δεν εχει ακομα 720p αναλυση..τιποτα αλλο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το έτος 2013 ακόμα ασχολούμαστε με το ποια μάρκα είναι καλύτερη; Θυμάμαι πριν χρόνια επί εποχή VHS που λέγανε, πάρε JVC είναι τα καλύτερα Video. Η κάθε εταιρία βγάζει καλά και κακά μοντέλα. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το έτος 2013 ακόμα ασχολούμαστε με το ποια μάρκα είναι καλύτερη; Θυμάμαι πριν χρόνια επί εποχή VHS που λέγανε, πάρε JVC είναι τα καλύτερα Video. Η κάθε εταιρία βγάζει καλά και κακά μοντέλα. Αυτο βασικα.
billvwrulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Οπως ειπα αγορασα για την κοπελα μου το LG II L9 και εμεινα ενθουσιασμενος !! Δε το περιμενα τοσο καλο φαινεται και αρκετα ποιοτικο !!! Φυσικα τα εχω δει ολα τα κινητα απο κοντα αλλα σε 4-5 λεπτα δε μπορεις να καταλαβεις πιο ειναι καλυτερο .... Ειχα κολησει βασικα σε αυτα τα 2 iphone ή galaxy .... Και το G2 βλεπω ομως ειναι πολυ καλο ....
stamatinho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Και το G2 βλεπω ομως ειναι πολυ καλο .... Παρα πολυ καλο θα λεγα.Απλα πριν σου απαντησα τι θα επαιρνα εγω.αναμεσα σε s4 και g2. Αν με ρωτουσες τι θα επαιρνα αναμεσα σε iphone και g2 θα σου ελεγα g2. Οπως και να εχει,πιστευω οποιο και να παρεις θα σου λυσει τα χερια.Ειναι πολυ γρηγορα και τα 2.
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Προσπέρασα τα τελευταία σχόλια γιατί μαζεύτηκαν πολλά, που να τα διαβάζω όλα G2>S4 Εύκολα κιόλας... Μεγάλη και πολύ καλή οθόνη σχεδόν στο ίδιο μέγεθος, πιο γρήγορο επεξεργαστή και απίστευτη μπαταρία Και μιλάμε για κινητό που πετάει και είναι lag free με στοκ ρομ, σε αντίθεση με το S4 Πέρνα μια βόλτα από το θέμα του g2 στο myphone.gr Edit: Το μοναδικό deal breaker είναι η έλλειψη sd slot, η έκδοση με τα 32GB που αναφέρθηκε "υποτίθεται" δεν καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία 1
billvwrulez Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ καλο θα λεγα.Απλα πριν σου απαντησα τι θα επαιρνα εγω.αναμεσα σε s4 και g2. Αν με ρωτουσες τι θα επαιρνα αναμεσα σε iphone και g2 θα σου ελεγα g2. Οπως και να εχει,πιστευω οποιο και να παρεις θα σου λυσει τα χερια.Ειναι πολυ γρηγορα και τα 2. Το ξερω αυτο σε ρωτησα ... Οντως το G2 εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα απο το S4 αλλα εχει τοσο μεγαλες διαφορες ??? Απο την αλλη το κιν θελω να το κρατησω τουλ 2 χρονια (μπορει και παραπανω ...) και η SAMSUNG σιγουρα στα κινητα εχει περισσοτερα χρονια και υποθετω καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στο χρονο ... Απο μπαταρια το G2 ειναι καλυτερο ???
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το ξερω αυτο σε ρωτησα ... Οντως το G2 εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα απο το S4 αλλα εχει τοσο μεγαλες διαφορες ??? Απο την αλλη το κιν θελω να το κρατησω τουλ 2 χρονια (μπορει και παραπανω ...) και η SAMSUNG σιγουρα στα κινητα εχει περισσοτερα χρονια και υποθετω καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στο χρονο ... Απο μπαταρια το G2 ειναι καλυτερο ??? Εχει πολυ καλη μπαταρια.Εσυ τα ειδες απο κοντα τα 2 κινητα?Πιο σου αρεσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις